Pro-STP - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Pro-STP

Pro-STP
Produse destinate exclusiv femeilor sau bărbaţilor
Protecţia Prostatei

60 caps
Cantitate in stoc: 143
168.00 LEI
barbatPro-STP este un produs creat special pentru bărbați. Principalul ingredient al acestuia este extract din fructe Saw Palmetto, care susține funcțiile corecte ale prostatei. Seleniul susține protecția celulelor, în timp ce zincul are un efect benefic asupra funcționării corecte a organelor genitale.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

prostata si potential

Protecţia prostatei

Pro-STP este un produs natural cu extract de urzică şi Saw Palmetto, care prin efectul antiinflamator şi diuretic poate reduce simptomele cauzate de lărgirea şi inflamarea prostatei. Zincul şi seleniul din compoziţia produsului contribuie la funcţionarea adecvată a organelor genitale masculine. Pro-STP oferă suport întregului aparat reproducător masculin.


Recomandări
 • Ameliorează simptomele dureroase cauzate de inflamarea prostatei: urinări frecvente şi dificile, senzaţie de arsură, disconfort
 • Contribuie la menținerea sănătăţii prostatei şi tractului urinar
 • Contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii sexuale

Lărgirea benignă a prostatei poate cauza simptome neplăcute (urinare frecventă şi dificilă în timpul nopţii, iar mai târziu şi în timpul zilei) la bărbaţii în vârstă, însă aceasta poate fi tratată eficient cu ajutorul preparatelor naturale. Extractul de saw palmetto şi de urzică, datorită efectului antiinflamator şi diuretic, pot reduce simptomele cauzate de lărgirea şi inflamarea prostatei. Complexul de fitosteroli conţine compuşi benefici care pot inhiba enzimele responsabile de hiperplazia prostatei. Zincul şi seleniul nu sunt doar excelenţi antioxidani, ci pot contribui şi la funcţionarea adecvată a organelor genitale masculine.

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că lărgirea prostatei afectează jumătate dintre bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 51 şi 60 de ani, procentul urcând pâna la 80% în cazul barbaţilor de peste 70 de ani?*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* Benign Prostatic Hyperplasia: An Overview - Claus G. Roehrborn, Reviews In Urology Vol. 7 Suppl. 9 2005
60 caps

Mod de administrare
1 capsulă zilnic

Conţinut
Extract din fructe Saw Palmetto (std. 45% EFA & steroli; 1:1) 300 mg
Concentrat din frunze de urzică 150 mg
Pulbere din seminţe de in 150 mg
Complex de fitosteroli (40% -sitosterol) 100 mg
Zinc 15 mg
Licopen 2.5 mg
Extract de piper negru 1 mg
Seleniu 80 mcg

Atenţie! Produsul este recomandat doar bărbaţilor. A nu se consuma de copii sau de femei, în special în timpul sarcinii sau al alăptării! În cazul în care consumaţi produse cu estrogen sau sunteţi la terapie antiepileptică, cereţi sfatul medicului înainte de a începe administrarea produsului!
Pro-STP este o bogăție de până la 8 ingrediente care se ocupă de masculinitate.

Trăim în momente când problemele intime ale bărbaților nu ar trebui să fie tabu. De aceea, în oferta noastră există un produs Pro-STP creat special pentru bărbați. Ingredientele sale active sprijină buna funcționare a corpului. Prezența m.in. extras din palmă de fructe sabală ajută la menținerea funcțiilor adecvate ale sistemului sexual al bărbaților.

Prostatul (glanda prostatică) este un organ masculin în formă de piept, situat între vezică și rect. Mărirea glandei prostate poate comprima uretra și vezica urinară, ceea ce face dificilă urinarea.

Cum funcționează ingredientele active Pro-STP?

 • favorabil afectează sistemul de prostată și de urină, limita nevoia constantă de vizite la toaletă (extract de fructe de palmier salbatic, frunze de urzică)
 • îmbunătățirea calității materialului seminal, afectând în mod favorabil spermatogeneza (seleniu)
 • conduc la menținerea fertilității și la menținerea nivelului adecvat de testosteron în sânge (zinc)
 • susține digestia și absorbția componentelor produsului (piper negru)
 • îngrijirea nivelului corespunzător de colesterol din sânge (fitosteroli din plante)
 • Produsul este, de asemenea, o bogăție de semințe de in și licopen.

Cui îi recomandăm în special pe Pro-STP?

Toți bărbații, în special după 40 de ani, să aibă grijă de sistemul genito-urinar.

Stiati ca ... hiperplazie benignă de prostată se referă la 20% din bărbații de peste 45 de ani, fifties probleme cu urinarea se plâng aproximativ 50% dintre reprezentanții de sex masculin și de peste 70 de ani, prostata afecteaza functionarea normala in aproape 90% din masterat?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Pro-STP - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Pro-STP
Înapoi la cuprins