Ac Zymes - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Ac Zymes

Ac Zymes
Pentru digestie
Produs probiotic

100 capsule
Cantitate in stoc: 66
94.00 LEI
produse lactateCulturile vii ale bacteriilor Lactobacillus acidophilus vă vor oferi:
 • o mai bună toleranță la produsele lactate
 • rezistență mai mare
 • atenuarea simptomelor alergiei
 • funcționarea normală a sistemului digestiv, adică intestinele sănătoase și stomacul
 • pielea sănătoasă, fără pierderi
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Probiotice

probiotic

Capsulele produsului AC Zymes conţin o cantitate extrem de mare de Lactobacillus acidophilus, o bacterie probiotică lactică cu multiple beneficii în menţinerea sănătăţii digestiei şi echilibrului microflorei intestinale. Aceasta echilibrează raportul dintre bacteriile bune şi cele rele din intestin, asigurând o digestie corectă și o absorbție optimă a nutrienților. Totodată ajută la echilibrarea florei vaginale, sprijinind prevenirea infecțiilor recurente. (de ex. candida)


Lactobacillus acidophilus - bacteriile probiotice

Bacteriile probiotice, precum Lactobacillus acidophilus, conţinute de produsul Ac-Zymes ajută sistemul imunitar în realizarea protecţiei împotriva agenţilor patogeni, pot scurta durata infecţiilor şi a simptomelor neplăcute ce le însoţesc, pot reduce riscul de apariţie a unor afecţiuni alergice şi, mai mult decât atât, pot fi foarte eficiente în tratarea unui nivel ridicat al colesterolului.

„Moartea trăieşte în intestine” – această afirmaţie atribuită lui Hipocrate spune multe despre cât ştia medicina despre corpul uman încă de acum 2000 ani. Chiar și în prezent, importanţa rolului pe care intestinele îl joacă în menţinerea sănătăţii organismului este susţinută în mod constant de noi și noi studii.

Intestinele, datorită alimentelor pe care le ingerăm, sunt aproape în contact direct cu lumea exterioară şi de aceea necesită o protecţie specială. Dacă ţesuturile sunt sănătoase, acestea absorb vitamine, apă şi nutrienţi şi nu permit substanţelor nocive să pătrundă în fluxul sanguin.

Echilibrul florei intestinale este sensibil la stimulii ce vin din exterior şi poate fi perturbat foarte uşor de influenţe negative, cum ar fi administrarea de medicamente, fumatul, consumul de alcool, stresul, consumul alimentelor pline de aditivi etc.

Recomandări
 • Restabileşte echilibrul florei intestinale, afectată în caz de tratament cu antiobiotice, alimentaţie dezechilibrată, stres.
 • Adjuvant în tratamentul infecţiilor microbiene severe (probleme dermatologice sau ginecologice - vaginoză bacteriană)
 • Sprijină funcționarea optimă a proceselor digestive şi reduce disconforturile abdominale
 • Ameliorează disconforturile cauzate de sindromul colonului iritabil, precum şi inflamaţiile intestinale
 • Poate ameliora simptomele de intoleranță la lactoză
 • Întăreşte sistemul imunitar prin îmbunătățirea răspunsului imun natural al organismului

ŞTIAŢI CĂ?
Lactobacillus acidophilus poate reduce simptomele alergiilor?*
100 capsule

Mod de administrare
1 capsulă zilnic

Conţinut
Lactobacillus acidophilus activi 2 mld

Măsurile generale recomandate de obicei în cazurile de diaree (consumul multor lichide) trebuie urmate chiar şi atunci când este administrat acest produs. În cazul unor boli stomacale sau intestinale grave (de exemplu, ulcer sau boala inflamatorie intestinală), cereţi sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells - Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70
** la data fabricării
Survival and therapeutic potential of probiotics organisms with reference to Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. – K. Kailasapathy, J. Chin Immunology and Cell Biology (2000) 78, 80-88
AC Zymes este un produs care conține bacterii micro-flora, care este esențial pentru bunăstarea noastră. Aceasta ajută la menținerea nivelului adecvat de bune bacteriile intestinale in organismul nostru. Există o legătură foarte puternică între funcționarea colonului și a sănătății noastre. Flore intestinale sănătoase joacă un rol semnificativ. Florei intestinale poate fi afectată din cauza un mod nesanatos de viata, consumul de alcool, daune de mediu, anumite medicamente, terapie cu antibiotice etc .. Acestea rezultat în multiplicarea (nocive) bacteriile intestinale. Ca urmare raspunsuri digestive și imune sunt slăbi și chiar mai multe probleme cu bunăstarea generală pot apărea.

Merită să ia în astfel de situații de suplimente care furnizează bacterii Lactobacillus acidophilus, cum ar fi, care sunt o parte din micro-floră intestinală normală.

Produs de înaltă calitate - AC Zymes ofera doar într-o singură capsulă de 2 miliarde de aceste bacterii prietenoase. O astfel de produs se numește probiotice si beneficiaza de funcționare a corpului nostru.

Lactobacillus acidophilus este o bacterie deosebit rezistent și benefic. Se poate trăi atâta timp cât 10 zile sau mai mult din sistemul digestiv. Numeroase studii științifice au arătat că Lactobacillus acidophilus încetinește răspândirea unor microorganisme dăunătoare în principal prin crearea unor condiții acide care sunt nefavorabile pentru unii dintre agenții patogeni, cum ar fi clostridiums, colibacterii sau ciuperci, cu substanțe care eliberează care au efect antibiotic sau prin concurență pentru hrană cu alte microorganisme. Merită de menționat faptul că L. acidophilus să ia parte de asemenea la digestia alimentelor prin creșterea absorbției de proteine, grăsimi și unele dintre mineralele, cum ar fi: cupru, calciu, fier, zinc și mangan. Ei au, de asemenea, capacitatea de a face unele de vitamine: niacina, riboflavina, vitamina B1 (tiamina), acid pantotenic și, de asemenea, au mai mici în jos nivelul de colesterol. Lactobacillus acidophilus ajuta la furnizarea de sprijin pentru un sistem digestiv sanatos, contribuind la menținerea florei normale bacteria ale tubului digestiv. L. acidophilus sunt foarte utile în tratarea infecției fungice și, de asemenea, tratamentul ajutor de probleme de acnee și pielii.

Utilizarea AC Zymes pe o bază de zi cu zi intre mese va ajuta pentru a menține digestie bună și sănătate de intestine. Capsula acoperire bacterii este rezistent la acidul din stomac și, prin urmare, garantează înaltă calitate a acestui produs.

ATENȚIE!
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat, înainte de a lua orice supliment.
 • În caz de diaree este suficient pentru a lua Acidophilus pentru 5-6 zile pentru a reveni la florei intestinale normale, în afară de a lua cu formula, măsurile de generoase (consum mare de lichid), de asemenea, ar trebui să fie luate!
 • În caz de orice fel de disconfort gastrointestinal, condiție sau boală (ex: diaree, ulcer, boala Crohn) va consulta un medic calificat înainte de a lua produsului.
 • În timpul tratamentului de infecții fungice (probleme dermatologice sau ginecologice) grave și după tratament, trebuie să luați Acidophilus într-o doză și durata prescrisă de medicul dumneavoastră.
 • În combaterea bolilor fungice usturoi și arginină aminoacid poate fi, de asemenea, de ajutor.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
 • Background profesional deosebit - CaliVita îţi oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 30 de ani.
 • Materiale prime naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate. Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătăţii.

Avantajele probioticelor

Lactobacillus acidophilus

Ce ajuta probioticele si de ce ar trebui folosite?
Probiotice
Ştiaţi că antibioticele - având proprietatea de a distruge agenţii patogeni - distrug şi flora intestinală utilă? Aceasta poate avea drept consecinţă tulburări digestive, diaree. De aceea trebuie restabilită flora intestinală normală şi acest lucru se poate realiza cel mai uşor prin consumul de Acidophilus.

Pentru cine recomandăm ?
Lactobacillus bulgaricus este o bacterie prezentă în iaurt şi în tubul digestiv al persoanelor care consumă mari cantităţi de iaurt. Conform observaţiilor, aceste persoane sunt mai sănătoase şi mai longevive decât media.
Mai eficient decât Lactobacillus bulgaricus este Lactobacillus acidophilus, cunoscut şi sub denumirea uzuală de Acidophilus, deoarece rezistă în intestine 10 zile sau chiar mai mult. Această bacterie creează un mediu nefavorabil diferiţilor agenţi patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili şi fungi. Favorizează asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grăsimilor şi lactozei. Joacă un rol important în sinteza vitaminelor B. Cu ajutorul său putem proteja flora bacteriană normală existentă în tubul digestiv. Antibioticele administrate pe cale orală distrug flora intestinală, de aceea consumarea de Acidophilus este în mod deosebit recomandată în timpul şi după tratamentul cu antibiotice. Nu se cunoaşte nici un tip de Acidophilus dăunător sănătăţii omului.

Un prieten pe viaţă.

Pe lângă activitățile evidente din tractul gastro-intestinal și, prin urmare, diareea de diferite origini, Ac Zymes ar trebui să fie de asemenea folosită pentru:

Rezistență
Probioticele profilactice sunt acum recomandate pentru a fi utilizate profilactic deoarece au fost observate relațiile lor cu imunitatea, ceea ce este deosebit de important pentru copii. S-a arătat că copiii într-un mediu propice pentru infectii (spitale, creșe, grădinițe) și a primit probiotice sunt mult mai putin predispuse la infectii decat colegii lor.

Alergie
Interesant, studii recente au arătat că aplicarea produselor probiotice, cum ar fi Ac Zymes poate preveni în mod eficient alergii de la wzglendu pentru multi-corelare între microflorei intestinale și alergii, ceea ce conduce la concluzia că modularea compoziției microflorei intestinale poate fi considerată ca un element-cheie în prevenirea alergiilor.

Probioticele sunt importante chiar și pentru sistemul circulator
Studiile au arătat că îmbogățirea dietei cu produse care conțin bacterii de acid lactic contribuie la scăderea colesterolului seric.

Probleme cu intestinul, sindromul intestinului iritabil
Lactobacillus acidophilus este capabil să neutralizeze amine toxice și inhibarea putrefacție în intestin și în acest fel, de asemenea, restabilirea echilibrului microbian al tractului gastro-intestinal. De asemenea, a declarat că probioticele pot avea efecte terapeutice, pot reduce durerea și balonarea intestinelor.

Helicobacter pylori
De asemenea de interes sunt studiile care documentează antagonismul bacteriilor probiotice în legătură cu Helicobacter pylori, bacteriile asociate cu formarea de ulcere gastrice și duodenale.

Intoleranță la lactoză
"Furnizarea copiilor cu intoleranță la lactoză a produselor probiotice a redus în mod eficient bolile care apar ca urmare a consumului de produse lactate. Acesta este rezultatul în producția de tulpini probiotice (Lactobacillus, Bifidobacterium) bacteriană enzima lactază se descompune lactoza. Furnizarea de produse probiotice și preparate pare a fi o soluție excelentă în acest grup de copii ".

Carie dentară
Probioticele din gură determină o schimbare a condițiilor de mediu orale ca rezultat al producerii de substanțe antibacteriene și reducerea răspunsului inflamator.

Acnee juvenilă
„Există o serie de rapoarte științifice privind eficacitatea preparatelor probiotice care conțin microorganisme care aparțin acidophilus Lactobacillus în tratamentul inflamației asociate cu dezvoltarea acnee. Probioticele susțin tratamentul și scurtează durata tratamentului anti-acnee. "
arrow

Ac Zymes - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Ac Zymes
Best seller
Înapoi la cuprins