Aquarion - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Aquarion

Aquarion Water Ionizer and Filter
Electronice CaliVita
Ionizator și filtru de apă
Cantitate in stoc: 5
11,449.00 LEI
apă de la AquarionDispozitiv special pentru purificarea și ionizarea apei, care produce ioni, bogați în oxigen, fără contaminanți de metale grele și toxine de apă. Putem determina singuri aciditatea sau alcalinitatea apei. Apa alcalina ionizata este un antioxidant, iar datorita proprietatilor alcalinice are un efect benefic asupra corpului nostru.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Filtru de Apă

Ionizator şi filtru de apă

Aquarion, aparat performant de filtrat şi ionizat apa, care produce apă ionizată alcalină şi acidă la nivelul de pH ales de utilizator.
Tehnologia este de ultimă generaţie, cu cameră de electroliză cu 9 plăci din titan acoperite cu platină prin nanotehnologie. Această tehnologie este mai eficientă în menţinerea stabilităţii pH-ului, ORP-ului şi hidrogenului molecular, permiţând şi un flux mai bun al apei.
Design modern, inteligent şi intuitiv prevăzut cu ecran tactil, prevăzut cu confirmarea vocală a comenzilor, care creşte gradul de siguranţă în alegerea nivelului de pH.
 
* Aparatele electronice nu participă la promoţii de Puncte Bonus.

Recomandări
 • Tehnologie de ultimă generaţie, cameră de electroliză cu 9 plăci din titan acoperite cu platină prin nanotehnologie. Tehnologia de ultimă generaţie cu 9 plăci este mai eficientă în menţinerea stabilităţii pH-ului, ORP-ului şi hidrogenului molecular, permiţând şi un flux mai bun al apei.
 • Design modern, inteligent şi intuitiv.  Ecran tactil, prevăzut cu confirmarea vocală a comenzilor, care creşte gradul de siguranţă în alegerea nivelului de pH
 • Dotat cu un sistem performant şi brevetat DARC de autocurăţare. După fiecare utilizare a aparatului este iniţiat un ciclu de curăţare automat.
 • Prevăzut cu indicator care afişează în timp real durata de viaţă a filtrului. Tehnologia performantă permite notificarea utilizatorului în momentul în care  filtrul trebuie înlocuit.
 • Filtru BioStone de 0,01 microni cu carbon activat de argint bacteriostatic, filtru din fibră, filtru ultrafiltrare.  Gradul de filtrare foarte bun (ultrafiltrare) şi proprietatea bacteriostatică a argintului determină eliminarea din apă a sedimentelor, a clorului şi a microorganismelor patogene, împiedicând totodată şi dezvoltarea acestora pe suprafaţa filtrului.  Avantajul major este ca aceste filtre păstrează în apă toate mineralele necesare organismului uman.  Se obţine o apă microbiologic pură, bogată în minerale, gust curat.
 • Este o soluţie sustenabilă şi fiabilă, care îţi permite să economiseşti bani. Nu trebuie să mai cumperi niciodată apă îmbuteliată, fără probleme de reciclare.
 • Garanţie 3 ani
 • Culoare aparat: alb

Aquarion este un aparat de filtrat apa extrem de performant, care produce apă ionizată alcalină sau acidă, bogată în oxigen, dar fără conţinut de metale grele şi substanţe toxice, la nivelul de pH ales de utilizator. Alimentaţia noastră, majoritatea aditivilor alimentari şi unele medicamente pot cauza acidificarea organismului. Apa ionizată poate alcaliniza excelent organismul, şi, în plus, are efecte antioxidante.


Apă alcalină ionizată

Treapta 1: pH 8.5 – în faza introductivă, prima fază a curei de băut, pentru a înlocui apa de la robinet.
Treapta 2: pH 9.0 – în faza de tranziţie a curei de băut, timp de 2-3 zile, pentru a înlocui apa de la robinet.
Treapta 3: pH 9.5 – ideală pentru consumatorii regulaţi şi pentru prepararea cafelei, ceaiului sau supelor.
Treapta 4: pH 10.0 – numai pentru gătit!

Apă acidă ionizată (numai pentru uz extern!)

Treapta 1: pH 6.5 – pentru gargară şi spălatul pe dinţi
Treapta 2: pH 6.0 – pentru spălarea şi curăţarea feţei.
Treapta 3: pH 5.5 – pentru sterilizarea ustensilelor şi suprafeţelor din bucătărie fără substanţe chimice.
Treapta 4: pH 5.0 – pentru obţinerea unui efect de sterilizare mai puternic.
Folosind Aquarion, puteţi seta apa alcalină sau acidă pe patru trepte. Profitaţi de oportunităţile oferite de Aquarion şi ajustaţi valoarea pH-ului din apă în funcţie de modul în care intenţionaţi să o utilizaţi!

Apa alcalină

 • Persoanelor care doresc să consume zilnic apă curată, fără subtanţe toxice.
 • Persoanelor a căror dietă nu conţine cantităţi mari de alimente alcalinizante.
 • Persoanelor care prezintă problemele digestive şi de reflux gastrointestinal*.
 • Persoanelor care urmează diete de detoxifiere.
 • Persoanelor care urmează un tratament pentru gingivită sau infecţii bucale, ca adjuvant.
 • Persoanelor care urmează des regimuri alimentare stricte.

Apă acidă

 • Tuturor, pentru tratarea pielii şi a feţei.
 • Ca picături nazale, pentru tratarea congestiei nazale.
 • Apa cu un pH ridicat poate fi folosită în gospodării pentru sterilizarea suprafeţelor fără a se folosi substanţe chimice.

Ştiaţi că ?
În proporţie de 75%, corpul uman este alcătuit din apă? Astfel, pentru a ne menţine procesele fiziologice naturale (de exemplu, absorbţia normală a nutrienţilor), trebuie să bem zilnic 2,5-3 l de apă curată bogată în oxigen.

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* Sursă bibliografică: Potential benefits of pH 8.8 alkaline drinking water as an adjunct in the treatment of reflux disease - Koufman JA, et al, Ann Otol Rhinol Laryngol. 2012 Jul;121(7):431-4
Apa ionizată acidă este improprie uzului intern (consum)! Asiguraţi-vă că introducerea în dieta zilnică a unei cure cu apă alcalină se realizează treptat.
Dispozitiv Aquarion este un aparat de mare putere de filtrare a apei, care produce ionizat, bogat in oxigen, metale grele și apă gratuit toxină. Aciditatea sau alcalinitatea pot fi ajustate în mod individual. Acesta poate fi folosit în diferite scopuri. De apă alcalină ionizată este un antioxidant și datorită efectului său alcalin poate oferi mai multe avantaje pentru corpul nostru. Apă acidă este doar pentru uz extern.

Cercetarea sugerează că apa alcalină ionizată este un anti-oxidant, util în coridoarele radicalilor liberi din organism. Radicalii liberi sunt atomi instabili cu electroni nepereche care fura electroni de la alți atomi, care le determina, la rândul său să devină radicalilor liberi. Deteriorarea celulelor Cauza de această reacție în lanț a radicalilor liberi (denumit oxidare) câștigă credibilitate în rândul multor oameni de știință ca cauza principala a imbatranirii.

Apa alcalina ionizata poate fi, de asemenea, util în restabilirea unui echilibru sănătos acido-bazic metabolic, produse alimentare, aditivi alimentari și medicamente pot schimba echilibrul pH-ului organismului față de acid.

Apă acidă ionizată poate fi benefic pentru aplicații externe, de actualitate. Se poate sprijini o piele sanatoasa, și să păstreze porii liber de impurități. Acesta a fost folosit împotriva febrei și ciuperca unghiilor, iar în Japonia a fost utilizat pentru un anumit efect împotriva răni și arsuri.

Moleculele de apa au tendința de a lega împreună, în grupuri care media 12 la 18 molecule individuale sau mai multe. Apă ionizată tinde să formeze grupuri mici, de obicei, în medie aproximativ 6 molecule. Clusterul mai mic poate crește absorbția celulară, și de a ajuta îmbunătăți efectul de hidratare de apă.

Atenţie !
Apa ionizată acidă este improprie uzului intern (consum)! Asiguraţi-vă că introducerea în dieta zilnică a unei cure cu apă alcalină se realizează treptat.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Unele motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Aquarion - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Aquarion Calivita
Înapoi la cuprins