Arginine Plus - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Arginine Plus

Arginine Plus
Altele produse Calivita
Produs pentru îmbunătățirea performanței

100 tablete
Cantitate in stoc: 80
118.00 LEI
omArginina promovează sinteza proteinelor, poate afecta secreția hormonului de creștere și a insulinei, ceea ce face sportivii să ajungă adesea pentru acest aminoacid pentru a mări masa fizică slabă. De asemenea, sprijină procesele de curățare a corpului prin descompunerea produselor secundare derivate din procesele metabolice.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Arginină naturală

pentru performanţă sportivă de top

Arginina, care se regăseşte şi în produsul Arginine Plus, este un aminoacid important pentru organism, care contribuie eficient la protecţia, autodetoxifierea şi regenerarea ficatului. Implicat şi în procesul de sinteză al proteinelor, contribuie şi la creşterea, dezvoltarea şi definirea masei musculare, cât şi la reducerea ţesutului adipos.


Recomandări
  • Stimulează fluxul de oxigen şi nutrienţi către ţesutul muscular contribuind la creşterea şi regenerarea masei musculare.
  • Stimulează sinteza proteinelor.
  • Ajută la accelerarea metabolismului grăsimilor.
  • Oferă suport hepatic, fiind implicat în procesul de detoxifiere şi regenerare a ficatului.
  • Stimulează producerea hormonului de creştere şi insulinei.
  • Datorită efectului său vasodilatator, contribuie la protecţia sistemului cardiovascular.

ŞTIAŢI CĂ?
O tabletă de Arginine Plus furnizează tot atâta L-arginină cât 4,5 kg de nuci !
Producţia de arginină din organism poate scădea ca o consecinţă a anumitor circumstanţe (ex: stres, muncă fizică extenuantă etc.)?
100 tablete

Mod de administrare
1 tabletă zilnic

Conţinut
L-arginină 500 mg
Acid alfa-cetoglutaric 50 mg
Mangan (bisglicinat de mangan) 0.6 mg

Produsul nu este recomandat pacienţilor suferind de diabet, deoarece afectează secreţia de insulină. Nu este recomandat în perioada sarcinii şi a alăptării. Persoanele care urmează tratamente cu medicamente precum cele pentru tensiunea arterială, diuretice sau anticoagulante trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a lua arginină. Arginina este contraindicată în cazul infecţiilor cu virus herpetic.
Îmbunătăţirea performanţei

Suferiţi de o afecţiune gravă?
Aceasta poate fi o boală a ficatului, cauzată de unele substanţe nocive, de consumul îndelungat de medicamente, de consumul exagerat de alcool sau de viroze. Deoarece semnele clinice apar doar într-un stadiu avansat, cu toate că afectarea ficatului începe cu mult înainte, merită să începeţi din timp o cură cu aminoacizi.

Pentru cine recomandăm ?
Arginina şi alţi aminoacizi au efect hepatoprotector. Ajută ficatul în funcţia sa de detoxifiere şi joacă un rol important în neutralizarea metaboliţilor toxici rezultaţi din procesele metabolice. Arginina este o substanţă activă care stimulează potenţa.

Chiar dacă corpul nostru este capabil de a sintetiza arginina, există anumite situații în viață când producția se reduce. Un lucru care poate induce o astfel de reducere și este de multe ori cu experiență și familiar pentru mulți dintre noi este stresul. Utilizarea arginina a crescut semnificativ, deoarece are mai multe efecte benefice cunoscute. Aceasta afectează dilatarea fiziologic general al vaselor de sange care un supliment favorit pentru sportivi face.

Aminoacidul L-Arginina este prezent în cele mai multe surse de proteine, cum ar fi carnea, produsele lactate și cereale integrale. De asemenea, corpurile noastre pot sintetiza cantități mici de ea. Arginina îndeplinește mai multe funcții importante pentru metabolismul. Corpurile noastre folosesc arginina pentru a produce oxid nitric. Oxidul nitric are ca efect dilatarea vaselor de sange si imbunatatirea fluxului de sange, ducand la nutrienți sporită și de livrare de oxigen la celule, și eliminarea deșeurilor îmbunătățită. De asemenea, arginina este un precursor de creatina, care joacă un rol important în energie musculară și puterea. Ajutarea pentru a sprijini îmbunătățirea circulație, combinat cu rol arginină în sinteza proteinelor, diviziunea celulară, și energia musculară, este motivul pentru care arginina suplimentarea este popular în rândul sportivilor de performanta.

Arginina contribuie la susținerea detoxifiere, ajutând pentru a elimina amoniacul din organism. De asemenea, arginină joacă un rol important în sistemul imunitar al organismului, deoarece reglementează activitatea timusului care procesează celulele albe din sange cunoscut sub numele de T-limfocite. Arginina asemenea joacă un rol important în producerea de hormon de creștere și a insulinei. Producția naturală de arginină corpului nostru poate fi afectată de factori cum ar fi stresul fizic sau mental, dieta saraca, sau boală.
Arginina susține formarea masei musculare. Dacă doriți să vă sculptați mușchii, să începeți să mergeți la sala de sport sau să faceți exerciții la domiciliu, gândiți-vă la arginină. Datorită acestui fapt, nu numai că vă veți construi musculatura perfectă, dar veți reduce și țesutul gras.
Arginina pentru bărbați pentru potență. Știți ce este inclus în comprimatele de potență astfel anunțate la televizor și disponibile în pachete mici, de obicei de 6 comprimate și neeconomice (citite scump). Astfel, arginina este principalul lor component responsabil pentru secreția de oxid nitric, care acționează pentru a dilata corpul cavernos, asigurând erecția. De obicei, astfel de comprimate conțin 500 mg de arginină și utilizarea recomandată este de 1-3 comprimate cu o jumătate de oră înainte de actul sexual. Cât de bun este că puteți cumpăra arginină într-un pachet mare.
arrow

Arginine Plus - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Arginine Plus
Best seller
Înapoi la cuprins