Beauty Formula - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Beauty Formula

Beauty Formula
Altele produse Calivita
Vitamine pentru frumusețe

60 tablete
Cantitate in stoc: 113
133.50 LEI
Singurul astfel de set unic pe piață.
Un produs complet
pentru păr, piele și cuie
cu așa ... compoziție bogată :) veți găsi în ea:
    • aminoacizi
    • extract de coada calului
    • colagen
    • vitamină
    • minerale
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Vitamine pentru păr

regenerează şi fortifică structura firului de păr

Compoziţia unică a tabletelor Beauty Formula va reda strălucirea, volumul şi rezistenţa părului. Datorită mixului de vitamine, minerale, aminoacizi şi extracte din plante, produsul Beauty Formula contribuie la menţinerea sănătăţii părului, ajutând la regenerarea lui.


Recomandări
 • Îmbunătăţeşte aspectul părului tern şi uscat
 • Fortifică structura firului de păr şi previne căderea acestuia
 • Stimulează creșterea firelor noi de păr
 • Conferă rezistenţă, volum şi strălucire părului
 • Contribuie la pigmentarea normală a firului de păr
 • Asigură nutrienţii esenţiali pentru menţinerea sănătăţii părului
 • Îmbunătăţeşte aspectul pielii şi unghiilor.

DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?
Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 30 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.
Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

ŞTIAŢI CĂ?
Persoanele atrăgătoare şi cu un aspect îngrijit câştigă mai mult şi primesc mai multă atenţie decât persoanele care-şi neglijează înfăţişarea?*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* Sursă bibliografică: The Beauty Advantage: How Looks Affect Your Work, Your Career, Your Life – Bennett, J. July 2010
60 capsule

Mod de administrare
1 capsulă zilnic

Conţinut
Colagen tip I + III 250 mg
Extract de coada calului (Equisetum arvense) (10:1) 150 mg
L-metionină 50 mg
L-cisteină 50 mg
Acid hialuronic 30 mg
Vitamina C 20 mg
Zinc 10 mg
Vitamina B6 2.8 mg
Vitamina B1 2.2 mg
Cupru 2 mg
Vitamina A 750 mcg
Iod 50 mcg


Simțiți-vă ca o regină frumoasă

Beauty Formula este o sursă de ingrediente pentru menținerea frumuseții exterioare ... din interior. Formula include vitamine, minerale, aminoacizi, colagen și ingrediente din plante care ajută la menținerea stării bune a părului, a pielii și a unghiilor.

Ingredientele active conținute în produsul Beauty Formula care acționează intern pot fi perfect combinate cu cosmetica CaliVita® Cosmetics, a cărei utilizare regulată vă va face părul mai radiant, pielea mai proaspătă, fermă și mai tânără!

Efectele pilulelor pe piele și părul cuie


Visezi la piele radiantă, unghii puternice și păr strălucitor? Toate acestea pot fi realizate într-un mod simplu, cu ajutorul ingredientelor active conținute în compoziția modernă a produsului Formula de frumusețe. Acesta conține colagen - principala proteină de țesut conjunctiv. ingrediente din plante, cum ar fi coada calului de susținere a pielii sănătoase, părului și unghiilor, de preferință, care afectează vitalitatea organismului, ficatul, consolidarea vaselor de cartilaj și sânge. Urzica urzică, care a fost folosită de mult ca agent de înfrumusețare, dar nu numai. Susține sistemul imunitar, adaugă energie, afectează pozitiv articulațiile și susține circulația sângelui. Formula de frumusețe este, de asemenea, o bogăție de aminoacizi, cum ar fi L-metionina și L-cisteina, precum și vitamine și minerale. Vitamine: Suportul A, B2 și niacin menține starea bună a pielii și a membranelor mucoase. Vitamina C - afectează sinteza colagenului. Vitamina B6 participă la metabolizarea proteinelor, în timp ce vitamina B12 este una dintre componentele responsabile pentru metabolismul energetic. Zincul joacă un rol important în funcționarea sistemului imunitar, precum și în menținerea stării normale a părului, a pielii și a unghiilor. Cuprul afectează starea corespunzătoare a țesutului conjunctiv și pigmentarea pielii și părului. Iodul este un ingredient responsabil, printre altele pentru metabolismul energetic, precum și pentru starea normală a pielii.
Siliciu pe păr și cuie

Unul dintre principalele ingrediente ale produsului este siliciul. Conexiunile siliconice sunt implicate activ în procesele de creștere ale diferitelor țesuturi, în special părul, cartilajul, unghiile și oasele. Siliconul joacă, de asemenea, un rol important în biosinteza colagenului. Aceasta susține menținerea elasticității pielii, în plus face ca unghiile să devină durabile, în timp ce părul slab, fragil - puternic și strălucitor. Siliconul apare atât ca ingredient activ separat, cât și într-unul dintre ingredientele vegetale ale coarnei de produs - câmp.
Aminoacizi de sulf pentru păr și piele

Metionină și cisteină - aminoacizii de sulf sunt componente ale fibrelor de colagen ale pielii, au un efect pozitiv asupra elasticității. Acestea sunt, de asemenea, necesare pentru construcția de keratină, din care este construit 95% din păr.

Vitamine pentru păr
Formula de frumusețe este, de asemenea, îmbogățită cu vitamine, minerale și ingrediente din plante. Vitamine: Suportul A, B2 și niacin menține starea bună a pielii și a membranelor mucoase.

Vitamina C
Vitamina C - afectează sinteza colagenului.

Vitamina B6
Vitamina B6 participă la metabolizarea proteinelor și

vitamina B12
Vitamina B12 este una dintre componentele responsabile pentru metabolismul energetic.

Minerale pentru căderea părului

zinc
Zincul joacă un rol important în funcționarea sistemului imunitar, precum și în menținerea stării normale a părului, a pielii și a unghiilor.

cupru
Cuprul afectează starea corespunzătoare a țesutului conjunctiv și pigmentarea pielii și părului.

iod
Iodul este un ingredient responsabil, printre altele pentru metabolismul energetic, precum și pentru starea normală a pielii.

urzica
Urzica a fost folosită de mult ca agent de înfrumusețare pentru păr.

colagen
Produsul conține, de asemenea, colagen - principala proteină țesut conjunctiv responsabilă de elasticitatea pielii.
arrow
Calivita Beauty Formula - opinii despre produs
Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Beauty Formula
Înapoi la cuprins