Bee Power - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Bee Power

Bee Power
Suplimente pentru întărirea sistemului imunitar
Lăptișor de matcă

50 capsule
într-un depozit
apicultor la ul
Jeleu regal este un produs natural care:
 • aceasta va crește imunitatea
 • și întărește corpul

Concentratul de jeleu regal va fi, de asemenea, util în cazul:
 • astm
 • boli hepatice
 • boli de piele
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

lăptișor de matcă

Royal Jelly

Bee Power este un produs care conţine lăptişor de matcă. Unul dintre ingredientele principale ale lăptişorului de matcă, acidul hidroxi-decenoic (HDA), are efect antimicrobian împotriva unor bacterii şi specii de ciuperci. Conţine toate componentele din familia vitaminelor B, precum şi săruri minerale şi oligoelemente (de exemplu, sulf, mangan, nichel şi cobalt). Este o sursă naturală de vitamine A, C, D şi E, acid folic, minerale, enzime şi 18 aminoacizi.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?
 • Persoanelor care doresc să-şi asigure un sistem imunitar puternic.
 • Copiilor, pentru a le stimula sistemul imunitar şi a le creşte pofta de mâncare.
 • Pentru întărirea organismului în timpul perioadei de convalescenţă.
 • Pe durata perioadelor stresante, pentru a îmbunătăţi performanţele şi a revigora corpul.

ŞTIAŢI CĂ?
Matca, care se hrăneşte numai cu lăptişor de matcă, are o speranţă normală de viaţă de 3-4 ani (!), în vreme ce albinele lucrătoare trăiesc între 4 şi 6 săptămâni, iar acest lucru se datorează conţinutului nutriţional bogat al lăptişorului de matcă?
50 capsule

Mod de administrare:
1 capsulă pe zi sau conform indicaţiilor.

Conţinut:
50 mg Concentrat de lăptişor de matcă

Alte Ingrediente:
agent de îngroşare - făină de orez; gelifiant - gelatină...q.s.
Lăptişorul de matcă este produs din polen, miere şi secreţiile faringiene ale albinelor lucrătoare şi nu este recomandat persoanelor care suferă de alergii la polen şi produse apicole. Dacă în timpul administrării produsului, apar reacţii alergice, tratamentul trebuie întrerupt de îndată. A se păstra în locuri răcoroase. Expunerea la surse de căldură poate provoca descompunerea capsulelor.
Dacă credeți în soluții naturale, extrasul din jeleu regal este doar pentru dvs. Este un concentrat de nutrienți care face ca regina să supraviețuiască 3-4 ani, în timp ce lucrătorii obișnuiți sunt doar 4-6 săptămâni. Consumul de extract de jeleu regal este foarte benefic pentru oameni. Gelul roșu ajută în caz de astm, boli hepatice, boli de piele și întărește în mod clar sistemul imunitar.

Cui îi recomandăm mai ales pentru Royal Jelly?

Oamenii care caută o întărire naturală a corpului.
Oamenii care doresc să-și completeze dieta zilnică cu un jeleu regal de valoare.

Știi că ... jeleu regal este considerat un afrodisiac natural

Jeleu regal este o substanță care albine - lucrătorii hrănesc larvele și regina lor, care pune ouă. Poate că acesta este motivul pentru care regina albină este capabilă să pună 1000-1500 ouă pe zi, iar speranța ei de viață este la fel de impresionantă. În timp ce muncitorii, în funcție de sezon, trăiesc 4-6 săptămâni, trăiesc maxim 5 săptămâni, regina poate trăi până la 3-4 ani! Vaselina este o secreție a glandelor superioare ale gâtului lucrătorilor, cu o compoziție foarte complexă. Este o completare perfectă a dietei. Nu este fără motiv că este foarte popular în multe țări din întreaga lume. Bee Power suplimentează dieta cu un jeleu regal de valoare care conține o cantitate standardizată de acizi HDA.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita Bee Power - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Bee Power
Înapoi la cuprins