C 500 - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

C 500

C 500
100 tablete

Mod de administrare:
1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor.

Conţinut:
500 mg Vitamina C

Alte Ingrediente:
Antiaglomerant - fosfat dicalcic; emulsificator - celuloză microcristalină; stabilizatori - acid stearic, stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu; agent de încărcare - croscarmeloză sodică;  măceşe; agent de glazurare - talc.q.s.
Doză crescută de vitamina C
Datorită concentraţiei ridicate de vitamina C cu eliberare treptată, produsul C500 este un excelentă cale de suplimentare cu vitamine pentru fortificarea sistemului imunitar în perioadele critice. În plus, contribuie şi la formarea colagenului natural, ajutând astfel la menţinerea sănătăţii vaselor de sânge, oaselor, cartilagiilor, dinţilor, gingiilor şi pielii. Ca şi antioxidant, asigură protecţia împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, poate încetini apariţia semnelor vizibile ale îmbătrânirii şi joacă un rol important în procesele metabolice producătoare de energie.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?
 • Persoanelor susceptibile la infecţii.
 • Tuturor, în timpul lunilor reci de iarnă, pentru a oferi un sprijin suplimentar sistemului imunitar.
 • Sportivilor şi personalelor care execută munci fizice grele, pentru a reduce efectele extenuării.
 • Persoanele supuse unui tensiuni mentale intense, pentru a ajuta la funcţionarea normală a sistemului nervos.
 • Persoanelor în vârstă şi celor în convalescenţă în urma unor boli.
 • Fumătorilor activi şi pasivi.
 • Persoanelor care consumă alcool în mod frecvent.
 • Persoanelor care doresc să crească nivelul de absorbţie al fierului în organism (în special femeilor, de-a lungul anilor de fertilitate, şi pacienţilor suferind de anemie feriprivă).

DEFICIENŢELE
Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: un sistem imunitar slăbit, susceptabilitatea la infecţii, recuperarea lentă în urma bolilor, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor, hemoragiile gingivale, parodontita şi durerile musculare.

ŞTIAŢI CĂ?
O tabletă de vitamina C 500 furnizează tot atâta vitamina C cât 1 kg de portocale sau 10 kg de mere !
Şi că majoritatea fumătorilor suferă de deficienţă de vitamina C? Conform unor estimări, pe lângă alte numeroase efecte nocive, o singură ţigară poate „consuma” o cantitate de 25-50 mg vitamina C din organism, asta ca să nu mai pomenim de faptul că fumatul poate să şi împiedice absorbţia de vitamina C în organism.

ATENŢIE!
Vitamina C este sensibilă la expunerea la lumină şi căldură, lucru care trebuie avut în vedere atunci când se alege locul de păstrare. Dacă aţi suferit de calcului renali, adresaţi-vă medicului înainte de a începe administrarea acestui produs.
Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.
Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
Înapoi la cuprins