C 500 - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

C 500

C 500
Vitamine Calivita
100 tablete

Doză crescută de vitamina C
Cantitate in stoc: 81
76.50 LEI
lămâieProdusul are o eliberare prelungita cu o doza mare de vitamina C naturala din citrice.

 • susține imunitatea
 • antioxidant natural
 • recomandat persoanelor in varsta
 • si atlet
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow
Calivita C 500

Vitamina C 500

vitamina C 500 mg

Datorită concentraţiei ridicate de vitamina C cu eliberare treptată, produsul C500 este o variantă eficientă pentru fortificarea apărării imunitare a organismului. 

Produsul C500 oferă o doză de 500 mg de vitamina C pentru a activa celulele imunitare şi pentru a susţine procesul de recuperare al organismulului în caz de gripă sau răceală.


Recomandări
 • Oferă protecţie şi suport imunitar
 • Întăreşte apărarea naturală a corpului, datorită proprietăţilor antioxidante
 • Susţine producerea de celule albe din sânge cunoscute sub numele de limfocite și fagocite, care ajută la protejarea organismului împotriva infecțiilor.

Ca şi antioxidant, asigură protecţia împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, poate încetini apariţia semnelor vizibile ale îmbătrânirii şi joacă un rol important în procesele metabolice producătoare de energie.

DEFICIENŢELE
Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: un sistem imunitar slăbit, susceptabilitatea la infecţii, recuperarea lentă în urma bolilor, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor, hemoragiile gingivale, parodontita şi durerile musculare.

ŞTIAŢI CĂ?
O tabletă de vitamina C 500 furnizează tot atâta vitamina C cât 1 kg de portocale sau 10 kg de mere !
Şi că majoritatea fumătorilor suferă de deficienţă de vitamina C? Conform unor estimări, pe lângă alte numeroase efecte nocive, o singură ţigară poate „consuma” o cantitate de 25-50 mg vitamina C din organism, asta ca să nu mai pomenim de faptul că fumatul poate să şi împiedice absorbţia de vitamina C în organism.

100 tablete

Mod de administrare
1 tabletă zilnic

Conţinut
Vitamina C 500 mg

Vitamina C este sensibilă la expunerea la lumină şi căldură, lucru care trebuie avut în vedere atunci când se alege locul de păstrare. Dacă aţi suferit de calcului renali, adresaţi-vă medicului înainte de a începe administrarea acestui produs.

DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
 • Background profesional deosebit - CaliVita îţi oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 30 de ani.
 • Materiale prime naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate. Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătăţii.
arrow

Calivita C 500 - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
C 500
Înapoi la cuprins