C Plus - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

C Plus

C Plus
Vitamine Calivita
100 tablete

Complex vitamina C
Cantitate in stoc: 56
44.50 LEI
portocale pe o farfurieTablete cu un conținut ridicat de vitamina C naturală. Compoziția produsului include bioflavonoide din citrice și măceșe. Preparatul întărește perfect sistemul imunitar. C Plus conține vitamina C derivată exclusiv din surse naturale.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow
Calivita C Plus

Vitamina C în tablete

Complex vitamina C

Vitamina C, măceşele şi bioflavonoidele din citrice din compoziţia produsului C Plus se îmbină sinergic şi eficient pentru a oferi sistemului tău imunitar suport şi protecţie pentru un timp mai îndelungat, dar şi o biodisponibilitate ridicată. Vitamina C este un adevărat superstar al imunității deoarece întăreşte bariera de protecţie a sistemului imunitar şi ajută organismul să se refacă mai repede în caz de gripă sau răceală.

 


Recomandări
  • Oferă protecţie şi suport imunitar
  • Întăreşte apărarea naturală a corpului, datorită proprietăţilor antioxidante
  • Datorită bioflavonoidelor din compoziţia sa are o biodisponibilitate ridicată
  • Susţine producerea de celule albe din sânge cunoscute sub numele de limfocite și fagocite, care ajută la protejarea organismului împotriva infecțiilor

DEFICIENŢELE
Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: oboseala generală, vitalitatea redusă, un sistem imunitar slăbit, problemele mentale, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor, recuperarea lentă în urma bolilor şi sângerările gingivale.

ŞTIAŢI CĂ?
O tabletă de vitamina C Plus furnizează tot atâta vitamina C cât o portocală mare sau 1,5 kg de mere !
Şi că măceşele reprezintă una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina C?*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* Sursa bibliografică: USDA, United States Department of Agriculture National Nutrient Database for Standard Reference Release 25 (http://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/list)
100 tablete

Mod de administrare
1 tabletă zilnic

Conţinut
Vitamina C 75 mg
Pulbere din măceşe măcinate 100 mg
Pulbere de bioflavonoide din citrice 100 mg

Vitamina C este sensibilă la expunerea la lumină şi căldură, lucru care trebuie avut în vedere atunci când se alege locul de păstrare. Dacă aţi suferit de calcului renali, adresaţi-vă medicului înainte de a începe administrarea acestui produs. Consumul excesiv de bioflavonoide poate provoca diaree.

DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
  • Background profesional deosebit - CaliVita îţi oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 30 de ani.
  • Materiale prime naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate. Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătăţii.
arrow

Calivita C Plus - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
C Plus
Înapoi la cuprins