Cholestone - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Cholestone

Cholestone
Altele produse Calivita
Produs pentru reducerea colesterolului

90 tablete
Cantitate in stoc: 230
91.00 LEI
inima sănătoasăAveți grijă de inimă și colesterol

Componentele active Cholestone susțin în mod semnificativ menținerea nivelurilor normale de colesterol și au un efect pozitiv asupra funcționării corecte a inimii
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Cum să scadă colesterolul rapid

Aplicați dieta și

tablete pentru colesterol

Calivita Cholestone
Produs pentru reducerea colesterolului

Cholestone este un produs pe bază de ulei din seminţe de in (ce conţine acizi graşi Omega 3), pectină din mere, lecitină şi usturoi care contribuie la menţinerea nivelului normal al colesterolului în sânge. Totodată mixul său activ de ingrediente are efecte benefice asupra lipidemiei, cu un rol semnificativ în metabolizarea grăsimilor. Colesterolul, în limite normale, protejează sistemul cardiovascular și musculatura întregului corp, ajută la sintetizarea vitaminei D3 şi chiar se comportă asemenea antioxidanţilor.


Recomandări
 • Ajută la menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular şi reduce riscul depunerii de colesterol pe pereții vaselor sangvine
 • Susţine digestia şi metabolizarea normală a lipidelor şi a colesterolului la nivel hepatic
 • Menține concentrațiile normale ale colesterolului şi trigliceridelor în sânge
 • Ajută la menținerea integrității și elasticității pereților vasculari
 • Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

ŞTIAŢI CĂ?
Alături de cancer, bolile cardiovasculare reprezintă cauzele cele mai dese de deces în țările dezvoltate, cu toate că multe dintre aceste cazuri ar putea fi prevenite?
90 tablete

Mod de administrare
3x1 tabletă pe zi

Conţinut
Ulei din seminţe de in 200 mg
Pectină de măr 200 mg
Usturoi 100 mg
Lecitină 100 mg
Vitamina C 60 mg
Vitamina E 10 mg
Crom 50 mcg


Folosind o dietă echilibrată și variată, stilul de viață activ și controlul constant al sănătății noastre, putem face o mulțime de bine pentru corpul nostru. În plus, suplimentarea cu ingrediente Cholestone active, cum ar fi usturoiul, poate ajuta sistemul nostru cardiovascular.

Colesterolul este una dintre substanțele produse de corpul nostru, de care avem nevoie în cantități strict definite. Este o componentă a fiecărei celule, este, de asemenea, un bloc de construcție pentru mulți hormoni (inclusiv sexul). În plasmă, colesterolul este asociat cu proteinele sub formă de lipoproteine:

 • Este chemată lipoproteina HDL de înaltă densitate "Bună" colesterol, care este direcționat de la țesuturi la ficat;

 • LDL lipoproteinelor cu densitate scăzută și lipoproteine ​​cu densitate foarte scăzută VLDL - înseamnă așa-numitele Colesterolul "rău", care, de obicei, se acumulează pe pereții vaselor de sânge. Colesterolul LDL crește depunerea de grăsimi în pereții vaselor de sânge, în timp ce HDL blochează acest proces. Prin urmare, din punctul de vedere al sănătății noastre, nu este suficient să monitorizăm nivelul colesterolului global - în primul rând, trebuie acordată atenție proporțiilor dintre valorile colesterolului "bun" și "rău". Nivelul de colesterol din organism depinde, printre altele din predispoziția genetică, dar și alți factori au o mare influență - aceia pe care îi putem controla. O dieta echilibrata, stilul de viata activ si suplimente adecvate va ajuta la mentinerea nivelului normal al colesterolului.

Printre ingredientele active Cholestone se pot distinge usturoiul, care are un efect pozitiv asupra nivelului lipidelor din sânge, susține funcționarea inimii și a sistemului imunitar. Uleiul din semințe oleaginoase are un efect benefic asupra inimii. Cromul are un efect pozitiv asupra metabolismului carbohidratilor, proteinelor si grasimilor, precum si a vitaminelor C si E, care ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Produsul conține, de asemenea, pectină de mere, lecitină.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Cholestone - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Cholestone
Înapoi la cuprins