CoQ10 Lozenges - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

CoQ10 Lozenges

CoQ10 Lozenges
Antioxidanți Calivita
Coenzima Q10 cu absorbţie rapidă

30 tablete sublinguale
Cantitate in stoc: 191
115.00 LEI
Putere suplimentară

putere
Produsul conține coenzima Q10 sub formă de comprimate "sublinguale". Forma comprimatului, care poate fi plasată sub limbă (în cazul în care este dizolvată), face ca ingredientele active să fie absorbite mai repede și mai eficient în organism.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow
Calivita Co Q10 Lozenges

coenzima q10 pentru supt

Coenzima Q10 cu absorbţie rapidă

Coenzima Q10 este un antioxidant extrem de benefic pentru sănătatea pielii datorită efectelor sale pe termen lung: hidratează pielea, reduce vizibilitatea ridurilor şi încetineşte procesul de îmbătrânire al pielii. CoQ10 Lozenges conţine 30 mg de CoQ10 şi are o aromă naturală de lămâie. Fiecare tabletă se aşează sub limbă, ceea ce facilitează absorbţia mai rapidă, deoarece ingredientele active evită sistemul digestiv şi ajung la celule intrând direct în fluxul sanguin.


Recomandări
 • Reduce profunzimea ridurilor, ameliorează liniile fine şi netezeşte pielea.
 • Menţine fermitatea şi elasticitatea pielii, pentru un ten cu aspect vizibil mai tânăr.
 • Protejează celulele împotriva îmbătrânirii premature
 • Stimulează producţia de colagen, cu efect regenerator asupra pielii, ajutând la formarea straturilor noi de piele
 • Protejează bariera naturală a pielii de acţiunea negativă a factorilor externi: soare, vânt, frig, poluare, agresiuni chimice sau mecanice.
 • Ca adjuvant în contextul bolilor cardiovasculare, reducerea colesterolului, diabet zaharat sau boli neurodegenerative datorită rolului complex pe care îl are în organism.

ŞTIAŢI CĂ?
O tabletă de CoQ10 Lozenges furnizează tot atâta CoQ10 cât 6 kg de somon sau aproape 2 kg de pui !
Ştiaţi că prin participarea la realizarea proceselor energetice ce au loc în membrana mucoasă a cavităţii bucale CoQ10 poate avea un efect benefic asupra inflamaţiilor locale ale gingiilor?**

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
*  A pilot clinical trial of the effects of coenzyme Q10 on chronic tinnitus aurium - Khan M, Gross J, Haupt H, Jainz A, Niklowitz P, Scherer H, Schmidt FP, Klapp BF, Reisshauer A, Mazurek B., Otolaryngol Head Neck Surg. 2007 Jan;136(1):72-7.
** Study of CoQ10-Enzymes in Gingiva from Patients with Periodontal Disease and Evidence for a Deficiency of  Coenzyme Q10 – Littaru et al, Proc. Nat. Acad. Sci. USA Vol. 71, No. 4, pp. 1456-1460, April 1974,
30 tablete sublinguale

Mod de administrare
1 tabletă pe zi. Tableta se dizolvă sub limbă.

Conţinut
Coenzima Q10 30 mg

Acest produs este sensibil la căldură şi lumină, lucrul de care trebuie ţinut seama în momentul alegerii locului de depozitare. Calitatea coenzimei Q10 pure începe să se deterioreze la temperaturi de peste 35 °C. Femeile însărcinate şi mamele care alăptează trebuie să ceară sfatul medicului lor înainte de a începe folosirea acestui produs.
CoQ10 Lozenges este o bogăție de coenzima Q10 sub formă de comprimate "sublinguale". Forma de tabletă, care poate fi plasată sub limbă (în cazul în care este dizolvată), face ca ingredientul activ să fie absorbit mai repede și mai eficient, deoarece intră în sânge direct cu ajutorul vaselor de sânge din gură. Tabletele au aroma și aroma naturală de lamaie.

Coenzima Q10 (coq10) este o substanță naturală produsă de organism, necesară pentru sănătatea umană, care apare în aproape fiecare celulă a corpului.

Din păcate, concentrația sa în organism scade după vârsta de 30 de ani. La vârsta de 40 de ani, producția naturală de coenzima Q10 este redusă cu până la 25%. În plus, indiferent de vârstă, producția sa este, de asemenea, inhibată de stres, medicamente farmacologice, fumat sau radioterapie.

De aceea este foarte important să furnizăm coenzima Q10 cu ajutorul suplimentelor alimentare.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

CoQ10 Lozenges - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
CoQ10 Lozenges
Înapoi la cuprins