CoQ10 Lozenges - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

CoQ10 Lozenges

CoQ10 Lozenges
Antioxidanți Calivita
Coenzima Q10 cu absorbţie rapidă

30 tablete sublinguale
într-un depozit
putere
Putere suplimentară

Produsul conține coenzima Q10 sub formă de comprimate "sublinguale". Forma comprimatului, care poate fi plasată sub limbă (în cazul în care este dizolvată), face ca ingredientele active să fie absorbite mai repede și mai eficient în organism.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow
Calivita Co Q10 Lozenges

coenzima q10 pentru supt

Produsul CoQ10 Lozenges este o tabletă care conţine CoQ10 cu aromă naturală de lămâie şi care se aşază sub limbă, ceea ce facilitează absorbţia mai rapidă şi mai blândă, deoarece ingredientele active evită sistemul digestiv şi ajung la celule intrând direct în fluxul sangvin.  Cu acest produs energizant, vă venim în ajutor cu deosebire atunci când vă aflaţi în situaţia de a da randament imediat şi, în plus, ne-am gândit şi la persoanele cu probleme digestive care, din cauza acestora, nu pot recurge la varianta tradiţională a produslui.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?
 • Persoanelor care efectuează munci fizice sau intelectuale intense sau duc un stil de viaţă stresant, pentru a-i ajuta să dobândească mai multă energie.
 • Persoanelor care se găsesc în situaţii ce necesită randament imediat (ex: înaintea examenelor sau antrenamentelor fizice).
 • Persoanelor care suferă de probleme de absorbţie sau digestive.
 • Persoanelor afectate de probleme ale gingiilor.
 • Persoanelor suferind de tinitus.*
 • Persoanelor care au un regim alimentar dezechilibrat.
 • Persoanelor care iau anumite medicamente împotriva colesterolului, medicamente de uz psihiatric, medicamente pentru controlarea ritmului cardiac sau preparate folosite pentru tratarea diabetului.
 • Persoanelor care fumează.
 • Persoanelor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii inimii.
 • Persoanelor cu vârsta peste 30 ani.

ŞTIAŢI CĂ?
O tabletă de CoQ10 Lozenges furnizează tot atâta CoQ10 cât 6 kg de somon sau aproape 2 kg de pui !
Ştiaţi că prin participarea la realizarea proceselor energetice ce au loc în membrana mucoasă a cavităţii bucale CoQ10 poate avea un efect benefic asupra inflamaţiilor locale ale gingiilor?**

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
*  A pilot clinical trial of the effects of coenzyme Q10 on chronic tinnitus aurium - Khan M, Gross J, Haupt H, Jainz A, Niklowitz P, Scherer H, Schmidt FP, Klapp BF, Reisshauer A, Mazurek B., Otolaryngol Head Neck Surg. 2007 Jan;136(1):72-7.
** Study of CoQ10-Enzymes in Gingiva from Patients with Periodontal Disease and Evidence for a Deficiency of  Coenzyme Q10 – Littaru et al, Proc. Nat. Acad. Sci. USA Vol. 71, No. 4, pp. 1456-1460, April 1974,
30 tablete sublinguale

Mod de administrare:
1 tabletă pe zi. Tableta se lasă să se dizolve sub limbă; nu se înghite întreagă.

Conţinut:
30 mg Coenzima Q10

Alte Ingrediente:
Îndulcitori – fructoză, manitol; agent de afânare – croscarmeloză sodică; antiaglomerant – dioxid de siliciu; corector de aciditate – acid malic; antiaglomeranţi – acid stearic, stearat de magneziu; aromă naturală de lămâie...q.s.
Acest produs este sensibil la căldură şi lumină, lucrul de care trebuie ţinut seama în momentul alegerii locului de depozitare. Calitatea coenzimei Q10 pure începe să se deterioreze la temperaturi de peste 35 °C. Femeile însărcinate şi mamele care alăptează trebuie să ceară sfatul medicului lor înainte de a începe folosirea acestui produs.
CoQ10 Lozenges este o bogăție de coenzima Q10 sub formă de comprimate "sublinguale". Forma de tabletă, care poate fi plasată sub limbă (în cazul în care este dizolvată), face ca ingredientul activ să fie absorbit mai repede și mai eficient, deoarece intră în sânge direct cu ajutorul vaselor de sânge din gură. Tabletele au aroma și aroma naturală de lamaie.

Coenzima Q10 (coq10) este o substanță naturală produsă de organism, necesară pentru sănătatea umană, care apare în aproape fiecare celulă a corpului.

Din păcate, concentrația sa în organism scade după vârsta de 30 de ani. La vârsta de 40 de ani, producția naturală de coenzima Q10 este redusă cu până la 25%. În plus, indiferent de vârstă, producția sa este, de asemenea, inhibată de stres, medicamente farmacologice, fumat sau radioterapie.

De aceea este foarte important să furnizăm coenzima Q10 cu ajutorul suplimentelor alimentare.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

CoQ10 Lozenges - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
CoQ10 Lozenges
Înapoi la cuprins