Culevit - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Culevit

Culevit
Altele produse Calivita
Prevenirea multiplicării anormale a celulelor

180 tablete
într-un depozit
cancer


Culevit poate fi luat pentru a întări sau regenera corpul

Produsul conține aminoacizi esențiali și vitamine
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Calivita Culevit

Culevit este un amestec natural de vitamine şi aminoacizi, care conţine o cantitate semnificativă de aminoacizi, vitamine şi alte elemente de bază din compoziţia celulelor, toate având o importanţă specială pentru regenerarea şi fortificarea organismului în cazuri de boli grave, sănătate slăbită, pierdere în greutate şi o stare generală proastă. Culevit poate ajuta la prevenirea şi tratarea multiplicării anormale a celulelor şi poate sprijini mecanismul de apărare anticancer al organismului.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?
  • Pentru a ajuta la regenerarea celulelor corpului.
  • În perioada de convalescenţă ce urmează după intervenţii chirurgicale, răni şi boli grave.
  • În cazul cancerului, ca tratament complementar, cu acordul medicului.

ŞTIAŢI CĂ?
Organismul nostru produce regulat celule canceroase, împotriva cărora ne apărăm cu un „sistem de apărare” special?
180 tablete

Mod de administrare:
3x2 tablete pe zi sau în funcţie de recomandări

Conţinut:
78.39 mg Arginină
33.04 mg Fenilalanină
31.03 mg Histidină
35 mg Vitamina C
29.84 mg Metionină
23.47 mg Acid malic
15.32 mg Triptofan
2.26 mg Adenină
1.27 mg Tirozină
1 mg Vitamina B6
0.8 mg Vitamina B2
0.03 mg Biotină

Alte Ingrediente:
Emulsificator - celuloză microcristalină; amidon; stabilizator – polivinilpirolidonă; agent de întărire - stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu coloidal;...q.s.
În cazul în care sunteţi alergic la vreunul dintre ingredientele active sau aditivi, nu folosiţi acest produs! Datorită conţinutului său de fenilalanină, nu poate fi administrat pacienţilor suferinzi de fenilcetonurie. Nu este recomandat pacienţilor care necesită dializă renală (tratament pentru rinichi pe cale artificială) şi celor care suferă de funcţionarea defectuoasă a ficatului. Dacă suferiţi de tumori canceroase secretoare de serotonină, nu folosiţi acest produs! În cazul în care aveţi cunoştinţă de existenţa unei funcţionări defectuoase grave a ficatului sau rinichilor, cereţi sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestor tablete. În cazul existenţei unui ulcer gastric sau duodenal, administrarea tabletelor de Culevit se face pe baza evaluării medicale individuale.
Culevit conține aminoacizi și vitamine implicate în buna funcționare a organismului. Ingredientele active Culevit pot fi luate pentru a întări corpul.

Ce conține Culevit

Produsul conține aminoacizi cum ar fi L-metionină, L-fenilalanină, L-triptofan, L-arginină, L-histidină, L-tirozina, necesare pentru structura corecta de proteine, care fac parte integrantă din orice organism viu. Printre ingredientele active se numara si: vitamina C, B2, B6, biotina, benefice pentru metabolismul energetic si buna functionare a sistemului nervos.

Mai mult decât atât, Vitamina C contribuie la reducerea oboselii, sprijina sistemul imunitar este implicat in protejarea celulelor de stresul oxidativ și joacă un rol important în funcționarea vaselor de sânge, oase, cartilagii, dinți, gingii și piele.

Vitamina B2 ajută la menținerea viziunii normale, metabolismul normal al fierului și menținerea stării corespunzătoare a membranelor mucoase și a celulelor roșii din sânge.

Vitamina B6 este implicată în metabolismul proteinelor, glicogenului și homocisteinei. Ajută la producerea corespunzătoare a celulelor roșii din sânge, la funcționarea sistemului imunitar și contribuie la reglarea activității hormonale.

Biotina la rândul său, ajută la menținerea corectă a metabolismului macronutrienți și efect benefic asupra părului, pielea și membranele mucoase ale statului.

Acest produs este, de asemenea, recomandat persoanelor care au suferit un tratament de slăbire sau au utilizat o dietă restrictivă.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
  • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
  • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Culevit - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Culevit
Înapoi la cuprins