Curcuma Pro - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Curcuma Pro

Curcuma Pro
Pe bază de plante
Supliment alimentar cu extracte de turmeric

60 tablete
Cantitate in stoc: 71
133.00 LEI
curcumăTurmeric cu biodisponibilitate crescută

Formula unică MicroActive® ajută la menținerea articulațiilor flexibile și funcționale.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow
Calivita Curcuma Pro

turmeric

Supliment alimentar cu extracte de turmeric

Curcuma Pro contribuie la menținerea flexibilității și funcționării normale ale articulațiilor, datorită principalului său ingredient, curcuma (turmeric). Cu un puternic efect antiinflamator, tabletele produsului Curcuma Pro vor avea grijă de sistemul tău articular. Produsul mai conține şi extract de piper BioPerine® și formula unică MicroActive® cu curcumină, pentru o biodisponibilitate maximă.

Recomandări
 • Oferă suport şi protecţie articulaţiilor, mai ales în cazul unui stil de viaţă activ
 • Contribuie la diminuarea durerilor articulare şi creşte mobilitatea articulaţiilor
 • Calmează durerea şi reduce inflamația de la nivelul sistemului osos şi articular
 • Ajută la menţinerea sănătăţii, elasticităţii şi flexibilităţii articulaţiilor
 • Contribuie la reducerea disconfortului articular
 • Adjuvant în tratarea traumatismelor articulare

ŞTIAŢI CĂ?
curcuma este absorbită foarte greu de organism? Prin micronizarea acesteia (transformarea în particule de dimensiunea micronilor), o cantitate mai mare poate fi absorbită în capilare, prin urmare o cantitate ridicată de ingrediente active pătrund în organism și rămân active.60 tablete

Mod de administrare
1 tabletă pe zi

Conţinut
Extract de turmeric (Curcuma longa) (95% curcuminoide, 20:1) 200 mg
Extract de turmeric (Curcuma longa)(4:1) 200 mg
Curcumină MicroActive® (25% curcuminoide, 1:4) 25 mg
Extract de piper negru BioPerine® (Piper nigrum)(50:1) 5 mg
Trigliceride cu catenă medie 1.5 mg

Nu se recomandă consumul produsului de către femeile gravide şi care alăptează! Persoanele cu afecţiuni ale vezicii biliare, obstrucţia canalului biliar sau calculi biliari trebuie să evite suplimentele alimentare cu turmeric, deoarece efectul său colekinetic şi capacitatea de a stimula secreţia de acid biliar sunt bine cunoscute. Curcumina poate interacţiona cu ciprofloxacinul, un antibiotic cu spectru larg, prin urmare se recomandă încetarea administrării suplimentelor cu curcumină pe durata tratamentului cu ciprofloxacin. Întrerupeţi consumul produsului cu cel puţin 2 săptămâni înainte de operaţie şi cereţi sfatul medicului dacă luaţi anticoagulante (de ex. warfarină-Coumadină, clopidogrel-Plavix, aspirină etc.). Turmericul poate accentua efectul medicaţiei pentru diabetici, crescând riscul de hipoglicemie. Turmericul poate interacţiona cu medicamentele împotriva acidităţii gastrice (de ex. cimetidină, famotidină, ranitidină, esomeprazol, omeprazol, lansoprazol), stimulând producţia de acid gastric. Se recomandă evitarea produselor cu turmeric dacă suferiţi de ulcer peptic. Bolnavii de cancer la sân trataţi cu ciclofosfamidă trebuie să evite consumul produselor cu turmeric.
Ingredientul principal al produsului Curcuma Pro este turmericul, cunoscut pentru acțiunea sa antiinflamatorie, este completat cu extract de piper și curcumină Bioperine® într-o formă unică de MicroActive®, asigurând astfel o biodisponibilitate mai bună. Produsul contribuie la flexibilitatea și funcționarea normală a articulațiilor.

Cine și ce sunt pilulele Curcuma Pro?
Ca ajutor în tratamentul artritei.
Ca ajutor în tratarea leziunilor articulare.
Atleții și toți cei care lucrează în mod regulat.
Persoanele care au articulații tensionate (de exemplu datorită muncii fizice dure sau a obezității).
Toți care doresc să ofere suport și protecție articulațiilor.

Știți?
Știți că turmericul este abia absorbit în organism? Produsul CurcumaPro cu formula MicroActive® este chiar de 10 ori mai rapid absorbit și mai eficient decât extractele curcumice standard. Nu este același lucru cu forma pe care o utilizați!

Curcuma longa - Turmeric, condiment sau plante medicinale?

Curcuma sau turmericul
Turmeric - Curcuma longa este o planta care creste in zonele tropicale din Asia, răspândite în întreaga lume ca un condiment de culoare galben deschis, un ingredient de populare curry. Nu numai că servește pentru a conferi gust și aromă la feluri de mâncare, dar, de asemenea, protejează sănătatea noastră: turmeric de mii de ani a fost utilizat în medicina tradițională chineză și medicina indiana - Ayurveda. În aceste țări, aceasta este o parte integrantă a cabinetului de medicină de origine - în principal ca un proces digestiv antiinflamator și stimulant. Aplicație a găsit, de asemenea, ca un panaceu pentru articulații, pentru prevenirea scăderi a rezistenței, apetit excesiv, dureri în dinți, dureri în piept, menstruale in timpul vindecarea ranilor si decolorarea pielii.

Turmeric și protecția tractului gastro-intestinal


Studiile clinice au demonstrat că turmericul este util în prevenirea tulburărilor digestive cum ar fi balonarea, vărsăturile și arsurile la stomac. Stimulează secreția mucinei, care acoperă pereții stomacului cu un strat protector. De asemenea, are un efect benefic asupra funcției hepatice, inclusiv coleretic și colagogic și, de asemenea, ajută la curățarea corpului de toxine.


Activitatea antioxidantă a turmericului


Curcuma are proprietăți antioxidante puternice, comparabile cu cele de vitamina C și E protejează organismul împotriva radicalilor liberi, atâta timp cât posibil ajută tineretul sprijină procesele corecte ale ADN-ului si mentine sistemul cardiovascular includ limitând absorbția colesterolului LDL "rău" și creșterea concentrației de colesterol HDL "bun". Turmeric sprijină, de asemenea perfect sistemul nervos, sistemul respirator, asigură un efect benefic și cognitive corespunzătoare asupra articulațiilor.

Știți că ... Turmericul turmeric nu este egal!

Studiile au arătat că unele extracte de curcumă sunt relativ prost absorbite și utilizate de organism. Prin urmare, noul produs cu formula Curcuma Pro MicroActive® CaliVita oferta este de până la 10 ori mai rapid absorbit și mai eficient decât extracte standard de turmeric. Pentru că nu este același lucru cu forma pe care o utilizați!
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Cocoa Curcuma Pro - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Curcuma Pro
Înapoi la cuprins