D-drops - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

D-drops

D-drops
Vitamine Calivita
Vitamina D3 Lichidă

30 ml
Cantitate in stoc: 204
100.00 LEI
digerabilă vitamina d
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Vitamina D3 naturală

Vitamina D3 Lichidă

Produsul D-Drops conţine vitamina D3 extrasă din ficat de cod. Are o aromă plăcută de portocale şi vine sub formă lichidă pentru a facilita administrarea şi absorbţia mai rapidă a vitaminei D atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Dozarea sa este simplă şi poate fi amestecat în mâncare sau băuturi.

 

 

 

Recomandări
 • Conform Ghidurilor Pediatrice, în România, suplimentarea cu vitamina D este recomandată tuturor sugarilor şi copiilor sănătoşi, în scopul evitării rahitismului nutriţional
 • Oferă suport nutritiv copilului şi mamei atât în timpul sarcinii, cât şi în timpul alăptării
 • Susţine dezvoltarea sistemului osos și a dinților în perioada copilăriei, contribuind la absorbţia calciului şi fosforului 
 • Întăreşte sistemul imunitar al organismului
 • În combinaţie cu calciu, împiedică demineralizarea osoasă şi ajută la prevenirea osteoporozei și la reducerea fracturilor osoase

DEFICIENŢELE
Deficienţa prelungită de vitamina D creşte riscul de apariţie a următoarelor boli: fragilitatea oaselor, fracturi frecvente ale oaselor, infecţii frecvente, infecţii respiratorii, depresii sezoniere şi slăbiciunea muşchilor.

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că, potrivit studiilor, 41% din populaţie este afectată de cantitatea insuficientă de vitamina D din zona climatică în care ne aflăm, chiar şi în timpul lunilor însorite de vară?*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
D-vitamin-ellátottság felmérése Vas megye egészséges véradói körében (Surveying vitamin D supply among the healthy blood donors of Vas County) / Éva Virágh [et al.] In: Orvosi Hetilap. 2012. 153. évf. 41. sz., p. 1629-1637.
30 ml

Mod de administrare
adulţi, 3 picături pe zi. În cazul copiilor cu vârsta între 0 - 12 luni se recomandă 1 picătură pe zi. În cazul copiilor cu vârsta peste 1 an se recomandă 2 picături pe zi. Produsul se dizolvă în băutura favorită.

Conţinut
Vitamina D 30 mcg
Trigliceride cu catenă medie 95 mg

 • A se evita păstrarea în locuri cu expunere directă la lumina solară.
 • A nu se folosi de către pacienţii suferind de boli ce presupun un nivel ridicat de calciu seric (hipercalcemie).
 • Dacă suferiţi de calculi renali sau sarcoidoză, adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte de a începe administrarea acestui produs sau a altor produse conţinând vitamina D.
Vitamina D, în proporție de aproximativ 80%, este sintetizată în piele sub influența radiației ultraviolete, iar numai 20% este furnizată cu alimente. Cu toate acestea, lipsurile sale sunt mai frecvente în zona noastră geografică. Produsul este ușor de dozat (picurător), foarte eficient - conține până la 1000 de picături.

Vitamina D Calivita

Produsul D-drops oferă cea mai activă formă de vitamină D - vitamina D3 (colecalciferol) extrasă din ficat de cod, cu aromă plăcută de lamaie care oferă aromă naturală. D-picături de vitamina D lichidă este disponibil într-o formulă lichidă ușor de utilizat, cu un picurător, care garantează dozajul potrivit pentru întreaga familie!

Vitamina D, în proporție de aproximativ 80%, este sintetizată în piele sub influența radiației ultraviolete, iar numai 20% este furnizată cu alimente. Cu toate acestea, în zona noastră geografică, din cauza cantității limitate de lumină solară care atinge pământul, deficiențele sale devin din ce în ce mai frecvente. Stau în majoritatea zilelor în clădiri, petrecând puțin timp în aer liber sau - chiar în contextul protejării pielii împotriva radiațiilor dăunătoare - utilizarea cremelor cu un filtru UV, împiedică producerea adecvată a vitaminei D.

Cum functioneaza vitamina D?


 • are un efect benefic asupra oaselor și a mușchilor
 • are un efect benefic asupra sistemului imunitar
 • participă la procesul de diviziune celulară
 • ajută la menținerea sănătății dinților
 • participă la absorbția și utilizarea adecvată a calciului și fosforului
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
Vitamina D pentru copii
Vitamina D3, în vara și iarna
Nu credeți că nu trebuie să completați vitamina D în primăvară!

Aproape 50% din populația europeană nu are suficient de vitamina D, chiar și în timpul lunilor însorite. În timpul iernii, acest procent crește până la 70% - 80%.

Într-un studiu efectuat în vara anului 2011, am testat donatori de sânge cu vârsta cuprinsă între 20-60 și persoanele în vârstă activă. Sa constatat că 63% dintre persoanele cu vârsta peste 43 de ani au o lipsă sau deficiență de vitamina D. La o vârstă mai mică, acest procent a fost de 41%. Aceste rezultate sunt șocante, datorită faptului că au fost efectuate în timpul verii în rândul adulților care sunt sănătoși și / sau se joacă în aer liber în aer liber. 2

Nu este greu să vă imaginați ce rezultate ar trebui să se aștepte la persoanele care nu conduc un astfel de stil de viață activ sau care suferă de diverse probleme de sănătate!

Prin urmare, suplimentarea cu vitamina D este necesară chiar în primăvara și vara.

Să vedem de ce!

Stil de viață
Soarele strălucește în zadar, dacă stai la birou 8-5 pm! Putem obține suficientă lumină solară numai atunci când ne bronzezi în mod regulat. Lumina soarelui variază în funcție de timp și în diferite regiuni. Este important, totuși, că capacitatea pielii de a sintetiza vitamina D nu va crește deloc când se depășește o anumită doză de radiație. Prin urmare, nu vă înșelați că, după 2 săptămâni de odihnă, putem încărca organismul cu suficientă vitamină D pentru întregul an, mai ales dacă am petrecut aceste două săptămâni în renovarea casei noastre. Și nu uita copiii prea dependent de televiziune și calculatoare, care petrec mai mult timp acasă decât în ​​aer curat!

Creme de bronzare
Medicii de familie si dermatologi continua sa ne recomande pentru a proteja pielea cu îmbrăcăminte și de protecție solară corespunzător, mai ales în cazul în care este în mod constant expus la lumina soarelui (la lucrătorii în aer liber, copii în vacanță). Filtrele solare cu un factor mai mare de 8, reduc formarea de vitamina D cu peste 90%, dar în același timp reduc riscul de cancer de piele.

Vârsta, bolile și alți factori
Cu varsta, pielea imbatraneste, a redus capacitatea rinichilor de a converti vitamina D, de asemenea, ca rezultat al diferitelor boli reduce capacitatea organismului de a sintetiza tulburari de vitamina D de absorbtie a lipidelor, sau vegetarian dieta saraca in peste, obezitatea, fumatul, intoleranța la lactoză, alergie la soare, sau tendința de pigmentare excesiva a pielii, sunt motive suficiente pentru a se apăra împotriva soarelui, dar, de asemenea, duce la niveluri mai mici de vitamina D în organism.

Dieta necorespunzătoare
Nici iarna, nici vara nu mănâncă o cantitate suficientă de alimente care conțin vitamina D sau imbogatite cu vitamina D. Chiar și experții spun că nu suntem capabili sa urmeze o dieta cu noi instrucțiuni pentru a furniza dozele recomandate mai mari de vitamina D numai, ar trebui să mănânce 33 de ouă sau mai mult 6 kg de pește pe zi.

Soluția este simplă!
D-picături, acestea conțin vitamina D3, cea mai eficientă formă de vitamina D derivate din surse naturale - și să aibă o aromă plăcută de portocale-lamaie si sunt într-adevăr o soluție simplă pentru întreaga familie.

 • Este o formulă naturală lichidă cu un picurător.
 • Nu se adaugă zahăr sau îndulcitori.
 • Fără arome și coloranți artificiali.

Conținut / 3 picături (aproximativ 0,1 ml):
Vitamina D3 1200 UI
arrow

D-drops - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
D-drops
Înapoi la cuprins