Detox Patch - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Detox Patch

Detox Patch
12 pliculeţe cu pulbere din extracte de plante

Numărul de doze zilnice: 6
Plasturi detoxificare

Pe măsură ce răspunderea noastră faţă de propria sănătate creşte, eliminarea toxinelor din organism devine, în mod evident, tot mai importantă. Restabilirea echilibrului natural al sistemului imunitar „secătuit” este vitală pentru ca, mai apoi, cu forţe proaspete, să-şi poată relua activităţile de protecţie a vieţii.

Pentru cine recomandăm ?
De secole, în medicina orientală se consideră că, în timpul zilei, toxinele din organismul nostru se deplasează în jos. Apoi, acestea vor fi „depozitate” departe de organele noastre vitale, de ex. în tălpi. Tămăduitorii orientali au înţeles, de asemenea, că acumularea toxinelor duce la numeroase afecţiuni degenerative. De exemplu, cauza apariţiei reumatismului dureros şi a artritei o constituie acumularea fluidelor acide în articulaţii.

Există nenumărate modalităţi pentru detoxifierea organismului. Detox Patch detoxifică organismul în timpul somnului şi oferă rezultate superioare datorită ingredientelor naturale de cea mai înaltă calitate:
 • CIUPERCA AGARICUS ORGANICĂ – conţine cei mai valoroşi beta-glucani, care au un rol important în îmbunătăţirea funcţionării sistemului imunitar şi în reducerea diviziunii celulelor cancerigene.
 • TURMALINA – în mod natural, emite la distanţă raze infraroşii care au efect relaxant, de penetrare, şi sprijină eliminarea toxinelor.
 • GINSENG SIBERIAN – ajută la funcţionarea sănătoasă a metabolismului.
 • RĂDĂCINA DE ACHYRANTHIS –îmbunătăţeşte circulaţia sanguină.
 • PLATICODON GRANDIFLORUM – protejează plămânii şi gâtul.
 • SEVĂ DE BAMBUS şi CYPRESS– componenţii obţinuţi din aceşti arbuşti formează detoxifiantul şi sterilizantul cel mai natural, comod şi eficient.
 • CARAGANA SINICA
 • Eficientă în nevralgie, artrită şi hipertensiune. Se crede că poate preveni decalcifierea osoasă şi osteoporoza.
 • ARTEMISIA IWAYOMOGI
 • Folosită în probleme hepatice şi intestinale, pentru protejarea vederii, reglarea tensiunii arteriale şi fortificarea sistemului imunitar etc.
 • RĂDĂCINA DE PAEONIAE RUBRAE Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi acţionează benefic în caz de constipaţie, colici intestinali, dizenterie şi dureri abdominale. Folosită pentru combaterea bacteriilor dăunătoare.
Rezumat:
Dezvoltarea rapidă a civilizației implică, de asemenea corpul nostru se confruntă zilnic cu incarcatura de toxine. Din păcate, nu putem evita poluarea mediului se confruntă, produse chimice, medicamente si anumite bunuri de larg consum. Vrac mică dintre ele se acumulează în organism. Detox Patch-le elimină din organism cu ajutorul înțelepciunii de Est.

Detox Patch are trei principii distincte, dar sinergice:
Agenții săi activi sunt uleiul de calitate rezistență solvenți, complet ingrediente naturale au fost alese Asta selectate pentru proprietatile lor hidrofil, care ajută să atragă substanțe din organism transdermic (prin piele).
Sprijinirea agenții activi este turmalina, un mineral a fost gasit care este în mod natural genera ușoară Far infra-roșu (FIR) căldură. Căldură infraroșu tinde pentru a ajuta la stimularea circulației și, prin urmare, să sprijine eliminarea toxinelor și a materialului deșeurilor din organism. Mai mult decât atât FIR a fost asociat cu alte procese de regenerare Cele din organism.

Reflexoterapia de Est se bazează pe principiul ca tratarea punctelor reflexe specifice de pe corp au un efect mic benefic asupra altor părți ale corpului și pe starea generala de sanatate. Unul dintre centrele cheie nervoase pentru reflexoterapiei este tălpile picioarelor. Prin stimularea tălpile picioarelor, Detox Patch este destinat pentru a ajuta la susținerea detoxifiant și de auto-vindecare naturala capacitatea organismului de conformitate cu principiile de reflexoterapie.

Mod de administrare: Cu ajutorul adezivului, se aplică tălpile ambelor picioare pentru o perioadă continuă 8 oră. Este ideal care se aplică anterior acest culcare.
Înapoi la cuprins