Digestive Enzymes - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Digestive Enzymes

Digestive Enzymes
Pentru digestie
Suport pentru sistemul digestiv

100 tablete
Cantitate in stoc: 312
103.50 LEI
indigestieIngredientele active ale produsului sunt substanțe de origine vegetală și enzime digestive, produse de organismul nostru, care pot afecta în mod favorabil procesul de digestie adecvat, iar în cazul deficienței sucului gastric - ele pot fi utile în cazul problemelor digestive.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

O modalitate dovedită pentru indigestie

enzime digestive vegetale

Suport pentru sistemul digestiv

Enzimele digestive şi substanţele active de origine vegetală din produsul Digestive Enzymes sprijină digestia şi previn balonarea, constipaţia sau refluxul gastric. 


Recomandări
 • Formulă complexă pentru susţinerea enzimatică a digestiei
 • Reduce disconfortul abdominal, balonarea şi senzaţia de prea-plin de după masă
 • Previne refluxul gastric
 • Reface necesarul de enzime digestive
 • Sprijină descompunerea lipidelor, proteinelor şi carbohidraţilor

Aveţi o digestie bună?
Dacă nu, atunci puteţi rezolva uşor problemele dumneavoastră cu ajutorul unor enzime de origine vegetală, care ajută la digestia alimentelor. Încercaţi şi veţi vedea: se vor ameliora nu numai problemele digestive, dar şi starea dumneavoastră generală.

Produsul Digestive Enyzmes conţine enzime digestive şi substanţe active de origine vegetală care contribuie la realizarea proceselor digestive. Dacă aveţi obiceiuri alimentare nesănătoase sau un stil de viaţă nesănătos, acest lucru poate duce la perturbarea echilibrului de la nivelul sistemului digestiv. Descompunerea nutrienţilor cu ajutorul enzimelor este primul pas către o bună absorbţie şi utilizare a acestora de către organism. Cu enzimele potrivite, puteţi stimula descompunerea lipidelor, proteinelor şi carbohidraţilor, venind astfel în ajutorul sistemului vostru digestiv şi al organismului.

Constituenţii alimentelor - proteine, glucide, lipide - sunt descompuşi prin digestie. Se poate constata că, o dată cu înaintarea în vârstă, capacitatea de digestie a organismului scade. Cauzele pot fi diverse: scăderea capacităţii de masticare, funcţionalitatea redusă a glandelor producătoare de enzime din tractul digestiv. Tulburările de digestie sunt semnalate prin balonări frecvente, flatulenţă, urmate uneori de diaree sau constipaţie. Absorbţia deficitară duce implicit la scăderea ponderală, slăbiciune, stare generală de disconfort şi slăbirea sistemului imunitar. Tulburările de digestie pot apărea nu numai la vârste înaintate, ci şi din alte motive, în orice etapă a vieţii. Deoarece digestia este reglată de enzime, un rol important în prevenirea sau ameliorarea unor tulburări digestive îl are consumul de suplimente alimentare cu enzime.
Papaina este cea mai importantă enzimă aflată în frunzele şi fructele plantei tropicale papaya. Această enzimă este asemănătoare cu pepsina produsă de organismul uman şi intervine în descompunerea alimentelor. Principalul efect constă în predigestia cărnii (adică pregăteşte carnea încă înainte de a ajunge în stomac şi de a începe digerarea ei). Majoritatea enzimelor de origine vegetală funcţionează identic atât în mediul acid, cât şi în cel alcalin, acţiunea lor extinzându-se asupra întregului tract digestiv. Datorită acestei enzime este facilitată nu numai digestia alimentelor de origine animală, ci şi vegetală.

Mâncaţi cu zâmbetul pe buze.
100 tablete

Mod de administrare
2×1 tablete pe zi în timpul meselor

Conţinut
Pancreatină 75 mg
Seminţe de chimen 75 mg
Turmeric 37.5 mg
Acid glutamic 25 mg
Pepsină 17.5 mg
Bromelaină 12.5 mg
Diastază 10 mg
Protează 7.5 mg
Papaină 5 mg

În cazul unei boli gastrointestinale grave (ex: ulcer gastric), cereţi sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.
Condiția de bază de utilizare excelentă de nutrienți este buna digestie. Agenții activi cu formula sunt substanțe pe bază de plante și enzime digestive sunt produse Asta în corpul nostru și mic Promoveaza normal digestiv procesează. În caz de deficit suc gastric mic fi de ajutor împotriva dificultăți digestive.

"Esti ceea ce mananci" - se spune, dar nu spun totul. O up-to-data, dieta nivel înalt este într-adevăr foarte importantă și este doar eficient dacă, prin digestie buna, substanțele valoroase pot fi defalcate în unități elementare, în scopul de a fi prestate utilizabil. Se menține această funcție vitală, energie este necesar, pe care am câștigat din alimente ingerate. Enzimele digestive joacă un rol în transformarea produselor alimentare significant_coeff_flag în energie; se descompun produsele alimentare prin intermediul mestecat mecanic, ceea ce le face gata pentru a fi absorbită de către trata digestiv.

Pancreatină este o grăsime enzimă descompunere extrem de activă produsă în pancreas. Pepsina sintetizată în stomac și papaina Extras din papaya este importantă pentru digestia proteinelor.

Betaina HCI afecteaza productia de acid clorhidric. Enzima Diastaza realizează defalcarea de carbohidrati. AȘA ImageSlideShow requires sucuri complete de digestie digestiv conțin cantități adecvate de enzime de degradare. Această cantitate începe în scădere chiar și în sănătos de vârstă mijlocie. În această perioadă, calitatea digestiei agravează și este însoțită de fac de multe ori simptome neplăcute. În grupele sanguine A, acest simptom este frecventă, independent de vârstă. În alte persoane o condiție deficit enzimatic este provocată de obiceiurile alimentare necorespunzătoare, consumul de gătit, raytreated, conservate, pasteurizat aburita, cultură, cuptor cu microunde tratate sau alimente congelate. În fiecare dintre aceste cazuri "terapie enzimă" este recomandată. Aceasta promovează defalcarea completă de nutrienți. Am finalizat acest terapie prin sprijinirea digestie Inclusiv plante în formula.

La persoanele consumatoare digestive Enzime, utilizarea altor suplimente alimentare CALIVITA este îmbunătățită de asemenea.

ATENȚIE!
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
Bomba cu enzime
Ori de câte ori consumăm alimente sărace în enzime şi fibre, avem nevoie de multă energie pentru a le digera. Astfel, cantitatea de energie necesară pentru detoxificare va fi mult mai redusă. Drept rezultat, în organism se vor acumula materii toxice. Astfel, Digestive Enzymes se recomandă şi celor care vor să slăbească sau să îşi menţină greutatea.
În ultimul timp auzim tot mai des aforismul "Eşti ceea ce mănânci". În orice caz, acesta este valabil doar parţial, pentru că ceea ce contează cu adevărat la alimentele consumate sunt substanţele pe care organismul le foloseşte. Chiar dacă celelalte componente alimentare sunt gustoase, din punctul de vedere al funcţionării organismului nu sunt importante şi pot fi chiar dăunătoare.

În urma consumului de alimente, un organism sănătos descompune proteinele, carbohidraţii şi grăsimile, deoarece doar aminoacizii, glucidele simple şi acizii graşi furnizează energia necesară menţinerii vieţii.

Enzimele digestive ajută la digestia alimentelor, care începe în cavitatea bucală şi se desfăşoară şi în alte segmente ale tractului digestiv.Enzimele sunt biocatalizatori care accelerează reacţiile chimice, rămânând neschimbate. Din nefericire, sunt foarte sensibile şi se degradează rapid la temperaturi mai mari de 47o C. Din acest motiv, alimentele fierte, preparate în cuptorul cu microunde, conservate, pasteurizate, ambalate la cald sau congelate nu conţin enzime. În cazul în care consumăm astfel de alimente, pentru a le putea digera avem nevoie de un sistem digestiv excelent. Din nefericire, nici măcar tinerii nu se pot lăuda cu un astfel de sistem digestiv. O dată cu înaintarea în vârstă, apar şi problemele digestive, cum ar fi durerile de stomac, balonările, diareea şi constipaţia.

Celor care se luptă cu simptomele menţionate mai sus sau care au o dietă neadecvată, le este recomandat consumul de suplimente alimentare cu enzime digestive. Acestea sunt indicate în special persoanelor cu grupa sanguină A, deoarece nivelul de sucuri digestive al acestora este, în general, mai scăzut în comparaţie cu alte grupe sanguine.

Dacă avem o alimentaţie corespunzătoare şi consumăm suplimente cu enzime, procesul digestiv se va desfăşura normal şi fără dureri.

Cea mai nouă ofertă a CaliVita este unprodus cu enzime, de o valoare incontestabilă, demonstrată ştiinţific: Digestive Enzymes. Acesta:

reduce problemele digestive
stimulează digestia (asigură descompunerea perfectă a alimentelor)
ajută la funcţionarea organelor interne
reduce formarea acizilor şi a materialului rezidual
reduce riscul de inflamare a sistemului digestiv
asigură o absorbţie mai bună şi mai uşoară
O dată cu înaintarea în vârstă, creşte şi importanţa folosirii acestui produs. Ingredientele produsului Digestive Enzymes au fost dozate cu mare atenţie, pentru a-şi putea exercita pe deplin efectele benefice şi pentru ca procesul digestiv să nu suprasolicite organismul.

Betaina Hel împiedică depunerea grăsimilor în ficat, sporind producerea de lecitină. Este o antitoxină hepatică excelentă.

Bromelaina dezintegrează proteinele. Lipsa acesteia iniţiază procesul de degradare a proteinelor nedigerabile, precum şi acumularea materialului toxic, care duce adesea la inflamare.

Curcuma este o plantă cunoscută de mai bine de 3.000 de ani, care protejează ficatul şi previne flatulenţa. Este o antitoxină, fiind de mare ajutor în special la neutralizarea metalelor grele şi a plumbului. Cauzează creşterea producţiei de bilă şi de enzime din ficat. Reduce nivelul colesterolului din sânge şi inflamaţiile.

Chimenul stimulează secreţia enzimelor şi previne flatulenţa.

Acidul glutamic, pe lângă capacitatea de a lega amoniacul, stimulează funcţiile creierului şi accelerează vindecarea ulcerului. Efectele sale anabolice sunt foarte importante pentru sportivi şi pentru persoanele în vârstă. Pe lângă faptul că ajută la formarea de noi proteine, împiedică descompunerea proteinelor deja existente în organism. conţine o gamă variată de enzime.

Pancreatina conţine o serie de enzime pancreatice. Protejează suprafaţa exterioară (exocrină) a pancreasului şi o fereşte de suprasolicitări.

Papaina stimulează digestia, în special pre-digestia cărnii. Protejează împotriva ulcerului stomacal, mai frecvent la persoanele cu grupa sanguină O, care tind să consume mai multă carne. Este de mare ajutor pentru cei care folosesc aspirină şi steroizi. Papaina, bromelaina şi tripsina optimizează funcţionarea sistemului imunitar. Din această cauză, Digestive Enzymes se recomandă persoanelor cu inflamaţii cronice. Digestia şi detoxificarea sunt procese care necesită timp.
arrow

Digestive Enzymes - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Digestive Enzymes
Înapoi la cuprins