EasyTime - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

EasyTime

EasyTime
Pentru digestie
60 capsule

Pentru sprijinul tranzitului intestinal
Cantitate in stoc: 42
154.00 LEI
EasyTime - rapid și natural
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Pentru sprijinul tranzitului intestinal

sprijinul tranzitului intestinal

Datorită combinației naturale de fibre și plante din compoziţia tabletelor EasyTime, acestea ajută la menţinerea tranzitului intestinal normal, sprijinind astfel funcționarea adecvată a sistemului intestinal și normalizarea peristaltismului. Reprezintă un ajutor eficient în caz de constipaţie datorită efectului său uşor laxativ.


Recomandări
 • Contribuie la asigurarea unui tranzit intestinal normal
 • Stimulează peristaltismul intestinal
 • Are acţiune laxativă şi este adjuvant in ameliorarea balonării şi constipaţiei
 • Menține confortul digestiv

Cu ajutorul combinației naturale de fibre și plante, EasyTime ajută la menţinerea tranzitului intestinal, sprijinind astfel funcționarea adecvată a sistemului intestinal și normalizarea peristaltismului.

Cascara
Cascara este folosită de mii de ani de persoanele care trăiesc în armonie cu natura, fiind considerată una din plantele cu cel mai puternic efect. Substanţele active din compoziţia sa intensifică mișcările intestinale și reprezintă un ajutor eficient în cazurile în care celelalte metode nu mai dau rezultate.

Cassia
Așa cum îi spune și numele, Cassia sau senna indiană este originară din India. Este folosită de mult timp pentru curățarea intestinală, însă este renumită și pentru efectul său antiparazitar.

Capsaicina
Capsaicina este unul dintre compușii ardeiului iute. Stimulează stomacul să producă mai mult mucus, sprijinind astfel procesul de digestie.

Glucomannan
Glucomannanul derivat din Konjac este folosit în China și Japonia de mii de ani. Fiind o fibră, după ce pătrunde în stomac absoarbe lichidele, mărindu-și de câteva ori volumul, astfel încât, în momentul în care ajunge în tractul intestinal, înmoaie scaunul.

ŞTIAŢI CĂ?
o alimentație cu un conținut redus de fibre, un consum scăzut de lichide, lipsa activității fizice și stresul pot afecta tranzitul intestinal?
60 capsule

Mod de administrare
1 capsulă seara înainte de culcare.

Conţinut
Glucomanan 200 mg
Pulbere de scoarţă de Cascara (Rhamnus purshiana) 100 mg
Pulbere de fruct de Cassia (Cassia fistula) 100 mg
Capsaicină 1 mg

 • A se consuma cu o cantitate mare de apă.
 • A nu se consuma de către: copiii sub 12 ani, femeile însărcinate sau care alăptează.
 • A nu se consuma mai mult de 1 sau 2 săptămâni, consecutiv.
 • Ingredientele din compoziţia produsului pot reduce efectul unor medicamente, scăzând eficiența acestora (inclusiv a pilulelor anticoncepționale, medicației antidiabetice, antihipertensivelor etc.).
 • A se consulta medicul în cazul persoanelor care suferă de boli ale sistemului digestiv sau alte boli.
Easy Time acesta conține fibre și plante ce stimulează peristaltismul intestinal în mod natural, într-un timp foarte scurt. Iei seara o capsulă și îți poți începe ziua liniștit. Senzația de confort va crește și te vei putea bucura de un ritm normal în timpul zilei următoare, deoarece vei avea, în sfârșit, un scaun normal.

Haideți să vedem ce conține Easy Time.


Cascara
Cascara este considerată una dintre cele mai eficiente plante medicinale, fiind folosită de populațiile apropiate de natură de mii de ani. Coaja sa intensifică mișcările intestinale, oferind un ajutor eficient în cazurile în care metodele mai delicate nu mai funcționează.

Cassia

Cassia sau senna indiană este cunoscută și sub denumirea de „ploaia de aur”. Pe lângă faptul că este un superb arbore cu flori, această plantă originară din India are și o puternică acțiune medicinală. Este utilizată de mult timp pentru curățarea intestinelor, dar și datorită efectului său antiparazitar și de vindecare a rănilor. Este folosită și în industria cosmetică, unde intră în componența preparatelor de îngrijire a părului, datorită efectului de întărire și catifelare a podoabei capilare.

Capsaicina
Capsaicina este unul dintre compușii ardeiului iute. Stimulează producția de mucus la nivelul stomacului, sprijinind astfel procesul de digestie. Intensifică circulația în întregul organism, ajutând la regenerarea naturală.

Glucomannan
Glucomannanul derivat din Amorphophallus konjac este folosit în culturile asiatice de mii de ani. Fiind o fibră, în momentul în care ajunge în stomac absoarbe lichide și se umflă, crescându-și volumul inițial de câteva ori. În tractul intestinal înmoaie scaunul, ușurându-i astfel traversarea colonului.

DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

EasyTime - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
EasyTime
Înapoi la cuprins