EveryMoment - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

EveryMoment

EveryMoment
Produse cosmetice Calivita
135g

cremă regenerantă
Cantitate in stoc: 70
82.00 LEI
Everymoment ajuta la regenerare
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

cremă regenerantă

cremă regenerantă

Crema EveryMoment este un produs pe bază de ingrediente delicate şi naturale, care asigură sănătatea intimă. Graţie extractului de cătină, vitaminelor şi antioxidanţilor din compoziţia sa, acest produs hidratează intens pielea din zona intimă, îmbunătățește starea de confort şi reduce senzaţia de uscăciune. 

Ai grijă de sănătatea ta intimă şi oferă-i un produs delicat.


Recomandări
  • Oferă elasticitate, fermitate și tonifică zona intimă
  • Reduce senzația de disconfort
  • Reduce senzaţia de uscăciune vaginală
  • Hidratează pielea din zona intimă şi conferă o senzație de prospețime, de lungă durată
  • Datorită ingredientelor active poate fi folosită şi în caz de leziuni minore, înţepături de insecte sau arsuri, pentru regenerarea, hidratarea şi reducerea inflamaţiei de la nivelul pielii.
Ingrediente: extract de Chlorella vulgaris, colagen hidrolizat, ulei de eucalipt, acetat de tocoferil, ulei de Hippophae rhamnoides, ulei din flori de Rosmarinus officinalis, extract din frunze de Camellia sinensis, extract din frunze de Aloe barbadensis, extract din flori de Chamomilla recutita

ŞTIAI CĂ?
Extractul de cătină din EveryMoment accelerează vindecarea rănilor, în timp ce vitaminele şi antioxidanţii din compoziţie încetinesc îmbătrânirea pielii şi o hidratează?

135g

Mod de administrare
Aplicaţi o cantitate mică de cremă pe piele. Frecvenţa utilizătii poate fi ajustată în funcţie de nevoile personale. Nu folosiţi produsul în timpul sarcinii.

Conţinut

Păstraţi crema la loc uscat şi răcoros! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Evitaţi contactul cremei cu ochii sau cavitatea bucală; în cazul în care contactul s-a produs, clătiţi cu apă din abundenţă! Nu folosiţi în timpul sarcinii!

arrow

Krem EveryMoment - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
EveryMoment Calivita
Înapoi la cuprins