Full Spectrum - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Full Spectrum

Full Spectrum
Multivitamine Calivita
Complex de Vitamine şi Minerale

90 tablete
Cantitate in stoc: 231
69.50 LEI
oamenii de știință
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow
Calivita Full Spectrum

vitamine și minerale naturale

Complex de vitamine şi minerale

Produsul Full Spectrum conţine o gamă completă de vitamine, minerale şi antioxidanţi care oferă suport şi protecţie sănătăţii noastre. Cu un conţinut suplimentar de bioflavonoide, mixul activ de ingrediente asigură o formulă avansată pentru menţinerea unui stil de viaţă activ şi a stării de bine în fiecare zi, prevenind dezechilibrele şi carenţele nutriţionale.

 


Recomandări
 • Susţine energia şi vitalitatea organismului
 • Contribuie la reducerea oboselii, a senzaţiei de epuizare şi creşte puterea de concentrare
 • Creşte rezistenţa organismului şi îmbunătăţeşte capacitatea de efort în cazul sportivilor
 • Susţine echilibru electrolitic prin refacerea necesarului de vitamine, minerale şi antioxidanţi
 • Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi la creşterea nivelui de oxigen din organism
 • Ingredientele active se eliberează treptat în organism, oferindu-i un flux constant de oligoelemente întreaga zi

DEFICIENŢELE
Simptomele unei deficienţe generale de vitamine pot include un sistem imunitar slăbit, oboseala, starea de epuizare, depresia, moral scăzut şi deteriorarea performanţelor fizice şi mentale.

ŞTIAŢI CĂ?
Știați că acidul folic contribuie la reducerea stărilor de oboseală și epuizare?
90 tablete

Mod de administrare
2x1 tablete zilnic,în timpul meselor principale

Conţinut
Calciu 187 mg
Vitamina C 60 mg
Magneziu 57 mg
Colină 20 mg
Inozitol 20 mg
Niacină 10 mg
Zinc 10 mg
Vitamina E 7 mg
Acid para aminobenzoic 5 mg
Acid pantotenic 5 mg
Rutină 4 mg
Complex de bioflavonoide din lămâie 4 mg
Fier 4 mg
Mangan 3 mg
Complex hesperidinic 2 mg
Cupru 1.5 mg
Vitamina B6 1.2 mg
Vitamina B2 1.1 mg
Vitamina B1 1 mg
Beta-caroten 900 mcg
Acid folic 200 mcg
Iod 80 mcg
Biotină 40 mcg
Crom 25 mcg
Seleniu 20 mcg
Molibden 10 mcg
Vitamina B12 1 mcg

În cazul administrării unui produs conţinând un complex de vitamine, urina poate dobândi o culoare şi un miros caracteristice datorate complexului de vitamina B din compoziţia produsului.
În majoritatea proceselor fiziologice, diferite substanțe nutritive lucrează îndeaproape pentru a atinge scopul dorit. Un comprimat Full Spectrum conține un complex de vitamine și minerale, care afectează pozitiv funcționarea întregului organism.

Full Spectrum este fabricat prin utilizarea tehnologiei de eliberare susținută a ingredientelor active (Delayed Release Tablet Technology), care asigură absorbția treptată în sânge și nivelul constant în organism.

Full Spectrum include, printre altele:


Vitamine din grupa B

Vitaminele din grupul B sunt implicate în menținerea funcționării corecte a sistemului nervos și a metabolismului energetic.

Vitamina E

Vitamina E și vitamina C ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.


Vitamina C

Vitamina C, de asemenea, sprijină sistemul imunitar și sistemul nervos, ajută la menținerea funcției psihologice corespunzătoare și este implicată în producerea de colagen, care afectează buna funcționare a vaselor de sânge, piele, gingii, oase, dinți și cartilajul.


Iod

Iodul conținut în produs are un efect pozitiv asupra funcționării glandei tiroide și contribuie la menținerea unei piele sănătoasă.

Calciu

Calciul este necesar pentru a menține oasele sănătoase, dinții și mușchii.

Fier

Fierul ajută la producerea corectă a globulelor roșii și a hemoglobinei și contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat.

Cupru

Cuprul ajută la menținerea o piele sanatoasa si pigmentarea parului, prezintă antioxidante și sprijină buna funcționare a sistemului nervos și efect benefic asupra metabolismului energetic.

În lumea ocupată din prezent, tot mai mulți oameni acordă atenție utilizabilității și caracterului practic. Acest produs conține vitamine și minerale care susțin buna funcționare a corpului într-o proporție optimă și formă ușor de digerat. Procesul natural de formare a chelaților în multe persoane nu este foarte eficient. Acești oameni absoarbe greu mineralele acceptate. De exemplu, numai 2-10% din compușii anorganici acceptați de fier sunt absorbiți de organism. Mineralele luate sub formă de chelați ai aminoacizilor sunt mai ușor de absorbit și, prin urmare, mai bine utilizați. Organismul nu poate produce minerale în sine, el poate fi derivat numai din alimente. Preparatul conține, de asemenea, vitaminele necesare, responsabile de funcționarea optimă a proceselor noastre fiziologice. Full Spectrum este un preparat produs folosind tehnologia acțiunii prelungite - "eliberarea temporizată". Acest lucru este important în special pentru vitaminele solubile în apă, deoarece acestea sunt îndepărtate adesea foarte rapid din organism. În acest produs, ingredientele active sunt plasate pe purtători speciali, ceea ce înseamnă că sunt absorbiți în 8-12 ore. Acest lucru asigură nivelul lor constant în organism.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Full Spectrum - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Full Spectrum
Înapoi la cuprins