Ginkgo XC - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Ginkgo XC

Ginkgo XC
Pe bază de plante
Produs cu Ginkgo Biloba

100 tablete
Cantitate in stoc: 67
86.00 LEI
Ginkgo Biloba
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow
Calivita Ginkgo Xc

Ginkgo japonez - Ginkgo biloba

Produs cu Ginkgo Biloba

Ginkgo XC este un produs complex care conţine o cantitate mare de extract din frunze de Ginkgo biloba cu efecte benefice dovedite asupra proceselor cognitive prin îmbunătăţirea memoriei şi capacităţii de concentrare. Extractul de Ginkgo biloba este cunoscut mai ales ca stimulent pentru memorie, oferind în acelaşi timp un sprijin puternic antioxidant.


Recomandări
 • Susţine echilibrul mental şi contribuie la conservarea funcţiei cognitive, în cazul vârstnicilor
 • Asigură o gândire clară și îmbunătățește concentrarea, atenţia şi capacitatea de memorare
 • Contribuie la reducerea oboselii şi a senzaţiei de epuizare
 • Îmbunătăţeşte circulația sanguină şi fluxul de oxigen la nivelul creierului şi extremităţilor corpului (mâini, picioare)
 • Datorită proprietăţilor antioxidante, protejează celulele împotriva stresului oxidativ

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că planta Gingko era deja folosită în China în scopuri medicale încă din 2600 î.Hr.? Era utilizată pentru tratarea astmului şi bronşitei.
100 tablete

Mod de administrare
1 tabletă zilnic

Conţinut
Extract de frunză de Ginkgo biloba (std. 24% flavonglicozide, 6% terpene, 50:1) 90 mg

Acest preparat nu este recomandat copiilor. Consumul de Gingko biloba ar trebui evitat în perioada sarcinii şi alăptării. Dacă suferiţi de diabet sau aveţi probleme de coagulare a sângelui, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi  Gingko biloba.
Ginkgo XC este o formulă potență mare care conține 90 mg de extract de Ginkgo biloba este sprijini fluxul normal de sange si functia creierului. Extract de Ginkgo, de asemenea, o oferă proprietăți antioxidante puternice, care protejeaza celulele noastre de radicalii liberi.

Ginkgo biloba este unul dintre cele mai vechi copaci din istoria Pământului. Aceasta sa întâmplat în ciuda nu mai devreme decât în ​​secolul al 17-lea, care a devenit o cunoscut în lumea occidentală (primul puietul, care este încă în viață, a fost plantat în 1730 în Țările de Jos), este din ce în ce mai multe și mai popular. Datorita beneficiilor sale excelente de sănătate, astăzi este una dintre plantele cele mai larg vândute.

Ginkgo biloba este unul dintre cele mai vechi copaci din istoria Pământului. Aceasta sa întâmplat în ciuda nu mai devreme decât în ​​secolul al 17-lea, care a devenit o cunoscut în lumea occidentală (primul puietul, care este încă în viață, a fost plantat în 1730 în Țările de Jos), este din ce în ce mai multe și mai popular. Datorita beneficiilor sale excelente de sănătate, astăzi este una dintre plantele cele mai larg vândute. Ginkgo biloba este un arbore foios, care este specia doar subzistă ale sucursalei Ginkgophytae. Acesta s-au dezvoltat un mic acum aproximativ 200 de milioane de ani, in epoca de piatra a istoriei Pământului; Prin urmare, este de multe ori nu se referea ca o fosilă vie. Acesta este unic în regnul vegetal, nu are rude apropiate.

Ginkgo este indigene în China, dar, datorită ea popularitatea sa, este larg răspândit peste tot în lume. Acesta a subzistat aproape neschimbat de 150 de milioane de ani, pe care pot fi atribuite la faptul că în acest domeniu climatului temperat rămas în timpul și după gheață de vârstă. Mai târziu, a supraviețuit datorită grija călugărilor, ca și pentru beneficiile sale de sănătate excelente l-au venerat ca un copac sacru.

Agenții activi de ginkgo biloba pot fi împărțiți în două grupe: flavonoide și terpene. Cele mai importante Agenții activi ai grupului flavonoide Quercetin și kampferolului sunt. Dintre agenții activi aparținând ginkgolide terpene și grupul bilobalida sunt cele mai significant_coeff_flag. Cele două substanțe din urmă pot fi găsite exclusiv în această plantă. Flavonoidele ginkgo contribuie la funcționarea normală a sistemului circulator și a fluxului sanguin adecvat la fel de bine, în consecință, la oxigen și nutrienți furnizarea de celule. Mai ales de aceea este recomandat în vârstă vârstnici (pentru Menținerea nivelului optim de functiei cerebrale), în caz de suprasolicitare, sau pentru persoanele care se confruntă cu răceală frecventă a membrelor. Mai mult decât atât ginkgo este un antioxidant puternic, agenții săi activi oferim ajutor mic impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi de celule.

ATENȚIE!
 • Formula nu este recomandat pentru copii.
 • În timpul sarcinii și alăptării Trebuie evitat utilizarea acesteia!
 • Pacienții care au probleme de diabet zaharat sau de coagulare a sângelui ar trebui să consulte un medic înainte de a lua o lor!
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Ginkgo XC - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Ginkgo XC
Înapoi la cuprins