GoldMAX® - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

GoldMAX®

GoldMAX
Electronice CaliVita
dispozitiv magnetic pt îndepărtarea depunerilor de calcar
Cantitate in stoc: 3
503.00 LEI
Dispozitiv magnetic pt îndepărtarea depunerilor de calcar

Este o soluție ecologică pentru economisirea energiei la problemele cauzate de depunerea pe scară. Poate fi folosit atât în instalațiile sanitare, cât și în instalația de purificare și ionizare a apei - Aquarion.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

dispozitiv magnetic pt îndepărtarea depunerilor de calcar

dispozitiv magnetic pt îndepărtarea depunerilor de calcar

Dispozitivul magnetic GoldMAX pentru îndepărtarea depunerilor de calcar este confecţionat din neodim, cea mai puternică substanţă magnetică cunoscută. În timpul tratamentului magnetic, structura cristalelor şi încărcătura mineralelor se schimbă, astfel încât magnetul previne depunerea lor; mai mult decât atât, depunerile acumulate anterior pot fi şi ele dizolvate şi eliminate din aparate. În felul acesta, puteţi folosi energia naturală pentru a împiedica formarea depunerilor de calcar pe ţevile de apă.


Recomandări
  • Pentru a fi folosit împreună cu aparatul de filtrat apa Aquarion, aşezat pe ţeava de alimentare cu apă a aparatului, împiedicând astfel formarea depunerilor de calcar.
  • Fixat pe o conductă principală de apă, poate elimina calcarul din sistemul de alimentare cu apă; boilerele, maşinile de spălat rufe şi maşinile de spălat vase pot deveni mai eficiente, astfel încât vasele vor fi mai curate şi rufele vor fi mai albe.

ŞTIAŢI CĂ?
Știţi cum se formează calcarul?
Când plouă, apa uşoară este filtrată prin sol. Trecând prin straturile solului, apa se îmbogăţeşte cu minerale, printre care se numără calciul şi carbonatul de magneziu. O mare parte din apa de robinet este adusă prin ţevi de la fântânile forate, după o prealabilă curăţare, şi astfel ajunge calcarul în gospodăriile noastre.
Acest dispozitiv conţine un magnet puternic. A nu se păstra aproape de stimulatoarele cardiace (pacemaker), televizoare, laptopuri, instrumente de măsurare, dispozitive care conţin componente magnetice (telefoane mobile, aparate foto etc). Tineţi magneţii ferm deoarece pot cauza răni sau se pot deteriora în cazul în care se ciocnesc unul de altul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Goldmax este o soluție ecologică pentru economisirea energiei la problemele cauzate de depunerea pe scară.

Poate fi folosit atât în ​​instalațiile sanitare, cât și în instalația de purificare și ionizare a apei - Aquarion.

GoldMAX® utilizat cu dispozitivul Aquarion are un efect benefic asupra amortizării dispozitivului și de a face gustul apei chiar mai bine.

Dacă dispozitivul GoldMAX® de montare pentru instalatii sanitare, sanitare devine liber de piatră, și cazanele de eficiență, mașini de spălat și mașini de spălat vase poate fi crescută.

În timpul funcționării magnetizator GoldMAX® o schimbare în structura cristalină și încarcă mineralele conținute în apă, astfel încât acestea nu sunt în măsură să adere.

Mai mult, sedimentul format anterior a fost eliminat. În acest fel, este posibil să se prevină formarea depozitelor care favorizează dezvoltarea ciupercilor, bacteriilor și a altor microorganisme.

Se pun doi magneți paralele în jurul fluxului alb de apă conducte flexibile la dispozitivul ionizator sau în jurul robinetului principal (magneți se va respinge) și fixați-le la cataramele elastic. Se recomandă să fixați în prealabil clemele elastice din jurul cablului, deoarece acest lucru va facilita asamblarea magneților.

În cazul plasării magneți pe fluxul de apă de sârmă la dispozitivul ionizator sau doar unul dintre dispozitiv sanitare GoldMAX® - presupunând că debitul mediu lunar de apă va fi de 50 m3, pentru conducte cu un diametru interior de 2 inch (material non-magnetic) sau țevi având un diametru interior 1 inch (țevi din oțel).

Pentru diametrul mai mare al conductei, fluxul mediu lunar de apă mai mare sau apa foarte tare, utilizați mai mult de un magnetizator GoldMAX®.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Unele motive pentru a alege produsele CaliVita:
  • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
  • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

GoldMAX - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
GoldMAX®
Înapoi la cuprins