ImmunAid - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

ImmunAid

ImmunAid
Suplimente pentru întărirea sistemului imunitar
Imunostimulator cu gheara mâţei

180 capsule
Cantitate in stoc: 111
186.50 LEI
rezistență slabăO modalitate dovedită de a rezista

Produs de întărire a sistemului imunitar care conține Extract de gheara mâţei, cunoscută și sub numele de Cat's claw

Recomandăm în special sezonul de toamnă și iarnă pentru a preveni răcelile, precum și după boală pentru a întări imunitatea.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Gheara mâţei - Cat's claw

Imunostimulator cu gheara mâţei

Cu o compoziţie bogată în vitamine, minerale şi antioxidanţi, extractul de Gheara Mâţei are proprietăţi antimicrobiene şi antivirale. Fiecare capsulă a produsului ImmunAid conţine o cantitate ridicată de extract de Gheara Mâţei cu rol în creşterea producţiei de celule cu rol imunitar.   

Acţiunea complexă a produsului este completată şi de zinc, care stimulează funcţionarea normală a sistemului imunitar şi accelerează procesul de recuperare al organismului în urma unei viroze.


Recomandări
 • Susţine şi protejează bariera imunitară a organismului
 • Susţine producerea limfocitelor
 • Reduce incidenţa şi ameliorează severitatea infecţiilor respiratorii
 • Ameliorarează simptomele de răceală sau gripă: dureri de cap, dureri musculare, pierderea gustului şi a mirosului şi reduce perioada de convalescenţă
 • Poate fi folosit ca adjuvant în tratamentul inflamaţiilor artritice

ŞTIAŢI CĂ?
Gheara mâţei este folosită de secole în Amazonia pentru tratarea tumorilor, bolilor autoimune şi bolilor digestive?

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* Sursă bibliografică: Antiinflammatory actions of cat’s claw: the role of NF-kappaB - Sandoval-Chacón M, et al, Aliment Pharmacol Ther. 1998 Dec;12(12):1279-89.
180 capsule

Mod de administrare
3x1 capsulă zilnic

Conţinut
Pulbere de gheara mâţei (Uncaria tomentosa) 400 mg
Zinc (gluconat) 6 mg

 • Nu se recomandă în perioadele de sarcină şi alăptare. În cazul unei boli a sistemului digestiv şi în alte situaţii incerte, cereţi sfatul medicului.
 • Nu este recomandată administrarea produselor conţinând gheara mâţei în paralel cu o medicaţie imunosupresoare.
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Acest produs este doar pentru adulți, și nu ar trebui să fie luate dacă sunteți gravidă sau care alăptează.
 • În caz de boli ale sistemului digestiv, sau orice fel de afecțiune, sau alergie, cereti sfatul medicului calificat înainte de a utiliza acest produs.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
Gheara mâţei - întărirea sistemului imunitar

Vă îmbolnăviţi frecvent?
Vă supără răceala, gripa, diferite infecţii? Vă luptaţi cu alergia, de primăvara şi până toamna târziu? Ce faceţi pentru a nu vă îmbolnăvi? Nu-i aşa că nu se rezolvă atât de uşor? "O răceală nu este sfârşitul lumii", aţi putea răspunde. Sigur, numai că şi o boală aparent nesemnificativă ne atrage atenţia asupra faptului că sistemul nostru imunitar nu funcţionează perfect. Şi, în cazul în care scade capacitatea de apărare a organismului, deveniţi mai receptiv la infecţiile cauzate de diferiţi agenţi patogeni - virusuri, bacterii. Dar nu numai la acestea! Funcţionarea necorespunzătoare a sistemului imunitar poate favoriza şi apariţia unor boli autoimune sau tumorale. Soluţia firească constă în întărirea continuă a sistemului imunitar (a capacităţii de apărare şi autovindecare) al organismului.

Sistemul imunitar: rezistența și puterea corpului nostru trebuie sa fie un susținută continuu; numai în timpul primejdie! Claw Cat in Agenții activi de ImmunAid sprijin mic funcționarea normală a sistemului nostru imunitar, ajutand conservarea rezistența noastră.

Pentru cine recomandăm ?
GHEARA MÂŢEI este o plantă utilizată de mii de ani, ale cărei efecte şi substanţe active au fost actualizate de ştiinţa modernă, care o consideră unul dintre fortifianţii cei mai eficienţi ai sistemului imunitar. Accelerează înmulţirea limfocitelor şi creşte activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaşte intruşii din organism şi de a-i anihila. Acţionează atât împotriva celulelor non-self (străine organismului), cât şi a celulelor self (celule proprii bolnave sau degenerate). Îmbunătăţeşte funcţiile leucocitelor. Are acţiune antiinflamatoare şi antivirală. Este un bun antioxidant şi diuretic.

Claw Cat (Uncaria tomentosa) este un nativ de viță de vie tropical la junglele din America de Sud. Ea devine numele său de la mici spini, cârlig la baza frunzelor sale, care seamănă cu ghearele unei pisici. Culturile native din bazinul amazonian au luat în considerare Claw și valoros planta Cat de secole. Este doar recent știința modernă care a început să exploreze această unice proprietăți plante nutritive. Studiile au dovezi indicat faptul că alcaloizi, taninuri si fitochimicale din Claw Cat ajuta sprijini producția și activitatea celulelor limfatice, iar funcționarea generală optimă a sistemului imunitar. De asemenea, au un mic expuse unor proprietăți antibiotice și antiinflamatorii. Claw Cat a arătat, de asemenea efecte anti-oxidante.

ZINCUL: Efectul pe care îl exercită asupra sistemului imunitar este unic şi nu poate fi înlocuit de nici un alt oligoelement. Cu cât cantitatea de zinc din organismul unei persoane este mai redusă, cu atât sistemul său imunitar este mai slăbit. Zincul accelerează formarea limfocitelor şi fagocitelor şi îmbunătăţeşte activitatea acestora. Sarcina fagocitelor este aceea de a încorpora substanţele străine organismului şi de a le anihila.

Zinc A oferă suport nutrițional pentru funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar, și participă la diviziunea celulara normala.

Asigură rezistenţă organismului.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
Alergia ImmunAid
O dată cu sosirea primăverii se vorbeşte, din ce în ce mai des, la televizor şi la radio, despre alergia la polen, o problemă care afectează aproape 20% din populaţie.
Să aflăm mai întâi ce este alergia

Alergia este consecinţa hiperactivităţii sistemului de apărare a organismului (sistemul imunitar). Sistemul de apărare asigură protecţia organismului împotriva agenţilor patogeni şi a
efectelor nocive ale mediului înconjurător. Dacă aceste substanţe străine organismului depăşesc un anumit prag, sistemul de apărare va fi afectat. Astfel, sistemul nostru imunitar va avea o reacţie exagerată chiar şi la substanţele care se găsesc în mod obişnuit în jurul nostru. Îmbolnăvirea poate fi cauzată de unul sau mai mulţi factori. Aceştia pot fi: predispoziţia genetică la alergii, consumul de medicamente, materialele sintetice, aerul poluat, stilul de viaţă neadecvat (sedentarism, stres) sau indispoziţia psihică. În general, primul contact cu factorii care provoacă alergia nu declanşează imediat simptomele, acestea apărând doar după contacte repetate. La început, organismul nostru devine sensibil doar la un singur tip de alergen, apoi la mai multe.

Gheara mâţei

Este o plantă utilizată în mod tradiţional de către indienii din America de Sud, de mai bine de 2000 de ani. Ştiinţa modernă a identificat substanţele active ale plantei, care sunt considerate printre cele mai eficiente fortifiante ale sistemului imunitar. Stimulează sistemul imunitar prin accelerarea formării şi activităţii limfocitelor, precum şi prin accelerarea funcţiei leucocitelor de eliminare a celulelor străine, a agenţilor patogeni şi a substanţelor nocive.

Funcţii şi proprietăţi:
elimină virusurile ameliorează şi împiedică producerea inflamaţiilor este un puternic antioxidant este diuretic este antipiretic stimulează funcţiile sistemului nervos vegetativ parasimpatic, ajută la relaxarea acestuia

Zincul

Din punct de vedere al funcţionării sistemului imunitar are un rol unic, neputând fi înlocuit de nici un alt oligoelement. Accelerează formarea şi activitatea elementelor cu rol în sistemul de apărare al organismului, adică a fagocitelor şi limfocitelor. Este unic datorită efectului său asupra timusului. Limfocitele care se formează în măduva osoasă ajung în timus şi aici se transformă în aşa-numitele limfocite-T, care au un rol deosebit de important în protecţia împotriva bolilor. Pentru aceasta este necesar hormonul numit timulină, însă, pentru funcţionarea acestui hormon, zincul este indispensabil. În cazul deficienţei de zinc, timulina îşi pierde eficienţa. În consecinţă, nu se produc limfocite într-o cantitate suficientă şi, astfel, persoanele respective pierd protecţia oferită de sistemul de apărare al organismului.
Cercetările clinice au confirmat că un nivel scăzut de zinc în organism predispune la diferite boli. Predispoziţia este direct proporţională cu nivelul de zinc.
arrow

ImmunAid - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
ImmunAid
Înapoi la cuprins