Liquid Chlorophyll - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Liquid Chlorophyll

Liquid Chlorophyll
Pe bază de plante
Formulă Lichidă Alcalinizantă

473 ml
Cantitate in stoc: 267
259.00 LEI
clorofilăÎn prezent, avem de-a face cu substanțe chimice care au un impact negativ asupra corpului nostru, care se numără printre altele în produse alimentare, medicamente, poluarea aerului sau în rezultatul diferitelor procese metabolice. Clorofila oferă protecție naturală împotriva efectelor adverse ale acestor substanțe!
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

clorofil lichid

clorofilă lichidă

Clorofila din lucernă, principalul ingredient al produsului Liquid Chlorophyll, este un alcalinizant excelent cu efect detoxifiant şi uşor diuretic. Lucerna este o sursă bogată de vitamine (A, C, E și K), antioxidanți și minerale (magneziu, fier și calciu) care susţin şi protejează echilibrul natural acido-bazic al organismului, stimulează procesele digestive şi ameliorează respiraţia urât mirositoare. 

 


Recomandări
 • Restabileşte echilibrul acido-bazic al organismului
 • Susţine procesul de detoxifiere
 • Prin efectul său uşor diuretic susţine pierderea kilogramelor în plus
 • Stimulează şi intensifică procesele digestive
 • Ameliorează mirosurile neplăcute (transpiraţie, respiraţie urât mirositoare)
 • Este un excelent antiinflamator, accelerând procesele de vindecare a rănilor

Clorofila, căreia îşi datorează plantele culoarea verde, este o foarte eficientă substanţă de alcalinizare, cu ajutorul căreia puteţi menţine sau reface echilibrul acid-alcalin al organismului.  În plus, are şi un excelent efect detoxifiant şi un uşor efect diuretic, astfel că este o componentă esenţială a tratamentelor de curăţirea a organismului.

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că, potrivit unor teorii, celulita este compusă din substanţe toxice acumulate între ţesuturile adipoase, care reţin apă? Prin urmare, primul pas esenţial pentru tratarea celulitei este detoxifierea!*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
*Kohán József Dr.: A bőr és különböző cellulitterápiák. Nutrition&Health, 2008. szeptember
473 ml

Mod de administrare
5 ml (1 linguriţă) zilnic

Conţinut
Clorofiline
(clorofilină din lucernă care) 15 mg

Consumul de clorofilă nu a fost testat asupra femeilor însărcinate sau mamelor care alăptează, prin urmare nu ar trebui administrată în perioada de sarcină şi alăptare numai sub supraveghere medicală. Dacă este administrată pe cale bucală, clorofila poate colora fecalele şi urina în verde şi poate schimba şi culoarea limbii. După deschidere a se păstra la frigider.
Practic orice substanță poate fi o toxina care exercită un efect iritant și / sau nociv asupra organismului. Aceasta povara funcțiile noastre biochimice și negativ afectează funcționarea corpului nostru. Într-un mic toxine se confruntă, ca urmare a dietei necorespunzatoare, efectele secundare ale medicamentelor, sau daune de mediu ca urmare a anumitor procese metabolice. Clorofila oferă o protecție naturală împotriva Aceste daune.

Clorofila este o sursa buna de vitamine A, C, D, E, B6, magneziu și. Este bogat în antioxidanți, care ajută la protejarea celulelor de la daune de radicalii liberi provoca. Structural, este similară porțiunii de hem a hemoglobinei, AȘA acesta contribuie la susținerea eliberării de oxigen la celule si tesuturi ale corpului, și eliminarea dioxidului de carbon și monoxid de carbon.

Studiile au sugerat ca clorofila un suport mic și proteja buna functionare a ficatului, ajutand atenuarea undu o acumulare de toxine, colesterol și trigliceride în acest organ vital. De asemenea, un mic ajuta la chelare și eliminarea metalelor grele, precum și ajuta la stimularea functiei intestinale. Studiile au arătat că aceasta ajută la reducerea corp, urinar și miros fecale.

ATENȚIE!
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Dacă sunteți gravidă sau care alăptează, obține consiliere medical calificat înainte de a lua acest produs.
 • Aportul zilnic excesiv de clorofilă o cauză mic decolorare a limbii și urină verzui.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

Sursă bibliografică:
*Kohán József Dr.: A bőr és különböző cellulitterápiák. Nutrition&Health, 2008. szeptember
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 25 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Liquid Chlorophyll - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Liquid Chlorophyll
Înapoi la cuprins