Liver Aid - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Liver Aid

Liver Aid
Altele produse Calivita
Protecţie hepatică

100 capsule
Cantitate in stoc: 366
200.00 LEI
ficat sănătoși
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

colina Armurariul și aminoacizii

hepatoprotector forte

Liver Aid conţine 60 mg extract de silimarină, aminoacizi şi crom care contribuie eficient la protecţia, autodetoxifierea şi regenerarea ficatului, stimulând metabolismul lipidelor, glucidelor şi proteinelor. Liver Aid este un produs de top în rândul suplimentelor destinate protecţiei hepatice, oferind un adevărat sprijin funcţiilor ficatului.

Recomandări
 • Contribuie la menţinerea şi refacerea structurii celulare hepatice şi susţine sănătatea ficatului
 • Susţine funcţiile normale ale ficatului
 • Cu puternice efecte antioxidante și antiinflamatorii, previne pătrunderea toxinelor în ficat, neutralizând efectele acestora
 • Ajută la eliminarea din organism a reziduurilor de medicamente hepatotoxice
 • Este recomandat în caz de afecțiuni hepatice, consum de alcool sau tutun
 • Contribuie la menţinerea concentraţiei normale a colesterolului în sânge
 • Stimulează secreţia şi eliminarea normală a bilei
 • Reduce oboseala
Protecţie hepatică


Ficatul este unul dintre cele mai active organe din corp: descompune substanţele nocive care intră în organism şi detoxifică organismul, de aceea protecţia lui este cu atât mai importantă.

Armurariul
Silybum marianum este cea mai populară plantă cu efect protector asupra ficatului.

Silimarină
Extractul din această plantă este bogat în silimarină, o substanţă ce poate contribui eficient la autodetoxifierea şi regenerarea ficatului. Aminoacizii care conţin sulf, cum sunt metionina şi cisteina, cresc şi ele funcţia de autovindecare a ficatului.
Cromul poate uşura activitatea ficatului stimulând metabolismul glucidelor.

Pentru cine recomandăm Liver Aid?

Persoanelor care iau medicamente ce pot afecta ficatul.
Ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor hepatice datorate alcoolului.
Ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor hepatice datorate virusurilor.
Persoanelor care în timpul serviciului sunt expuse unor substanţe ce presupun solicitarea extremă a funcţiei de detoxifiere a ficatului.

Ştiaţi că ?
Seminţele de armurariu conţin în proporţie de 70-80% silimarină, ingredientul activ care este unul dintre cele mai frecvente componente ale medicamentelor hepatice prescrise de medici?
100 capsule

Mod de administrare
3-6 capsule zilnic

Conţinut
L-arginină 100 mg
L-cisteină 100 mg
L-ornitină 100 mg
Metionină 100 mg
Acid alfa-cetoglutaric 100 mg
Extract de silimarină 60 mg
L-carnitină 50 mg
Colină 25 mg
Acid alfalipoic 12.5 mg
Crom 25 mcg
Seleniu 10 mcg


Ficatul este un organ extrem de important ca poate fi privit ca un "lucrător industrial pe scară largă", mereu funcționează la capacitate maximă. Acesta joacă un rol dublu în sintetizarea substanțelor importante pentru organism și de rupere jos substanțelor nocive și, prin urmare, detoxifierea organismului. Actives în LiverAid susține funcționarea sănătoasă a ficatului intr-un mod natural.

Ficatul este unul dintre cele mai complexe și importante organe din corp. Acesta joacă un rol în sinteza, prelucrarea și / sau reglare de o varietate de compuși sunt vitale care pentru buna funcționare metabolic, uscat sub forma de glicogen, lipoproteinele, bilă, vitamine, aminoacizi, plasma de sânge, trombocite, și hemoglobină. O funcție importantă a ficatului este organismul care ajuta la procesarea și eliminarea deșeurilor și a toxinelor. Metabolismul proteic produce amoniac, care este toxic pentru organism. Ficatul transformă amoniacul este ureea, care este apoi eliminat din organism prin urină. De asemenea, ficatul este în principal responsabil pentru descompunerea și alte substanțe toxice Eliminarea de sânge uscat ca alcool și droguri.

Probabil din cauza naturii critice a funcțiilor pe care le îndeplinește, ficatul este capabil ea regenera celulele. Suport nutrițional pentru regenerare mici uscat provin din conținând sulf aminoacizi metionină și uscat ca cisteina, precum și alte aminoacizi arginină uscat și ornitina ca. Mai putin de funcției hepatice optimă este grăsimi provoca mici se acumuleaza in ficat si acest lucru nu este considerat sănătos. Studiile au sugerat ca substanță uscată ca crom, carntitine și colină joacă un rol mic in metabolismul grasimilor si carbohidratilor consolidată în ficat. Un complex silimarina flavanoid numit, derivat din Armurariu Doamne, este un antioxidant eficace și a fost studiat pentru efectele benefice asupra funcției hepatice.

ATENȚIE!
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita Liver Aid - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Liver Aid
Înapoi la cuprins