Lutein Plus - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Lutein Plus

Lutein Plus
Antioxidanți Calivita
Complex pentru protecţia ochilor

60 Caps
Cantitate in stoc: 105
162.00 LEI
ochi sănătoșiLutein Plus este o formulă antioxidantă cuprinzătoare care susține funcționarea corectă a ochiului. Produsul este recomandat persoanelor care sunt obosite de ochii lor care lucrează la calculator, petrec mult ore de citire sau vizionare, conduc vehicule după întuneric, rămânând în camere fumoase, expuse la lumina puternică a soarelui.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

antioxidant pentru ochi

Complex pentru protecţia ochilor

Produsul Lutein Plus este un preparat complex antioxidant pe bază de afine, luteină şi zeaxantină. Acesta conţine mixul ideal de ingrediente cu rol în protecţia vederii, contribuind la menţinerea sănătăţii ochilor, afectată de expunerea îndelungată la micile sau marile ecrane.


Recomandări
 • Susţine sănătatea ochilor, cu un puternic efect antioxidant
 • Calmează ochii obosiţi şi dă o senzaţie de confort vizual
 • Protejează ochii împotriva luminii puternice de la ecrane şi monitoare
 • Acţionează ca un filtru protector împotriva razelor UV
 • Ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine oculare şi contribuie la creşterea acuităţii vizuale
 • Susţine elasticitatea vaselor de sânge din jurul ochilor
 • Reduce riscul de degenerare maculară datorată vârstei
 • Adjuvant în tratarea cataractei

Lutein PLUS este un preparat complex antioxidant creat pentru a proteja sănătatea ochilor. În vreme ce afinele sunt cunoscute în principal pentru rezultatele obţinute în medicina tradiţională, luteina şi zeaxantina sunt cele mai importante componente din alcătuirea maculei, zona ochiului responsabilă pentru o vedere ageră. Acţionând ca un „filtru”, acestea protejează sănătatea retinei împotriva efectelor nocive ale luminii puternice şi radiaţiilor UV; pot întârzia îmbătrânirea ochilor şi pot reduce riscul de degenerare maculară datorată vârstei (AMD).

ŞTIAŢI CĂ?
O capsulă de Lutein PLUS furnizează tot atâta luteină cât două porţii mari de spanac sau 2 ceşti cu gălbenuş de ou !
Ştiaţi că AMD este cea de a treia cea mai frecventă cauză de orbire? Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, aproape 400 milioane de oameni sufereau de problemă oftalmologică în 2009.*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
*http://www.who.int/blindness/causes/priority/en/index8.html
http://journals.lww.com/optvissci/pages/articleviewer.aspx?year=2008&issue=02000&article=00006&type=abstract
60 Caps

Mod de administrare
1 capsulă pe zi

Conţinut
Vitamina C 50 mg
Extract de afine (25% antocianozide) 25 mg
Luteină 6 mg
Vitamina A 200 UI
Zeaxantină 0.5 mg

Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
Lutein Plus este o formulă antioxidant complex s-au dezvoltat mai ales în faptul că sprijinul sănătatea ochilor. Acesta este un ajutor apr eficace pentru toată lumea cui ochi sunt expuse crește tulpina; de exemplu, cei care lucrează cu calculatoare sau în lumină artificială.

Protecţia ochilor

Lutein Plus este o bombă antioxidant reală, cui activ ingrediente ajuta la menținerea sănătății ochilor. Principala sa ingredient activ isLutein, un antioxidant special. Acesta se acumuleaza in ochi, în special în stratul macula, unde pe de o parte, protejează împotriva radicalilor liberi, iar pe de altă parte, ajută apăra ochii împotriva efectelor nocive ale luminii. Macula (macula lutea) este o aproximativ 6 mm Aceasta zonă ocupă partea de mijloc a retinei, care este locul de vizibilitate ascuțite în utilizarea mai ales la lectură sau de lucru cu ceva aproape de ochii noștri. Retina este un țesut care conține celulele de detectare de lumină ale ochiului. Retina transmite imaginea ajunge la ochi la un obiect la creier. Consumand o cantitate zilnică de 6 mg (care este deja 1 capsulă) de Luteina, împreună cu un mod sănătos de viață, un mic sprijine în mod eficient starea de sanatate a ochilor noștri.

Cealaltă componentă principală a formulei este zeaxantina, care frecvent utilizate în combinație cu luteina, este, de asemenea, un compus antioxidant Care aparțin carotenoizii, care se acumulează în ochi. Zeaxantina stabilizează membranele la care participă în apărarea membranei retinei impotriva luminii.

Lutein Plus include, de asemenea una dintre cele mai importante substanțe vegetale pentru ochi, Afinul, care conțin antocyanines, care ajuta la mentinerea funcționarea normală a retinei, menține nivelul sănătos de conținut de colagen a ochiului și în plus se proteja sănătatea capilarelor împotriva efectele nocive ale radicalilor liberi. Vitamina A este indispensabilă pentru o vedere buna. Luteina Plus este recomandat tuturor pentru care conservarea vederii ascuțit este importantă. Desigur efectul său antioxidant prevala nu doar în ochii, dar in alte organe si procese metabolice, de asemenea.

Sursă bibliografică:
*http://www.who.int/blindness/causes/priority/en/index8.html
http://journals.lww.com/optvissci/pages/articleviewer.aspx?year=2008&issue=02000&article=00006&type=abstract
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita Lutein Plus - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Lutein Plus
Înapoi la cuprins