Mega qProtect - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Mega qProtect

Mega qProtect
Antioxidanți Calivita
Megadoză de antioxidanţi

90 tablete
într-un depozit
actiunea ginkgo-ului
Pregătirea suplimentând dieta zilnică cu antioxidanți:
- beta-caroten,
- vitaminele C și E,
- seleniu și frunze pulverulente de Ginkgo biloba.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

cei mai buni antioxidanti

Megadoză de antioxidanţi

La anii bătrâneţii sau în perioadele în care depunem un efort intens se întâmplă adeseori să ne confruntăm cu o slăbire a concentrării mentale, vedere înceţoşată sau modificări la nivelul circulaţiei sangvine. Mega qProtect este un preparat cu o megadoză de antioxidant care conţine vitamine, oligoelemente, aminoacizi şi extracte din plante, protejându-ne astfel celulele mai eficient şi de o manieră mai specifică. Ginkgo, ceaiul verde şi CoQ10 energizează, stimulează circulaţia sangvină şi menţin funcţiile cardiace şi cerebrale normale. Sănătatea ochilor este protejată printre altele de fructele de afine şi de betacaroten, în vreme ce aminoacizii reduc semnificativ procesul de îmbătrânire al celulelor.

Pentru cine recomandăm ?
 • Persoanelor supuse unui efort mintal mai intens, în perioadele de examene, sau persoanelor afectate de stresul la locul de muncă, pentru a le îmbunătăţi concentrarea mentală.
 • Persoanelor în vârstă, pentru a-şi menţine funcţiile cerebrale şi memoria la un nivel normal.
 • Persoanelor care suferă de probleme cardiace.
 • Persoanelor ai căror ochi sunt supuşi unui efort mare.
 • Persoanelor care prezintă senzaţia de răceală a extremităţilor.
 • Persoanelor afectate de tinitus.- Fumătorilor activi sau pasivi.
 • Persoanelor care consumă regulat alcool.
 • Tuturor celor care-şi doresc o protecţie antioxidantă mai eficientă şi fortifierea sistemului imunitar.

Ştiaţi că ?
Ştiaţi că anumite circumstanţe, pe care le considerăm normale în prezent, cum ar fi stresul, un regim alimentar dezechilibrat, bolile cronice sau consumul de medicamente, cresc nevoile de antioxidanţi ale organismului?
90 tablete

Mod de administrare:
2-4 tablete pe zi după mese

Conţinut
100 mg Vitamina C (din ascorbat de calciu şi ascorbil 6-palmitat)
50mg L-cisteină
50U.I. Tocoferol complex
10mg L-glutation (redus)
10mg Extract de Ginkgo Biloba (24% flavonoglicozide standard)
7.5mg Extract de ceai verde (20% polifenoli)
5mg Beta-caroten
5mg Ubichinonă (CoQ10)
4mg Zinc (citrat)
2.5mg Complex licopenic
2.5mg Extract de afine (25% antocianozide)
1mg Mangan (gluconat)
0.75mg Retinol
50mcg Acid alfalipoic
25mcg Seleniu (L-selenometionină)

Alte Ingrediente:
Colorant - carbonat de calciu; stabilizator - celuloză microcristalină; agent de afânare - croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi - acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu; agent de glazurare - glazură farmaceutică, talc...............q.s.
În cazul în care acest produs este administrat pe o perioadă îndelungată şi în doze mari, pot apărea efecte adverse precum erupţii ale pielii, anxietate, insomnie, diaree sau vomă. Consumul de Gingko biloba nu este recomandat în perioada sarcinii şi alăptării, pe durata urmării unei medicaţii cu anticoagulante sau înaintea unei intervenţii chirurgicale, deoarece poate creşte timpul necesar coagulării sângelui. Pacienţii suferind de diabet trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.
Mega qProtect este o formula de inalta calitate dezvoltate special pentru creșterea protecție antioxidantă. Principalele componente ale formulei sunt extracte diferite de plante (Ginkgo biloba, ceai verde, și afin), care sunt cunoscute pentru proprietatile lor antioxidante si multe alte vitamine și oligoelemente, care susțin sănătatea noastră. De asemenea, conține vitamine și oligoelemente, care sporesc și mai mult de top efectul său antioxidant, și să sprijine sănătatea noastră. Mega qProtect este o formula unica, de înaltă calitate dezvoltat special pentru stimularea protecție antioxidantă, cui ingrediente atent selecționate sprijini în mod eficient funcționarea sănătoasă a corpului nostru.

Multi oameni de stiinta cred ca cauza principala Asta a îmbătrânirii, sau cel puțin un factor care contribuie, este prejudiciul a celulelor cauzate de corpurile noastre, în atomi, foarte instabile și reactive cunoscute ca radicali liberi. În mod normal, electronii din jurul nucleului unui atom sunt în perechi. Oxidativ procesele din corpul nostru, uscat conversie alimente pentru energie, cauze unele dintre aceste atomi să-și piardă un electron, transformandu-le in radicali liberi ... Asta este, un atom cu un electron în inelul său upaired exterior. Ca electronii au o prejudecată puternică de a exista în perechi, mai degrabă decât Izolat, radicalul liber va fura electronul are nevoie de un alt atom normale, de cotitură atomul obișnuit într-un radical liber, iar începând cu o reacție în lanț de formare a radicalilor liberi.

Lipidele care alcatuiesc membranele celulare și ADN interiorul mitocondriile celulelor de a fi sensibile apară Contribuția la acest lucru este o reacție în lanț, care, în timp, poate duce la deficiente in functiei celulelor. Dacă suficient de prejudiciu este cauza, celula poate muri.

Antioxidantii
Antioxidantii sunt substante sunt capabili Aceasta este o jos lent sau rupe reacție în lanț de formare a radicalilor liberi, capacitatea lor este de a dona un singur electron la un radical liber, fără a deveni instabilă ei înșiși. Această grupă de substanțe includ vitamina A (retinol, beta-caroten), vitamina C, vitamina E (tocoferol), licopen și ubichinonă (CoQ10). De asemenea, flavanoids si polifenoli, bogate în specii de plante ca Ginko biloba uscat, ceai verde, și afine, au prezentat proprietăți anti-oxidante puternice.

Pe care alte substanțe au arătat proprietăți ant-oxidante, sau ajuta la procesul de antioxidantă include L-cisteină, L-gluthionine, acid alfa lipoic, și oligoelemente seleniu, zinc și mangan.

Extracte din plante
Gingko biloba este o planta deosebit. Ea are un efect antioxidant puternic, flavonoide sale sprijini funcționarea normală a sistemului circulator și fluxul de sânge corespunzătoare, oxigen și nutrienți oferind un celule de alimentare, ajutand conservarea vigilență fizico-mental. Ceaiul verde contine cofeina significant_coeff_flag sume de, care crește viteza de procesele al metabolismului, și ajută la menținerea vigilență. Este bogat în polifenoli de antioxidant.

ATENȚIE!
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
 • Utilizarea acestui produs nu este recomandat în timpul sarcinii, care alapteaza, iau anticoagulante Pentru cei, sau pentru cei cu o operațiune iminentă sau proceduri medicale.
 • Diabeticii ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a folosi acest produs.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita Mega CoQ10 Plus - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Mega qProtect
Înapoi la cuprins