Mega qProtect - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Mega qProtect

Mega qProtect
Antioxidanți Calivita
Megadoză de antioxidanţi

90 tablete
Cantitate in stoc: 132
142.50 LEI
actiunea ginkgo-uluiPregătirea suplimentând dieta zilnică cu antioxidanți:
- beta-caroten,
- vitaminele C și E,
- seleniu și frunze pulverulente de Ginkgo biloba.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

cei mai buni antioxidanti

Megadoză de antioxidanţi

Produsul Mega qProtect conţine o megadoză de antioxidanţi care acţionează benefic asupra pereţilor vasculari, îmbunătăţind circulaţia sângelui, în special la nivelul vaselor mici. Mixul de vitamine, oligoelemente, aminoacizi şi extracte din plante energizează şi oferă suport funcţiilor cardiace şi cerebrale. În plus, sănătatea ochilor este protejată de fructele de afine şi de beta carotenul din compoziţie.


Recomandări
 • Îmbunătățește circulația şi oferă protecţie pentru sistemul cardiovascular.
 • Ameliorează senzația de mâini și picioare reci.
 • Are efect antiinflamator datorită antioxidanţilor din compoziţia sa.
 • Îmbunătăţeşte microcirculaţia la nivelul urechii, pentru ameliorarea simptomelor cauzate de tinitus (ţiuitul urechilor)
 • Susţine echilibrul mental şi contribuie la conservarea funcţiei cognitive.
 • Îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi ajută la creşterea randamentului intelectual.

La anii bătrâneţii sau în perioadele în care depunem un efort intens se întâmplă adeseori să ne confruntăm cu o slăbire a concentrării mentale, vedere înceţoşată sau modificări la nivelul circulaţiei sangvine. Mega qProtect este un preparat cu o megadoză de antioxidant care conţine vitamine, oligoelemente, aminoacizi şi extracte din plante, protejându-ne astfel celulele mai eficient şi de o manieră mai specifică. Ginkgo, ceaiul verde şi CoQ10 energizează, stimulează circulaţia sangvină şi menţin funcţiile cardiace şi cerebrale normale. Sănătatea ochilor este protejată printre altele de fructele de afine şi de betacaroten, în vreme ce aminoacizii reduc semnificativ procesul de îmbătrânire al celulelor.

Ştiaţi că ?
Ştiaţi că anumite circumstanţe, pe care le considerăm normale în prezent, cum ar fi stresul, un regim alimentar dezechilibrat, bolile cronice sau consumul de medicamente, cresc nevoile de antioxidanţi ale organismului?
90 tablete

Mod de administrare
2-4 tablete zilnic, după masă

Conţinut
Vitamina C(din ascorbat de calciu şi ascorbil 6-palmitat) 100 mg
L-cisteină 50 mg
Vitamina E 50 mg
L-glutation 10 mg
Extract de Ginkgo Biloba
(24% flavonoglicozide standard) 10 mg
Extract de ceai verde
(20% polifenoli) 7.5 mg
Beta-caroten 5000 mcg
Coenzima Q10 5 mg
Zinc (citrat) 4 mg
Complex licopenic 2.5 mg
Extract de afine (25% antocianine) 2.5 mg
Mangan (gluconat) 1 mg
Retinol 750 mcg
Acid alfalipoic 50 mcg
Seleniu (L-selenometionină) 25 mcg

În cazul în care acest produs este administrat pe o perioadă îndelungată şi în doze mari, pot apărea efecte adverse precum erupţii ale pielii, anxietate, insomnie, diaree sau vomă. Consumul de Gingko biloba nu este recomandat în perioada sarcinii şi alăptării, pe durata urmării unei medicaţii cu anticoagulante sau înaintea unei intervenţii chirurgicale, deoarece poate creşte timpul necesar coagulării sângelui. Pacienţii suferind de diabet trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.
Mega qProtect este o formula de inalta calitate dezvoltate special pentru creșterea protecție antioxidantă. Principalele componente ale formulei sunt extracte diferite de plante (Ginkgo biloba, ceai verde, și afin), care sunt cunoscute pentru proprietatile lor antioxidante si multe alte vitamine și oligoelemente, care susțin sănătatea noastră. De asemenea, conține vitamine și oligoelemente, care sporesc și mai mult de top efectul său antioxidant, și să sprijine sănătatea noastră. Mega qProtect este o formula unica, de înaltă calitate dezvoltat special pentru stimularea protecție antioxidantă, cui ingrediente atent selecționate sprijini în mod eficient funcționarea sănătoasă a corpului nostru.

Multi oameni de stiinta cred ca cauza principala Asta a îmbătrânirii, sau cel puțin un factor care contribuie, este prejudiciul a celulelor cauzate de corpurile noastre, în atomi, foarte instabile și reactive cunoscute ca radicali liberi. În mod normal, electronii din jurul nucleului unui atom sunt în perechi. Oxidativ procesele din corpul nostru, uscat conversie alimente pentru energie, cauze unele dintre aceste atomi să-și piardă un electron, transformandu-le in radicali liberi ... Asta este, un atom cu un electron în inelul său upaired exterior. Ca electronii au o prejudecată puternică de a exista în perechi, mai degrabă decât Izolat, radicalul liber va fura electronul are nevoie de un alt atom normale, de cotitură atomul obișnuit într-un radical liber, iar începând cu o reacție în lanț de formare a radicalilor liberi.

Lipidele care alcatuiesc membranele celulare și ADN interiorul mitocondriile celulelor de a fi sensibile apară Contribuția la acest lucru este o reacție în lanț, care, în timp, poate duce la deficiente in functiei celulelor. Dacă suficient de prejudiciu este cauza, celula poate muri.

Antioxidantii
Antioxidantii sunt substante sunt capabili Aceasta este o jos lent sau rupe reacție în lanț de formare a radicalilor liberi, capacitatea lor este de a dona un singur electron la un radical liber, fără a deveni instabilă ei înșiși. Această grupă de substanțe includ vitamina A (retinol, beta-caroten), vitamina C, vitamina E (tocoferol), licopen și ubichinonă (CoQ10). De asemenea, flavanoids si polifenoli, bogate în specii de plante ca Ginko biloba uscat, ceai verde, și afine, au prezentat proprietăți anti-oxidante puternice.

Pe care alte substanțe au arătat proprietăți ant-oxidante, sau ajuta la procesul de antioxidantă include L-cisteină, L-gluthionine, acid alfa lipoic, și oligoelemente seleniu, zinc și mangan.

Extracte din plante
Gingko biloba este o planta deosebit. Ea are un efect antioxidant puternic, flavonoide sale sprijini funcționarea normală a sistemului circulator și fluxul de sânge corespunzătoare, oxigen și nutrienți oferind un celule de alimentare, ajutand conservarea vigilență fizico-mental. Ceaiul verde contine cofeina significant_coeff_flag sume de, care crește viteza de procesele al metabolismului, și ajută la menținerea vigilență. Este bogat în polifenoli de antioxidant.

ATENȚIE!
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
 • Utilizarea acestui produs nu este recomandat în timpul sarcinii, care alapteaza, iau anticoagulante Pentru cei, sau pentru cei cu o operațiune iminentă sau proceduri medicale.
 • Diabeticii ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a folosi acest produs.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita Mega CoQ10 Plus - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Mega qProtect
Înapoi la cuprins