Melatonin 3.0 - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Melatonin 3.0

Melatonin 3.0
Altele produse Calivita
Ajutor pentru un somn natural

60 tablete
Cantitate in stoc: 144
57.50 LEI
noapte bună
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

melatonina pentru somn

melatonină 3mg

Produsul Melatonin 3.0 conţine 3 mg de melatonină care contribuie la restabilirea ritmului biologic, îmbunătățeşte calitatea somnului şi ameliorează starea de oboseală, fără a crea dependenţă. Zile pline, nopţi liniştite cu Melatonin 3.0!


Recomandări
 • Susţine producţia naturală de melatonină a organismului
 • Îmbunătăţeşte calitatea somnului şi ameliorează tulburările de somn (insomnie)
 • Contribuie la relaxarea mentală, reduce timpul necesar pentru a adormi, asigurând un somn odihnitor
 • Ajută organismul să se adapteze mai uşor schimbărilor de fus orar

DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?
Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

ŞTIAŢI CĂ?
Dacă luaţi 0,3 mg melatonină pe cale orală, puteţi reduce nevoia de ţigări pentru o perioadă de până la zece ore?*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* Melatonin treatment attenuates symptoms of acute nicotine withdrawal in humans -Zhdanova IV, Piotrovskaya VR., Pharmacol Biochem Behavior 2000;67:131-5.
** Melatonin – MedlinePlus, A service of the U.S. National Library of Medicine, National Institutes of Health
*** Melatonin and human skin aging - Konrad Kleszczynski and Tobias W. Fischer; Dermato-Endocrinology 4:3, 245–252; July–December 2012
60 tablete

Mod de administrare
1 tabletă zilnic, înainte de culcare

Conţinut
Melatonină 3 mg

Dacă suferiţi de o boală a sistemului nervos, depresie sau orice altă afecţiune psihică, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi produsul Melatonin. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Melatonina poate afecta nivelul de concentrare mentală, de aceea este indicat să evitaţi condusul autovehiculelor sau manevrarea maşinilor de lucru. Luaţi melatonină cu jumătate de oră înainte de culcare. În cazul unei tulburări a somnului de natură mai gravă sau a unor afecţiuni ale sistemului nervos, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi acest produs.
Melatonina nu numai că ajută la adormire, ci și la calitatea și cantitatea adecvată de somn. Să se ridice dimineața pe deplin odihnită, regenerată, energia supraîncărcată pentru a acționa și cu capul de idei noi.

Melatonina și un somn sănătos

Somnul este un element esențial al vieții și o condiție pentru sănătatea umană. Ritmul circadian de somn si veghe este reglementata de melatonina - un hormon secretat de glanda pineală, localizată în creier, a căror producție de organism creste in mod semnificativ atunci când acesta devine întuneric. Acest lucru ne face mult mai ușor să adormim și să dormim în timpul nopții.

Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna cazul. Uneori, ceasul nostru natural biologic, ritmul zilnic de somn și starea de veghe se pot schimba, dysreglementarea sub influența multor factori, inclusiv suprasolicitarea, stresul, îmbătrânirea corpului, schimbarea fusului orar - jet lag.

Ca rezultat - sumă incorectă și calitatea somnului - de foarte multe ori duce la oboseala cronica, imunitate scazuta, probleme de concentrare și de memorie, și poate fi, de asemenea, cauza obezitatii si dezvoltarea multor probleme de sănătate.

Ceasul nostru biologic nu poate fi oprit, accelerat sau încetinit, motiv pentru care zborurile intercontinentale reprezintă o provocare extraordinară pentru organism. Schimbarea bruscă a fusurilor orare distruge homeostazia corpului nostru - jet lag. Acest lucru duce la dereglarea hormonilor - in primul rand de melatonină (responsabil pentru ritmul somn-veghe) si cortizol (hormonul stresului). Cele mai frecvente simptome schimba zonele de timp este oboseala, somn neodihnitor, insomnie, dureri de cap, iritabilitate, tulburări de apetit, tulburări gastro-intestinale. Unii dintre noi au nevoie chiar de câteva zile pentru a-și lăsa corpul să se adapteze la condițiile în schimbare.

O modalitate dovedită a insomniei

Suplimentarea cu melatonina poate fi o soluție simplă și un răspuns pentru persoanele care suferă de insomnie, având probleme de somn și adaptarea la schimbările de timp. Este o substanță produsă de corpul nostru, de aceea utilizarea sa este sigură, fără riscul de dependență!

Melatonina nu numai că ajută la adormire, ci și la calitatea și cantitatea adecvată de somn. Să se ridice dimineața pe deplin odihnită, regenerată, energia supraîncărcată pentru a acționa și cu capul de idei noi.

Cine vă recomandăm să utilizați mai ales melatonina?

 • Oamenii care nu pot adormi se trezesc noaptea, suferă de insomnie.
 • Toți care - când se trezesc - se simt obosiți.
 • Lucrul în sistemul de schimbare.
 • Călătoriți într-un alt fus orar.
 • Oamenii care vor să întârzie îmbătrânirea corpului.
 • Vârstnici.

melatonina pe jet-lag

Melatonina ... pentru o adevărată odihnă, relaxare și regenerare în timpul sărbătorilor!
Din momentul în care zborul a devenit extrem de popular, din ce în ce mai mulți dintre noi în vacanță alege țări îndepărtate, exotice. O vacanță mult așteptată poate totuși să lase amintiri neplăcute, lucru pe care, desigur, ne-ar plăcea să-l evităm. Pentru a ajunge la insula de vis, adesea acoperim câteva fusuri orare în momente calde într-un timp scurt. Rezultatul? Ceasul nostru biologic poate fi perturbat eficient, ceea ce provoacă tulburări de somn, iritabilitate și chiar - pe termen lung - poate duce la la dezvoltarea obezității și diabetului.

Ce este un sindrom de întârziere (jet lag)?

Această întrerupere a homeostaziei organismului apare în timpul călătoriei când schimbăm fusul orar. Se manifestă prin tulburări ale proceselor fiziologice dependente de ritmul circadian. Se pare, printre altele probleme cu somnul, motilitatea gastrointestinală sau metabolismul. Acest lucru duce la dereglarea hormonilor - in primul rand de melatonină (responsabil pentru ritmul somn-veghe) si cortizol (hormonul stresului).
Simptomele schimbărilor din fusul orar pot fi diferite.

Cel mai adesea apar:
oboseala, somn neodihnitor, insomnie, dureri de cap, iritabilitate, tulburări de apetit, simptome gastro-intestinale, dificultăți de concentrare.
Unii dintre noi au nevoie chiar de câteva zile pentru a-și lăsa corpul să se adapteze la condițiile în schimbare.

Cum sa prevenim tulburari ale corpului asociate cu jet lag?

Susțineți organismul cu melatonină, care este o soluție naturală pentru persoanele care au probleme cu somnul și adaptarea la schimbările de timp. Melatonina este produsă în organism de către glanda pineală - glanda localizată în creier. Suplimentarea sa este sigură pentru organism și nu cauzează dependență sau efecte secundare.

Cum funcționează melatonina?
✔ Facilitează adormirea
✔ Are un efect pozitiv asupra calității somnului
✔ Mulțumită ei, puteți să vă împrospătați și să vă relaxați

Luați melatonina împreună cu dvs. în vacanță și trăiți o aventură de neuitat, fără oboseală constantă, probleme de iritare și somn! De asemenea, nu uitați să acoperiți toate ferestrele și sursele de penetrare a luminii înainte de a merge la culcare. La urma urmei, nu doriți ca ridicarea celui de-al 5-lea soare să vă "sufle" din somn.

4 sfaturi despre cum să evitați întârzierea jetului:

 1. Planificați zborul cu avionul astfel încât să ajungeți seara. Veți fi obosit, așa că va fi mai ușor să adormiți în același timp cu locuitorii țării alese de dumneavoastră.
 2. Dacă ajungeți la destinație în cursul zilei, rămâneți până seara și du-te la culcare numai când căderea se întunecă.
 3. După sosire, încercați să petreceți mult timp în aer liber.
 4. Înainte de a adormi la momentul potrivit, în timpul seara târziu, luați melatonină.
arrow

Calivita Melatonin 3.0 - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Melatonin 3.0
Înapoi la cuprins