Melatonin 1 mg - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Melatonin 1 mg

Melatonin 1 mg
Altele produse Calivita
Sprijină somnul natural

180 capsule
Cantitate in stoc: 37
93.00 LEI
noapte bună
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

melatonina pentru somn

Sprijină somnul natural

Produsul Melatonin conţine 1 mg de melatonină care contribuie la restabilirea ritmului biologic, îmbunătățeşte calitatea somnului şi ameliorează starea de oboseală, fără a crea dependenţă.


Recomandări
 • Susţine producţia naturală de melatonină a organismului
 • Îmbunătăţeste calitatea somnului şi ameliorează tulburările de somn (insomnie)
 • Contribuie la relaxarea mentală, reduce timpul necesar pentru a adormi, asigurând un somn odihnitor
 • Ajută organismul să se adapteze mai uşor schimbărilor de fus orar

ŞTIAŢI CĂ?
În caz de tulburări de somn, oamenii recurg adesea la somnifere care pot produce dependență și care sunt vândute la o rată de 40 de milioane de tablete pe zi, conform unelor surse?

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* Melatonin treatment attenuates symptoms of acute nicotine withdrawal in humans -Zhdanova IV, Piotrovskaya VR., Pharmacol Biochem Behavior 2000;67:131-5.
** Melatonin – MedlinePlus, A service of the U.S. National Library of Medicine, National Institutes of Health
*** Melatonin and human skin aging - Konrad Kleszczynski and Tobias W. Fischer; Dermato-Endocrinology 4:3, 245–252; July–December 2012
180 capsule

Mod de administrare
1 capsulă zilnic

Conţinut
Melatonină 1 mg

 • A nu se depăși doza zilnică recomandată!
 • Melatonina trebuie administrată cu 30-60 de minute înainte de culcare. Deoarece poate afecta puterea de concentrare, nu conduceți și nu manevrați utilaje după administrare.
 • Cereți sfatul medicului înainte de a consuma melatonină dacă folosiți antidepresive, antianxiolitice, anticoagulante, imunosuprimante, anticoncepționale hormonale sau suferiți de boli autoimune (de ex. artrită reumatoidă), diabet sau boli manifestate prin spasme, deoarece melatonina poate interacționa cu medicamentele consumate, reducându-le sau accentuându-le efectul.
Melatonina nu numai că ajută la adormire, ci și la calitatea și cantitatea adecvată de somn. Să se ridice dimineața pe deplin odihnită, regenerată, energia supraîncărcată pentru a acționa și cu capul de idei noi.

Melatonina și un somn sănătos

Somnul este un element esențial al vieții și o condiție pentru sănătatea umană. Ritmul circadian de somn si veghe este reglementata de melatonina - un hormon secretat de glanda pineală, localizată în creier, a căror producție de organism creste in mod semnificativ atunci când acesta devine întuneric. Acest lucru ne face mult mai ușor să adormim și să dormim în timpul nopții.

Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna cazul. Uneori, ceasul nostru natural biologic, ritmul zilnic de somn și starea de veghe se pot schimba, dysreglementarea sub influența multor factori, inclusiv suprasolicitarea, stresul, îmbătrânirea corpului, schimbarea fusului orar - jet lag.

Ca rezultat - sumă incorectă și calitatea somnului - de foarte multe ori duce la oboseala cronica, imunitate scazuta, probleme de concentrare și de memorie, și poate fi, de asemenea, cauza obezitatii si dezvoltarea multor probleme de sănătate.

Ceasul nostru biologic nu poate fi oprit, accelerat sau încetinit, motiv pentru care zborurile intercontinentale reprezintă o provocare extraordinară pentru organism. Schimbarea bruscă a fusurilor orare distruge homeostazia corpului nostru - jet lag. Acest lucru duce la dereglarea hormonilor - in primul rand de melatonină (responsabil pentru ritmul somn-veghe) si cortizol (hormonul stresului). Cele mai frecvente simptome schimba zonele de timp este oboseala, somn neodihnitor, insomnie, dureri de cap, iritabilitate, tulburări de apetit, tulburări gastro-intestinale. Unii dintre noi au nevoie chiar de câteva zile pentru a-și lăsa corpul să se adapteze la condițiile în schimbare.

O modalitate dovedită a insomniei

Suplimentarea cu melatonina poate fi o soluție simplă și un răspuns pentru persoanele care suferă de insomnie, având probleme de somn și adaptarea la schimbările de timp. Este o substanță produsă de corpul nostru, de aceea utilizarea sa este sigură, fără riscul de dependență!

Melatonina nu numai că ajută la adormire, ci și la calitatea și cantitatea adecvată de somn. Să se ridice dimineața pe deplin odihnită, regenerată, energia supraîncărcată pentru a acționa și cu capul de idei noi.

Cine vă recomandăm să utilizați mai ales melatonina?

 • Oamenii care nu pot adormi se trezesc noaptea, suferă de insomnie.
 • Toți care - când se trezesc - se simt obosiți.
 • Lucrul în sistemul de schimbare.
 • Călătoriți într-un alt fus orar.
 • Oamenii care vor să întârzie îmbătrânirea corpului.
 • Vârstnici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita Melatonin - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Melatonin 1 mg
Înapoi la cuprins