Menopausal Formula - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Menopausal Formula

Menopausal Formula
Produse destinate exclusiv femeilor sau bărbaţilor
pentru femeile aflate la menopauză

135 capsule
Cantitate in stoc: 109
187.00 LEI
35 de ingrediente active pentru menopauză

În viața fiecărei femei vine un moment numit "vârsta schimbării" sau cu alte cuvinte - menopauza. De obicei apare între 40 și 55 de ani. și este asociat cu moartea activității hormonale a ovarelor. Un dezechilibru hormonal produce multe simptome nefavorabile. Menopausal Formula vor veni cu siguranță la doamnelor cu ajutor în această perioadă dificilă.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

supliment pentru menopauză

recomandat în premenopauză şi menopauză

Semnele timpurii ale tranziţiei la menopauză pot include: cicluri menstruale neregulate, bufeuri, transpirații nocturne, insomnie, iritabilitate, anxietate, acnee, migrene, creștere în greutate. În produsul Menopausal Formula îţi oferim un amestec de ingrediente active care pot reduce în mod natural simptomele menopauzei.

Recomandări
 • Contribuie la îmbunătăţirea stării generale de sănătate și vitalitate
 • Ameliorează simptomele fizice asociate menopauzei: bufeuri, caracterizate prin valuri de caldură, dureri ale articulaţiilor (mâini şi picioare), creştere în greutate, cefalee, dureri de spate
 • Ameliorează simptomele emoţionale asociate menopauzei: schimbări de dispoziţie, nervozitate, anxietate, oboseală, atacuri de panică
 • Ajută la prevenirea instalării osteoporozei şi asigură protecţie cardiovasculară, prin suportul nutriţional pe care-l oferă.

Femeia modernă se confruntă deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispoziţia şi scăderea activităţii sexuale. Climaxul contribuie la accentuarea acestora. Deseori, soluţia rezidă în consumul unor vitamine şi extracte de plante care ne ajută să atingem din nou nivelul exigenţelor proprii şi ale celor din jurul nostru şi, în plus, să ne bucurăm de viaţă.

Pentru cine recomandăm ?
Administrarea calciului şi a vitaminei D3 este deosebit de importantă pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos, deoarece aceste substanţe se găsesc în cantităţi reduse în alimentaţia femeilor. Un rol cheie are şi prezenţa magneziului, borului, cromului şi zincului. Antioxidanţii care protejează celulele - vitaminele A, C, şi E, beta-carotenul şi seleniul - măresc capacitatea de apărare a organismului faţă de boli. La acestea, se adaugă extractele de plante. Coada calului are acţiune diuretică. Angelica sinensis întăreşte musculatura uterină. Ginsengul siberian stimulează capacitatea psihică şi fizică, diminuează simptomele neplăcute determinate de deficienţa hormonilor sexuali feminini. Rădăcina de lemn dulce are efect antidepresiv, fortifică sistemul imunitar şi protejează ficatul. Glycyrrhiza glabra acţionează benefic asupra sistemului nervos. Vitex purifică sângele şi întăreşte pereţii stomacului. Cnicus benedictus stimulează secreţia de progesteron..

Armonia schimbării.
135 capsule

Mod de administrare
3x1 capsulă zilnic

Conţinut
Calciu (carbonat de calciu, citrat de calciu) 100 mg
Vitamina C (acid L-ascorbic) 100 mg
Magneziu (oxid de magneziu, bisglicinat de magneziu) 50 mg
Vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil) 40 mg
Rădăcină de ginseng 10 mg
Schinel 10 mg
Rădăcină de lemn dulce 10 mg
Fruct de Vitex agnus 10 mg
Rădăcină de Black Cohosh (Cimicifuga racemosa) 10 mg
Rădăcină de Dong Quai (Angelica sinensis) 7.5 mg
Niacinamidă 7.5 mg
Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu) 5 mg
Beta-caroten 4500 mcg
Zinc (citrat de zinc) 3 mg
Vitamina B1 (tiamină HCl) 2.5 mg
Vitamina B2
(riboflavină) 2.5 mg
Vitamina B6 (piridoxină HCl) 2.5 mg
Acid para aminobenzoic 2.5 mg
Colină (bitartrat de colină) 2.5 mg
Inozitol 2.5 mg
Fier (fumarat feros) 2.1 mg
Complex de bioflavonoide 1 mg
Tulpină de coada calului (Equisetum arvense) 650 mcg
Mangan (gluconat de mangan) 0.5 mg
Bor (borat de sodiu) 300 mcg
Cupru (L-aspartat de cupru) 0.2 mg
Vitamina A (acetat de retinil) 150 mcg
Acid folic (acid pteroilmonoglutamic) 40 mcg
Biotină (D-biotină) 30 mcg
Crom (picolinat de Crom) 20 mcg
Iod (iodură de potasiu) 15 mcg
Molibden (molibdat de sodiu) 15 mcg
Seleniu (L-selenometionină) 10.5 mcg
Vitamina B12 (ciancobalamină) 5 mcg
Vitamina D3 (colecalciferol) 2 mcg


Mai devreme sau mai tarziu in viata fiecarei femei, "schimbarea" sau seturile de menopauza la. De obicei am loc între vârsta de 40 și 55, semn principalul său fiind menstruatiei încetarea treptată. Din păcate, efectele secundare ale menopauzei însoțitor nu sunt întotdeauna plăcute. Menopauzei Formula fi apr un mare ajutor.

Utilizarea de plante, vitamine și minerale, impreuna cu un stil de viață sănătos și regim alimentar bine echilibrat, să fie apr util pentru atenuarea efectelor neplacute ale menopauzei. Precum și cu efecte diuretice, Field coada-calului este bogat în silice care ajută densitatea osoasa si sprijin formarea de colagen. Siberian Ginseng este un adaptogen care se crede că mentală și fizică Stimularea rezistență, iar contribui la susținerea sistemului imunitar. Licorice a arătat că susține o tractului gastro-intestinal sănătos, precum și pentru a ajuta la ameliorarea crampe, si tuse. Black Cohosh a fost folosit pentru a ajuta la atenuarea bufeurile si transpiratii nocturne. Vitex agnus castus conține flavanoids și uleiuri esențiale care susțin ajutor mic ale hormonilor de sănătos. În afară de plante, vitamine și minerale fi, de asemenea, mic util în furnizarea de sprijin nutrițional pentru metabolismul în timpul perioadelor de schimbare. Vitaminele din complexul B sunt utile în a ajuta organismul să facă față stresului. Vitaminele A și C sunt antioxidanti excelente. Suplimentarea cu calciu și vitamina D este util pentru a ajuta structura osoasa de sprijin ca un declin în estrogeni: afectează metabolismul osos negativ mici și densitate pe termen lung.

ATENȚIE!
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Nu utilizați acest produs dacă sunteți gravidă sau care alăptează.
 • Dacă aveți orice tip de afecțiune, sau dacă luați medicamente, cereti sfatul medicului calificat înainte de a utiliza acest produs.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita Menopausal Formula - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Menopausal Formula
Înapoi la cuprins