My Calivita - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

My Calivita

MyCalivita
tot ce ai nevoie
la un clic distanță
CaliVita e doar la un click depărtare
În zilele noastre, totul e doar la un click depărtare. Un click și distribui poza preferată câtorva sute de prieteni. Un click și îți plătești factura de telefon. Un click și afli dacă va ploua sau nu după masă. Trăim într-o nouă eră, totul e confortabil și rapid. Nu ne mai batem capul cu lucruri pe care nu le putem face cu un singur click. Ca să ne rămână timp și energie pentru restul.
mycalivita telefon în mână
Vrem ca și CaliVita să fie doar la un click depărtare de tine. În acest scop am creat aplicația myCalivita pentru telefonul tău mobil, în care am încercat să comprimăm o serie de caracteristici utile și practice, pentru ca membrii CaliVita să se poată bucura de ele oriunde s-ar afla.

Ne-ar dorit să nu mai fii nevoit să ai card de membru, să nu mai trebuiască să ții minte coduri și parole. Sau informații despre partenerii de afaceri. Ne-am dorit să îți oferim toate edițiile CaliNews la un loc, informații despre sistemul CvBonus, magazinul virtual, comenzile de grup și înscriere, numărul de telefon al sponsorului tău sau informații despre serviciile poștale. Toate la un click depărtare.
Ne-am dorit acest lucru, așa că l-am realizat și acum ți-l oferim ție!
My Calivita setări
MyCaliVita este o aplicație pe care o poți descărca ușor, pentru a o adăuga la iconițele de pe telefonul mobil, ca să nu mai fie nevoie să ții minte coduri și linkuri. Totul este disponibil imediat și gata de folosit.

Ce conține?
  • Știri, informații: toate linkurile sociale importante sunt disponibile imediat
  • Îți poți suna imediat sponsorul direct sau servicul poștal CaliVita
  • Poți tirmite e-mail de pe telefon serviciului clienți CV
  • Poți folosi harta pentru a naviga către magazinele CaliVita
Cu un singur click, o poți porni sau opri, sau poți alege din următoarele opțiuni:
my calivita card
Card virtual de membru: Acesta îți oferă mult mai mult decât o simplă bucată de plastic, deoarece conține întotdeauna cele mai noi informații, cum ar fi nivelul de performanță atins, data de expirare a calității de membru, bonusuri etc. Culoarea sa se modifică în funcție de nivelul atins (Sperăm ca toți membrii noștri să aibă în curând un card auriu). Încă un avantaj, deloc irelevant, al noului card este acela că nu va polua mediul înconjurător, este ușor de folosit și întotdeauna la îndemână.
Testul Lipsa de vitamine, ca să îți poți testa prietenii în orice moment.
My Calivita test
Magazin virtual, comenzi de grup, înscriere. Cu un singur click, poți lansa comenzi și poți înscrie noi membri. Fără formulare de înscriere, fără căutări de linkuri. Cu un singur click...

CvBonus, Hub. Pentru ca afacerea ta să fie la un singur click depărtare. Tot ce ai nevoie pentru gestionarea rețelei. Pentru detalii suplimentare despre HUB, fă click aici.

CaliNews, ca să ai întotdeauna numerele anterioare ale revistei cu tine. Dacă ai încercat acest lucru offline, vei vedea că e mai ușor de pe telefon.
Am realizat un scurt videoclip despre cum poți utiliza myCalivita, care îți arată, printre altele, și cum să adaugi aplicația la ecranul principal al telefoanelor mobile.
Încearcă aplicația myCaliVita și suntem siguri că o vei considera extrem de utilă. Dacă ești de această părere, te rugăm să distribui informațiile și membrilor tăi, pentru ca iconița myCaliVita să fie accesibilă tuturor.
Dacă nu aveți un cont, înregistrați-vă mai întâi
Înapoi la cuprins