New Life - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

New Life

New Life
Produse destinate exclusiv femeilor sau bărbaţilor
Multivitamine pentru femeile însărcinate sau aflate la lactaţie

120 tablete
Cantitate in stoc: 130
88.50 LEIVitamine și minerale pentru femei

Energie pentru bărbați
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

vitamine pentru femeile însărcinate

Multivitamine pentru femeile însărcinate sau care alăptează

Produsul New Life conţine un mix complex de ingrediente active, special adaptat nevoilor nutriţionale ale femeilor însărcinate şi pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului în perioada intrauterină. Acesta susţine atât energia şi vitalitatea mamelor care alăptează dar şi recuperarea postnatală. Produsul conţine acid folic, esenţial pentru sănătatea bebeluşului, încă din primele săptămâni de sarcină.


Recomandări
 • Ajută mamele să ofere celor mici un start sănătos în viaţă
 • Susţine creşterea ţesutului matern în timpul sarcinii
 • Oferă suport procesului de diviziune celulară
 • Ajută la menţinerea nivelului normal al homocisteinei, precum şi la metabolizarea ei
 • Contribuie la producerea de energie şi la funcţionarea normală a sistemului nervos
 • Ajută la ducerea la termen a sarcinii, scăzând riscul naşterii premature
 • Previne anemia postnatală şi pierderea de vitamine în timpul alăptării

Pentru femeile însărcinate, tinerele mame sau chiar femeile care se pregătesc să devină mame, este foarte importantă satisfacerea nevoilor crescute de vitamine şi minerale ale organismului. Aici, New Life le vine în ajutor. Fierul, vitamina C, vitaminele B, calciul şi magneziul sunt esenţiale pentru formarea celulelor sanguine, dezvoltarea sănătoasă a sistemelor imunitar, osos şi nervos ale embrionului, precum şi pentru asigurarea unui suport pentru organismul mamei.

Mai mult decât atât, acidul folic participă la dezvoltarea ţesuturilor mamei şi menţinerea condiţiei fizice normale în timpul sarcinii şi este vital pentru dezvoltarea sistemului nervos al embrionului.

DEFICIENŢELE
Simptomele carenţei de acid folic pot include: fatigabilitate, anemie, slăbirea sistemului imunitar, probleme de formare a celulelor sanguine şi probleme psihologice.

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că un aport adecvat de acid folic reduce riscul de aparitie a defectelor de tub neural la embrioni?
120 tablete

Mod de administrare
2 x 1 tabletă zilnic

Conţinut
Calciu 325 mg
Magneziu 112.5 mg
Vitamina C 60 mg
Colină 10 mg
Inozitol 10 mg
Niacinamidă 9 mg
Zinc 8 mg
Vitamina E 7.5 mg (7,50 U.I)
Acid pantotenic 4 mg
Fier 4 mg
Beta-caroten 2.5 mg (4167,00 U.I)
Vitamina B2 1 mg
Vitamina B6 1 mg
Acid para aminobenzoic 1 mg
Mangan 1 mg
Cupru 1 mg
Vitamina B1 0.8 mg
Acid folic 400 mcg
Iod 75 mcg
Biotină 60 mcg
Crom 25 mcg
Vitamina D3 10 10 mcg (400 U.I.)
Vitamina B12 1 mcg

Gravidele şi mamele care alăptează trebuie să se adreseze medicului curant înainte de a consuma aceste preparate, mai ales în cazul asocierii cu alte vitamine sau medicamente.
Formula îmbogățită de New Life este de două ori mai multă acid folic și un conținut suplimentar de vitamina D pentru o protecție mai bună a fiecărei mame și mai mult! Compoziția multivitaminei New Life este, de asemenea, o sursă excelentă de ingrediente active pentru a îmbunătăți performanța organismului.

După cum arată tot mai multe rezultate de cercetare, stilul de viață are un impact enorm asupra fertilității noastre. O dietă echilibrată, atât femeile cât și bărbații, bogată în nutrienți specifici de importanță deosebită pentru conservarea fertilității, poate asigura sănătatea bună și buna funcționare a organelor de reproducere.

În viața majorității femeilor vine o perioadă în care crește necesarul de nutrienți. În timpul sarcinii și alăptării, furnizarea optimă de vitamine și minerale devine extrem de importantă - nu numai din cauza stării de sănătate a mamei, ci și pentru dezvoltarea adecvată a copilului.
De exemplu, în cel de-al doilea trimestru de sarcină, datorită procesului intens de formare a sângelui, crește necesarul de fier.
În același timp, cererea pentru vitamina C crește, de asemenea, care este responsabilă nu numai pentru buna funcționare a sistemului imunitar, ci și pentru absorbția fierului. Cererea de vitamine B crește în medie cu 25-30%.

Un rol important îl joacă acidul folic, care este esențial pentru creșterea țesuturilor materne în timpul sarcinii, ajută la sinteza adecvată a aminoacizilor și a producției de sânge, participă la diviziunea celulelor. Femeile care se așteaptă ca un copil să vină în lume au de asemenea nevoie de calciu, deoarece este necesar, printre altele pentru dezvoltarea corectă a oaselor, vitamina D - ajutând la utilizarea corectă a calciului și a fosforului sau a magneziului, care joacă un rol important în diviziunea celulelor, susținând menținerea echilibrului electrolitic și manifestând un efect benefic asupra sistemului nervos.

Produsul este, de asemenea, o sursă excelentă de beta-caroten, vitamina E, C, zinc, mangan, cupru, iod, crom și inozitol.

Cine vă recomandăm mai ales?
Femeile care intenționează să rămână gravide.
Femeile gravide și care alăptează (după consultări medicale).

Știți că ... nu numai în timpul sarcinii și alăptării, dar și înainte de a rămâne însărcinată trebuie să aveți grijă de suplimentarea adecvată a "depozitelor" de vitamine și minerale?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita New Life - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
New Life
Înapoi la cuprins