Noni Liquid - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Noni Liquid

Polinesian Noni Liquid
946 ml

Mod de administrare:
2 linguri pe zi sau conform recomandărilor.

Conţinut
500mg Noni - pulpă fruct / 15 ml

Suc de Fructe Noni.

Morinda citrifolia (noni, în limba populaţiilor din Polinezia) este un fruct exotic, foarte special, care conţine câteva substanţe de importanţă vitală.  Polinesian Noni şi Organic Noni sunt produse complexe create să ofere suport sănătăţii voastre, fiind bogate în vitamine, aminoacizi şi minerale. Acestea stimulează funcţionarea sănătoasă a celulelor şi reduc procesele inflamatorii ce apar în organism. Contribuie la realizarea funcţiei de detoxifiere a ficatului şi, în plus, au efecte antibacteriene, antivirale şi antimicrobiene.  Provenite din ferme ecologice, fructe din Organic Noni  sunt îmbogăţite cu aromă de zmeură, obţinută şi acestea la rându-le de la ferme organice. În vreme ce Polinesian Noni vine direct din natura neatinsă de om, Organic noni este obţinut din fructe ce provin din ferme cu certificare organică.

Pentru cine recomandăm ?
  • Persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească rezistenţa corpului.
  • Persoanelor care doresc să stimuleze funcţionarea echilibrată a organismului.
  • Persoanelor care doresc să crească şi să menţină nivelul general de energie a corpului.
  • Persoanelor care doresc un suport pe durata proceselor de detoxifiere, ca adjuvant.

Ştiaţi că ?
Ştiaţi că certificarea organică poate fi obţinută numai după respectarea unor norme extrem de stricte şi că producţiile de tip organic nu numai că cresc calitatea produsulu, dar şi protejează în mod semnificativ solul?
Polinesian Noni Caps

Rezumat:
Există locuri îndepărtate de pe Pământ, unde efectele fericite ale civilizației au lăsat aproape nici o urmă. Ia echilibrat cu produse CaliVita lui Noni sunt din Polinezia Asta, nativii care sunt încă mai expuse capriciilor naturii decât cetățenii societăților bine stabilite.

Noni (Morinda citrifolia) este o planta vesnic verde unic este indigen Polinezia, Malaezia, Australia și Asia de Sud-Est. Aceasta variază în mărime de până la un maxim de 10 de metri, și poartă un fruct verde alungit Acesta este extrem de bogat în microelemente benefice si fitochimicale.

Fructe Noni contine 18 tipuri de aminoacizi, inclusiv toate din aminoacizii esențiali, precum spectru complet de vitamine B. De asemenea, este bogat este de mai multe excelent anti-oxidanti vitamina uscat ca C, beta-caroten, proanthocyanadin, și anthocyanadin. Acesta conține mai multe minerale importante Inclusiv calciu, magneziu, potasiu, fier, mangan, sodiu și. Noni este o sursa buna de fibre alimentare solubile pectina, și conține acid linoleic, un benefic omega-6 acid gras.

În afară de toate aceste substante nutritive utile, Noni conține, de asemenea, o moleculă importantă numita proxeronina. Ficatul folosește produce proxeronina Xeroninei, un alcaloid care de cercetare sugereaza, joaca un rol in sprijinirea sprijin și să mențină structurile de proteine ​​implicate in diferite procese metabolice, Inclusiv enzime si hormoni. Corpul nostru are o anumită cantitate de proxeronina printr-o dieta normala, dar Noni este extrem de bogat în ea.

Ca aproximativ 150 de nutrienți diferite au fost identificate în Noni de fructe, nu este greu de înțeles de ce Noni a fost uscat un supliment alimentar populare.

ATENȚIE!
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
  • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
  • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
Înapoi la cuprins