Nopalin - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Nopalin

Nopalin
Pentru digestie
Tablete cu fibre de cactus Nopal

200 tablete
Cantitate in stoc: 210
140.00 LEI
nopalPreparatul care conține tulpina uscată a cactusului Nopal, care ajută la menținerea greutății corporale adecvate, controlează cantitatea de secreție a stomacului gastric și scade colesterolul.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Nopal - fibră naturală

Tablete cu fibre de cactus Nopal

Extractul din cactus Nopal din tabletele Nopalin reprezintă o sursă extrem de bogată de fibre care stimulează procesele de detoxifiere, eliminând surplusul de apă din organism, intensifică metabolismul, sprijină digestia şi împiedică absorbţia grăsimilor, oferind, în acelaşi timp, şi o senzaţie de saţietate mai îndelungată.


Recomandări
 • Datorită conţinutului mare de fibre ajută la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv
 • Are un efect uşor diuretic, fiind de un real ajutor în procesul de pierdere al kilogramelor în plus
 • Scade nivelul colesterolului și reduce riscul de apariţie al bolilor de inimă, contribuind la prevenirea acumulării
 • Este recomandat ca adjuvant în tratamentul pentru diabetul zaharat deoarece previne fluctuaţiile bruşte ale nivelului de zahăr din sânge, prin conţinutul ridicat de fibre.

347 milioane de oameni din populaţia totală a planetei suferă de diabet. În 2004, 2,4 milioane de persoane au murit ca urmare a acestei boli. Conform estimărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, până în 2030 diabetul va deveni a şaptea dintre cauzele principale de deces.*
Activităţile de cercetare asupra nopalului au început în 1979 în scopul folosirii acestuia pentru prevenirea diabetului, deoarece s-a descoperit că diabetul afectează o mai mare proporţie din populaţia mexicană care trăieşte în SUA, în comparaţie cu populaţia care trăieşte efectiv pe teritoriul Mexicului, unde localnicii folosesc fructul de nopal ca şi aliment: îl consumă fiert, fript, prăjit la grătar sau crud, sub formă de salate. Experimentul a arătat că nopalul posedă capacitatea de a reduce nivelul glicemiei din sânge.
Acest lucru se datorează probabil faptului că absorbţia carbohidraţilor este încetinită, ceea ce scade producţia de insulină. Un principiu de bază pentru pacienţii suferind de diabet este că prin consumul de fibre se reduce reacţia glucozei din sânge.
Includeţi Nopalin în alimentaţia voastră zilnică, iar în felul acesta vă puteţi creşte consumul de fibre, asigurându-vă că nivelul glicemiei se menţine în limite normale!

ŞTIAŢI CĂ?
Eşecul regimurilor de slăbit se datorează adeseori senzaţiei fizice şi psihice de foame? Fibrele din frunza de cactus, ingredientul de bază din Nopalin, îşi măresc volumul în timpul digestiei, dând astfel naştere senzaţiei de saţietate.

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* Sursă bibliografică: Diabetes – Fact sheet N°312, Updated March 2013 Media Centre, WHO
200 tablete

Mod de administrare
3x2 tablete pe zi în timpul meselor sau în funcţie de recomandări

Conţinut
Frunză de cactus Nopal 300 mg

Luaţi întotdeauna Nopalin cu o cantitate mare de lichid pentru a stimula mărirea volumului fibrelor pe care le conţine şi apariţia senzaţiei de saţietate.
Preparat Nopalin conținând uscat stem cactus Nopal. Nopal este o planta care face parte din familia cactus Opuntia și este foarte bogată în vitamine și minerale. Datorita continutului de fibre, se sprijină, de asemenea funcționarea sănătoasă a corpului nostru. Ajută la menținerea greutății corporale propriu, controlează cantitatea de secreției de acid gastric si scade colesterolul și trigliceridele din sânge. Acesta este un supliment apr ideal pentru detoxifiere regimuri si diete Reducerea masei corporale la fel de bine.

Nopal
Nopal (Opuntia streptacantha), de asemenea, cunoscut sub numele de cactus pere fileu, desert cactus este un nativ din Mexic, sud-vestul SUA, și poate fi, de asemenea, găsite în Insulele Canare. Ea are calități nutritive excepționale pe care le conține mai multe vitamine și minerale importante, precum și fibre dietetice.
cactus

Nopal este bogat în vitaminele B1 (tiamină), B2 (riboflavină), și B3 (niacin), precum și vitamina C. Acesta conține bioflavonoide și minerale benefice fi potasiu și calciu uscat. Este o sursa buna de proteine ​​ușor de digerat, care conține 17 de tipuri de aminoacizi, aminoacizi esențiali Inclusiv 8.

În afară de furnizarea tuturor aceste substante nutritive, nopal de ajutor cactus mic Acordarea de sprijin nutrițional pentru diete de management de greutate, precum si regimuri de detoxifiere. Aceasta deoarece calitatea fibră găsit în Nopal este în mod natural hidrofil. Nopalin este la fel de un excelent digestie ajutor, foame suprimarea formulă, Promovarea normalizarea greutății corporale și mic supliment eficient de slăbire dieta. Tendința este absorbi apa Cauze fibra să se umfle, care, la rândul său de ajutor sprijin sentimente mici de saiety, și o reducere a aportului caloric, ca rezultat. Pentru deșeurile măsură și toxine care de mici se suspendă în apă, fibre poate ajuta absorbi și se leagă Aceste substanțe și să sprijine eliminare din organism. În Mexic este de asemenea folosit ca aliment. Se bucurat la fel de o salata, in supe sau ca garnitura.

ATENȚIE!
Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
Întotdeauna băutură o mulțime de lichide Când a lua acest produs, deoarece ajută umflarea de fibre și dezvoltarea de satietate sale
Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
Nu lăsați la îndemâna copiilor mici
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Nopal Opuntia ficus-indica

Nopalin (łac. Opuntia) - nowa gwiazda wśród kaktusów!
Suntem mândri să prezentăm o nouă stea printre cactuși, Nopalin (Opuntia). Nopalin este disponibil pentru membrii CaliVita la cel mai bun pret! Pentru doar 90 PLN veti obtine 200 de tablete de fibre pure de la Nopal (este doar 48 de grosuri pe comprimat !!!)! Introduceti aceasta planta extrem de nutritive pentru dieta ta de zi cu zi și de a se vedea pentru tine de ce deja în 2002, a fost recunoscută și introdusă ca Nopalin (Opuntia, Nopal) clasifică produsele CaliVita și modul în care aceasta a devenit o parte integrantă din dieta de zi cu zi.

Opuntia cactus (latină) sau Nopal (Spania) are o istorie lungă de utilizare atât ca hrană, cât și ca medicament. Indienii au folosit tulpini comestibile, flori și fructe ca tonic pentru inimă și pneumonie. În cele mai recente practici medicale, Nopal este folosit pentru a ajuta la rezolvarea multor probleme de sănătate, de la cele asociate cu digestia până la diabet și obezitate. Eficacitatea Nopalu cactus / pere este dovedit științific și este o reflectare a unei compoziții complexe și bogăție a acestei plante, precum și fibre insolubile și solubile, care este atribuit efectelor fiziologice, biologice și microbiologice asupra organismului:

 • încetinește rata de umplere și golire a stomacului (reduce senzația de foame)
 • leagă grăsimea cu o masă, contribuind astfel la reducerea greutății
 • înmoaie scaunul și mărește frecvența mișcărilor intestinale
 • leagă acizii biliari (protejează împotriva cancerului colorectal - a doua cauză de deces din toate cazurile de cancer)
 • reduce colesterolul și trigliceridele din sânge
 • ajuta la reducerea nivelului ridicat de zahar din sange
 • lega metale grele și substanțe cancerigene
 • reglează producția crescută de acid gastric și protejează eficient mucoasa tractului gastro-intestinal, iar starea de sănătate a mucoasei gastrointestinale este baza sănătății întregului organism
 • sprijină activitatea ficatului și a rinichilor

Vă recomandăm să utilizați Nopalin (fibrele Opuntia) deoarece au o capacitate uimitoare de a lega grăsimea și de a le îndepărta înainte de a fi absorbită de organism. Avantajul utilizării Nopalinului este o acumulare mai redusă a fluidului în țesuturi, astfel încât Nopalin este utilizat cu succes, așa cum sa menționat deja în tratamentul obezității și celulitei. Verificați combinațiile recomandate de produse!

Utilizarea Nopaline este foarte simplă. Pregătirea poate fi luată de mai multe ori pe zi, la orele cele mai potrivite pentru noi. Pentru a reduce pofta de mâncare, reglați secreția de suc gastric și protejați mucoasa gastrică, luați 3-4 comprimate de Nopalin cu cât mai mult fluid posibil înainte sau între mese. Pentru a lega grasimile 3-4 tablete de Nopalin cu 1 pahar de lichid dupa masa. În loc de masă, 4-8 comprimate Nopalin cu o mulțime de fluide între mese.

Merită acordată atenție altor produse care pot fi combinate cu Nopalin.
arrow
Câteva seturi de produse Calivita dovedite
Conexiune urbană! Nopalin + Ocean 21

Recomandat pentru cei care nu au prea mult timp sau doresc să aibă întotdeauna o sursă bună de nutrienți, precum și pentru cei care doresc să sări peste o masă și astfel să-și curățe corpul!
Cum mâncați în fiecare zi? Vreau oricine să stoarcă produse de patiserie sau fast-food înainte de a avea o masă adevărată acasă? Sau poate vă gândiți la înlocuitori ai meselor?
Pentru cei care doresc să renunțe în mod conștient și intenționat la mese, fără a vrea să împovăreze următorul balast caloric, dar în același timp doresc să opereze la cea mai mare viteză, pot aplica așa-numitul. suport nutrițional sau suplimente nutriționale! Încercați kit-ul orașului: Nopalin & Ocean 21. Fără calorii, cu o mulțime de fibre, pentru a curăța celulele. Astfel, Nopalin va furniza fibre pentru curățarea intestinului, legarea grăsimii, asigurarea unui mediu prietenos pentru dezvoltarea florei bacteriene intestinale benefice și pentru a induce sentimentul dorit de sațietate. Ocean 21 va furniza minerale pure, solubile în apă, oligoelemente, vitamine și aminoacizi care sunt deja absorbiți în cavitatea bucală de către glandele salivare. Ocean 21 va hrăni direct celulele fără exces de calorii, inițiind procesul de detoxifiere în fiecare celulă. Deci, amestecați o piuliță (30 ml) Ocean 21 cu 1 litru de apă într-o sticlă și beți această băutură toată ziua. În plus, luați de două ori (3-4 comprimate) Nopalin între mese. Amintiți-vă să beți multă apă sau apă din Ocean 21.
Nopalin + Cholestone

Pentru scăderea nivelurilor ridicate de colesterol LDL, îmbunătățirea digestiei intestinale și peristaltism, reducerea grăsimii corporale, creșterea nivelului colesterolului "bun" și protecția generală a sistemului cardiovascular. Știați că mai mult de 50% din decesele din majoritatea țărilor europene sunt legate de probleme cu inima și vasele de sânge? Începeți acum să aveți grijă de sistemul cardiovascular! Furnizând suficienți nutrienți care vă vor proteja inima și vasele de sânge. Această combinație de produse (Cholestone + Nopalin) vă va oferi organismului fibre și alte ingrediente pentru a proteja inima, cum ar fi Omega 3, pectină de mere, usturoi și antioxidanți. Luați 4 comprimate Nopalin și 1 x Cholestone după fiecare masă. Nopalin (3-4 comprimate) poate fi introdus suplimentar între mese cu o mulțime de fluide.
Nopalin + Trimex

Dacă căutați o metodă dovedită de a pierde excesul de grăsime pentru a atinge greutatea dorită, doriți să suprimați apetitul de lup, să scăpați de balonare sau să rezolvați problemele cu constipație și, de asemenea, să obțineți o îmbunătățire generală a digestiei și a peristalismului; aplicați Nopalin împreună cu Trimex. Această combinație furnizează corpului fibră și o combinație de aminoacizi, săruri minerale și extracte de plante. Semnificativ pentru această combinație este faptul că efectul utilizării TRIMEX este vizibil chiar și în timpul somnului, ceea ce îl face cel mai original dintre toate combinațiile și pentru acest lucru foarte practic. Puteți pierde în greutate în timp ce dormi! Deci, luați trei până la patru comprimate Nopalin între mese, cu o mulțime de fluide și o lingură de TRIMEX de câteva ori după ultima masă sau de culcare!
arrow

Calivita Nopalin - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Nopalin
Înapoi la cuprins