Oregano Oil - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Oregano Oil

Oregano Oil
Pe bază de plante
Ulei de oregano

30 ml
Cantitate in stoc: 229
112.00 LEI
oreganoUlei de oregano are un efect pozitiv asupra menținerii echilibrului microbian, digestiei și absorbției alimentelor, protecției celulelor împotriva atacului radicalilor liberi și efectelor benefice asupra activității sistemului imunitar al organismului.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

ulei de oregano concentrat

Ulei de oregano

Printre ingredientele active ale uleiului de oregano se numără flavonoidele, cunoscute pentru excelentele lor efecte antioxidante, precum şi carvacrolul care are un puternic efect antibacterian, antiviral şi antifungic. Datorită acestor proprietăţi, produsul Oregano Oil oferă suport şi protecţie sistemului imunitar şi digestiv.


Recomandări
 • Acţionează asemenea unui antibiotic natural şi reduce timpul de recuperare în urma răcelii sau gripei
 • Este recomandat în caz de durere în gât şi dificultăţi la înghiţire datorită proprietăţilor sale antivirale şi antibacteriene
 • Este indicat ca adjuvant în cazul sinuzitei şi infecţiilor sinusale
 • Susţine sănătatea sistemului digestiv
 • Are un efect antiseptic puternic, iar aplicat extern contribuie la vindecarea mai rapidă a rănilor superficiale şi la ameliorarea simptomelor cauzate de muşcăturile de insecte (roşeaţă, mâncărime)
 • Este recomandat în cazul infecţiilor micotice ale pielii sau infecţiilor micotice ale unghiilor (onicomicoze)

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că oregano era un foarte cunoscut supresor de tuse în Egiptul Antic, iar grecii antici îl foloseau pentru a-şi trata rănile? În Evul Mediu, oregano era folosit pentru a proteja alimentele împotriva fermentaţiei şi alterării.
30 ml

Mod de administrare
Uz intern: adăugaţi 4 picături (aprox. 0,17 ml) într-o cantitate mică de lichid, de 3 ori pe zi. Uz extern: se aplică de până la 3 ori pe zi.

Conţinut
Ulei de oregano 13 mg

Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Utilizaţi acest produs cu foarte multă grijă pentru a evita contactul cu ochii şi membranele mucoase. Dacă consumaţi medicamente pentru reducerea glicemiei, cereţi sfatul medicului înainte de utilizarea internă a produsului.
Oregano este o planta perena de popular, care Știm de la bucătărie primar. Putini stiu ca pentru numeroasele sale efecte benefice acesta a fost deja aplicată în cele mai vechi timpuri in medicina populara. Faceți cunoștință cu proprietățile fantastice oregano!

Oregano este o planta foarte populara pe care în zilele noastre oamenii încep această descoperi în afara bucătăriei, de asemenea. Oameni antice aceasta stimat nu numai ca un condiment.

Numele plantei este compus din greci cuvinte Oros (munte) și ganos (bucurie), care se referă, de asemenea, faptul că, pentru greaca veche a fost simbolul de bucurie și fericire. De-a dreptul egiptean se venerat ca planta sacra a lui Osiris, și-au țesute în coroane și coroane de flori în timpul ritualurilor. Ea a avut un rol significant_coeff_flag în medicina populara de ambele persoane antice; l-au aplicat extern și intern, în nenumărate cazuri.

Oregano contine mai multe componente: uleiuri volatile (~ 3%) uscate ca timol, borneol, și carvacrol, care este responsabil pentru efectul său excelent antimicrobian. Alte Componentele sale de varf sunt, de exemplu, flavonoide, antioxidanti puternici care sunt; Promovarea protecției pe care o celulelor împotriva radicalilor liberi. Mai mult decât atât, oregano conține acid rozmarinic, steroli, vitaminele A și C, precum și mai multe minerale. Comparativ cu formele tradiționale (de exemplu, plante medicinale, plante uscate), Acești agenți activi sunt prezenți în uleiul de oregano concentrat. Deci aceasta planta, pe lângă Dotat cu un efect antimicrobian puternic, este un antioxidant puternic, de asemenea. In afara folosirii interne, acesta poate fi utilizat pentru contuzii mici, înțepături de insecte, și diluat ca apă de gură sau inhalarea.

ATENȚIE!
 • Aplicarea formulei nu poate substitui un examen medical, sau consultare! Acesta poate fi utilizat pentru tratarea bolilor numai dacă sunt aprobate de către un medic, ca un supliment de tratamentul general!
 • Nu este recomandat în timpul sarcinii și care alăptează!
 • Evitați contactul cu ochii și mucoaselor (extern folosi)!
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita Oregano Oil - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Oregano Oil
Înapoi la cuprins