Organic Acai - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Organic Acai

suc de Acai organic
Doar Membrii Reducere 25% >>
Premium Organic
473 ml

acai organic cu suc organic de mere şi suc organic de cireşe negre
Cantitate in stoc: 91
186.50 LEI
Pachet Organic Acai
Premium Organic
4 x 473ml

Acai organic cu suc organic de mere şi suc organic de cireşe negre
Organic Acai - Super fructe cu super gust

Suc de Acai organic

Acai organic cu suc organic de mere şi suc organic de cireşe negre

Organic Acai este un produs complex, pe bază de fructe organice: acai, mere şi cireşe negre, extrem de bogat în antioxidanţi şi vitamine pentru susţinerea unui stil de viaţă activ şi sănătos. Prezenţa fibrelor şi cantitatea extrem de redusă de zaharuri îl face de un real ajutor în cadrul dietelor care au ca obiectiv pierderea kilogramelor în plus şi accelerarea metabolismului. 

Cele 3 fructe organice din compoziţia produsului ajută şi la normalizarea glicemiei, ţinând sub control fluctuaţiile acesteia.

Fructele organice din acest produs provin din culturi ecologice controlate.

 

 


Recomandări
 • Datorită efectului său puternic antioxidant, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi crește nivelul de energie
 • Datorită conţinutului mare de fibre ajută la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv şi previne fluctuaţiile bruşte ale nivelului de zahăr din sânge
 • Are un efect uşor diuretic, fiind de un real ajutor în procesul de pierdere al kilogramelor în plus
 • Stimulează metabolismul şi susţine menţinerea greutăţii corporale ideale pentru o lungă perioadă de timp
 • Cu un indice glicemic scăzut, fructele de acai previn fluctuaţiile nivelului de glucoză din sânge, fiind folosit ca adjuvant în cadrul sindromului metabolic (un nivel ridicat de insulină, toleranță redusă la glucoză, supraponderabilitate, hipertensiune, un nivel ridicat de trigliceride și colesterol) 

Acai este un fruct exotic originar din jungla amazoniană, extrem de bogat în antioxidanţi şi care, de asemenea, conţine vitaminele B1, B2, C şi E, niacină, fier, potasiu, fosfor, calciu şi diferiţi aminoacizi. Are o cantitate mare de fibre dar şi un conţinut relativ mic de zahăr. Aborigenii utilizau acest fruct pentru tratarea diferitelor afecţiuni: probleme dermatologice, dureri menstruale, probleme digestive, dar şi în caz de diabet, afecţiuni cardiace şi diferite tipuri de cancer. Produsul nostru bio provine din culturi organice atent controlate.

Ştiaţi că ?
Acai îşi pierde cea mai mare parte a calităţilor nutritive în primele 24 de ore după recoltare, prin urmare trebuie procesat imediat, ajungând în dieta noastră sub formă de pastă sau suc?
473 ml

Mod de administrare
2 linguri (30 ml) zilnic

Conţinut
Suc de Acai organic (Euterpe oleracea) 12505 mg
Concentrat din suc organic de cireşe negre (Prunus avium) 1592.5 mg
Concentrat din suc organic de mere (Malus domestica) 1565 mg

A se păstra la rece după deschidere. Agitaţi flaconul înainte de consum!

 • Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează.
 • Persoanele cu afecțiuni renale trebuie să ceară sfatul medicului înainte de consumul produsului, din cauza conținutului ridicat de potasiu.
 • Nu se recomandă persoanelor aflate la terapie cu imunosuprimante.

Acai organic

Acai este un fruct exotic din pădurile tropicale amazoniene Inițiatoare, care este deosebit de bogat in antioxidanti, in timp ce ea conține, de asemenea vitaminele B1, B2, C și E, niacina, fier, potasiu, fosfor, calciu și diverse aminoacizi. Are un continut ridicat de fibre, dar conține relativ puțin zahăr. Aboriginals folosit fructe pentru a trata diferite probleme uscate ca: afectiuni ale pielii, dureri menstruale, probleme digestive, dar și pentru diabet, boli cardiace și diferite tipuri de cancer. Produsul nostru de certificare organică provine de la ferme ecologice controlate.

Pentru cine recomandăm ?
 • Celor care îşi doresc o protecţie antioxidantă puternică, în special fumătorilor, persoanelor care au un stil stresant de viaţă sau o alimentaţie dezechilibrată, locuitorilor marilor oraşe poluate şi consumatorilor de alcool.
 • Celor care îşi doresc să suplimenteze terapia împotriva Sindromului Metabolic (niveluri ridicate de insulină, toleranţă redusă la glucoză, supraponderabilitate, hipertensiune arterială, un nivel ridicat de trigliceride şi colesterol).
 • Persoanelor aflate în căutare de suplimente organice gustoase pentru completarea curelor de slăbire.
 • Celor care doresc să îşi îmbunătăţească rezistenţa organismului.
 • Celor care doresc să îşi sprijine funcţionarea normală a organismului.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Calivita Organic Acai - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
Garanția celui mai scăzut preț
Organic Acai
Organic Acai Pack
4x 473 ml
Înapoi la cuprins