Organic Noni - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Organic Noni

Organic Noni
Premium Organic
Suc de noni organic cu struguri albi, cireşe negre şi rodii organice

946 ml
Cantitate in stoc: 581
234.50 LEI
fructul noniOrganic Noni este un supliment alimentar de înaltă calitate sub formă lichidă, care conține suc de fructe organic noni cu aromă naturală derivată din zmeură organică.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Suc de fructe noni organice

suc de noni organic cu struguri albi, cireşe negre şi rodii organice

Organic Noni este un produs complex creat să ofere suport sănătăţii prin conţinutul său bogat în vitamine, aminoacizi şi minerale provenite din ingrediente 100% organice. Puterea extraordinară a fructului noni, sprijinită de efectul benefic al rodiilor, cireșelor și strugurilor din compoziţia produsului Organic Noni susţine funcționarea sănătoasă a organismului oferindu-i energie şi vitalitate înteaga zi. 

 


Recomandări
 •  Crește nivelul de energie și îmbunătățeşte performanța fizică generală a corpului
 •  Îmbunătăţeşte rezistenţa organismului şi stimulează mecanismul imunitar de apărare al corpului
 •  Este un excelent antiinflamator
 •  Datorită efectului său puternic antioxidant, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
 •  Susține sănătatea sistemului cardiovascular prin menținerea tensiunii arteriale în limite normale

Morinda citrifolia (noni, în limba populaţiilor din Polinezia) este un fruct exotic, foarte special, care conţine câteva substanţe de importanţă vitală.  Polinesian Noni şi Organic Noni sunt produse complexe create să ofere suport sănătăţii voastre, fiind bogate în vitamine, aminoacizi şi minerale. Acestea stimulează funcţionarea sănătoasă a celulelor şi reduc procesele inflamatorii ce apar în organism. Contribuie la realizarea funcţiei de detoxifiere a ficatului şi, în plus, au efecte antibacteriene, antivirale şi antimicrobiene.  Provenite din ferme ecologice, fructe din Organic Noni  sunt îmbogăţite cu aromă de zmeură, obţinută şi acestea la rându-le de la ferme organice. În vreme ce Polinesian Noni vine direct din natura neatinsă de om, Organic noni este obţinut din fructe ce provin din ferme cu certificare organică.

Ştiaţi că ?
Ştiaţi că certificarea organică poate fi obţinută numai după respectarea unor norme extrem de stricte şi că producţiile de tip organic nu numai că cresc calitatea produsulu, dar şi protejează în mod semnificativ solul?
946 ml

Mod de administrare
două linguri pe zi (30 ml) sau conform recomandărilor medicului.

Conţinut
Suc de Noni organic (fruct de Morinda citrifolia) 11950 mg
Concentrat din suc de struguri albi organici (fruct de Vitis vinifera) 1600 mg
Concentrat din suc organic de cireşe negre (Prunus avium) 1100 mg
Concentrat din suc de rodii organice (fruct de Punica granatum) 650 mg

 • A se păstra la rece după deschidere!
 • Nu se recomandă femeilor gravide şi celor care alăptează.
 • Persoanele cu afecţiuni renale trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe consumul produsului, datorită conţinutului ridicat de potasiu.
 • Nu se recomandă pacienţilor aflaţi la terapie imunosupresoare.
Există locuri îndepărtate de pe Pământ în care efectele fericite ale civilizației au lăsat aproape nici o urmă. Ia echilibrat cu produse CaliVita lui Noni sunt de faptul că zonele uscate, în cazul în care încă mai există armonia dintre om și natură.

Noni (Morinda citrifolia)


Aceasta planta vesnic verde, care este indigen Polinezia, Malaezia, Australia și Asia de Sud-Est, iar înălțimea variază de la mărimea unui mic arbust de până la 10 metri. Cu toate acestea, versatilitatea dimensiunea sa nu a câștiga atenția lumii la fel de mult ca și compoziția incredibil de bogat de fructe sale.

Acesta conține 18 de tipuri de aminoacizi, inclusiv multe altele esentiale care organismul are nevoie, dar nu a reușit să sintetizeze. De asemenea, este bogat în vitamine și minerale care contribuie la îndeplinirea cerințelor zilnice ale organismului. Alți compuși conținând efecte antioxidante de ea o mică contribuie la protecția celulelor noastre împotriva efectelor dăunătoare ale anumitor radicalilor liberi. Ea are un efect benefic asupra capacității de auto-vindecare a organismului. Una dintre cele mai importante ingrediente este o molecula gigant numit proxeronine. Din proxeronina corpul nostru Xeroninei produce în ficat. Este ingredientul de enzime, un susținător efectivă a celulelor și ajută la funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar-și hormon.

Există multe lucruri pe care Xeroninei mic crește cerințele organismului. Efectele cele mai frecvente sunt, stres și tulpina mental și / sau fizic crescut. O anumită cantitate de proxeronina este ingerat cu alimente normale, dar noni conține cantități mari de Extraordinar.

Deoarece cererea de produse ecologice certificate este în creștere în mod semnificativ, popular Noni disponibil este facut din ingrediente organice certificate pure. În timp ce Noni vine de la natura neatinsa, CALIVITA Noni organic este de la cultivare organic controlate.

ATENȚIE!
• Nu depășiți doza zilnică recomandată.
• Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
• Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita Organic Noni - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Organic Noni
Organic Noni Pack
4x 946 ml
Înapoi la cuprins