OrganiCare Shampoo - Šampon za kosu - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

OrganiCare Shampoo - Šampon za kosu

OrganiCare Shampoo
Produse cosmetice Calivita
200ml

Şampon organic
Cantitate in stoc: 68
76.90 LEI
păr strălucitorPăr strălucitor și mătăsos

datorită șamponului OrganiCare, care curăță delicat părul și scalpul, prevenind iritația. Este un produs ideal pentru utilizarea de zi cu zi, șamponul OrganiCare este recomandat și copiilor.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow
OrganiCare Shampoo

Şampon organic

Şampon organic

Produsul OrganiCare Shampoo este un şampon cu efect regenerator care curăţă şi protejează nu doar scalpul, ci şi părul în profunzime. Ingredientele sale 100% naturale fortifică structura firului de păr, oferind strălucire şi volum. Nu conţine parabeni sau substanţe chimice şi este recomandat atât pentru cei mici, cât şi pentru persoanele cu scalp sensibil. 

 
 

Recomandări
  • Îmbunătăţeşte aspectul părului tern şi uscat
  • Fortifică structura firului de păr şi previne căderea acestuia
  • Este ideal pentru părul uscat sau degradat, hrănindu-l în profunzime
  • Oferă hidratare, protejează şi  îmbunătăţeşte elasticitatea părului

Ingrediente: aqua; Aloe Barbadensis leaf extract* (Aloe vera); ammonium lauryl sulfate; coco-glucoside; glycerin; Olea Europaea fruit extract* (măslin); glyceryl oleate; Triticum Vulgare germ oil* (grâu); Rosmarinus Officinalis leaf extract* (rozmarin); Moringa Pterygosperma seed extract (Moringa oleifera); betaine; benzoic acid; parfum; algin; citric acid; maltodextrin; benzyl alcohol; salicylic acid; sorbic acid; limonene; linalool; geraniol. 

*Din culturi organice certificate. 99,14% din ingredientele totale sunt de provenienţă naturală - 96,15% din ingredientele vegetale provin din culturi organice - 28,71% din ingredientele totale provin din culturi organice.


FAMILIA DE PRODUSE COSMETICE ORGANICE

Produsele noastre cosmetice OrganiCare con­țin substanțe active valoroase extrase din plante provenite din culturi organice. Metodele noastre tradiționale de producție, care implică recoltarea manuală, efectuată cu mare atenție și sub control strict, nu presupun utilizarea niciunei substanțe chi­mice, astfel încât să protejăm pe deplin efectul benefic al substanțelor, ceea ce are drept rezultat produse de o calitate, puritate și eficacitate extrem de ridicate.
Familia de produse OrganiCare conține un gel de duș, o loțiune de corp, un șampon, un balsam de păr, două tipuri de pastă de dinți și un balsam de prin ajutor. Grație îngrijirii delicate oferite de ingredientele noastre naturale, fără alergeni, întreaga familie poate folosi aceste produse, care reprezintă alegerea ideală pentru copii și pentru persoanele cu piele sensibilă.

ÎNGRIJIREA CORPULUI ȘI A PĂRULUI

Principalele substanțe active din componența pro­duselor pentru îngrijirea corpului și părului sunt aloe vera, uleiul de măsline, uleiul din germeni de grâu, lavanda, rozmarinul și untul Shea. Am captat forța și puritatea plantelor într-un ambalaj elegant și le-am adăugat un parfum irezistibil, pentru a vă ajuta să redați echilibrul natural pielii și părului dvs.

ORGANICARE SHAMPOO
este un șampon care curăță și protejează delicat scalpul și părul de substanțele poluante, de stresul zilnic și de impactul extern la care suntem expuși. Se poate aplica pe toate tipurile de păr, zilnic, și pentru copii.

ŞTIAŢI CĂ?
un produs trebuie să îndeplinească o serie de cerințe foarte stricte pentru a fi catalogat drept produs cosmetic organic?
Printre altele, trebuie să fie fabricat din materii prime provenite de pe culturi organice, procesat cu ajutorul unor tehnologii stabilite cu precizie, și nu trebuie să conțină substanțe chimice, substanțe sintetice sau ingrediente modificate genetic.
200ml

Mod de administrare

Conţinutarrow

OrganiCare Shampoo - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
OrganiCare Shampoo
Înapoi la cuprins