OxyMax - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

OxyMax

Premium Organic
Picături de oxigen

60 ml
Cantitate in stoc: Produs momentan indisponibil
239.50 LEI
Picături de oxigen
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Picături de oxigen

Picături de oxigen

OxyMax este un produs pe bază de molecule de oxigen stabilizat, care asigură o oxigenare profundă a întregului organism. Produsul pune în circulaţie oxigen în formă moleculară, care pătrunde în fluxul sanguin în timpul digestiei şi contribuie la oxigenarea la nivel celular, fiind ideal în cazurile de oboseală, stres sau imunitate scăzută. 

 


Recomandări
 • Creşte rezistenţa şi îmbunătăţeşte capacitatea de efort a organismului
 • Ameliorează senzaţia de oboseală şi creşte puterea de concentrare
 • Îmbunătăţeşte starea de spirit
 • Asigură un aport de energie echilibrat şi constant
 • Oferă protecţie şi suport imunitar
 • Întăreşte apărarea naturală a corpului

Fără o cantitate suficientă de oxigen, organismul nostru nu ar putea funcţiona optim. Picăturile OxyMax® conţin molecule de oxigen stabilizat, care pătrund în fluxul sanguin în timpul digestiei. Această formă, care este uşor de utilizat de către organism, poate contribui la reducerea efectelor nocive ale mediului înn care trăim sau poate creşte performanţele fizice. În oraşele cu aer poluat, unde conţinutul oxigenului din aer este mai mic, sau în cazurile unde nevoile de oxigen sunt mai ridicate, cum ar fi în timpul activităţilor sportive sau muncilor fizice, OxyMax® poate fi foarte util!

Ştiaţi că ?
Ştiaţi că, în mod normal, inhalăm 5-8 litri aer pe minut, cantitate care poate creşte până la 50-60 litri atunci când facem sport?
60 ml

Mod de administrare
3 x 20 picături zilnic, dizolvate în 250 ml apă

Conţinut
Apă purificată, clorură de sodiu, carbonat de sodiu 60 ml
Sodiu 120 mcg

Manipulaţi cu atenţie pentru a evita ca produsul să intre în contact cu ochii sau membeanele mucoase. A nu se folosi nediluat. A se urma instrucţiunile de diluare cu exactitate.
Fără oxigen, viața umană este imposibil. Corpul nostru poate funcționa armonios, într-un mod echilibrat doar dacă celulele primesc cantitati adecvate de oxigen. Dacă din anumite motive celule primi mai puțin oxigen decât este necesar, procesele producătoare de energie garanția că funcțiile vitale sunt deteriorate. OxyMax® mic ajutor eficient alimentarea cu oxigen a celulelor.

Știm cu toții oxigen este vital pentru viață, fiind o componentă indispensabilă a procesului prin care celulele noastre produc energie. De obicei corpurile noastre obține acest oxigen prin aer în respira, dar tot mai mare a emisiilor de dioxid de carbon și alte forme de poluare a aerului Asta mic medie în centrele urbane, cu un conținut redus de oxigen mic. Oximax conține molecule de foarte biodisponibilitate stabilizat oxigen, și, prin introducerea sângele prin sistemul digestiv, acesta este destinat pentru a ajuta la nivelurile de sprijin de oxigen în metabolismul.

În ceea ce oxigen la celule este necesar pentru utilizari de substanțe nutritive și producerea de energie, alimentare cu oxigen consolidat mic fi benefică pentru susținerea performantele atletice si alte forme de activitate fizică. Oxigen și ajută la baleiaj a radicalilor liberi. Unele deteriorarea celulelor om de știință în vedere de către radicalii liberi cauza ca una dintre cauzele principale ale îmbătrânirii.

Creșterea de alimentare cu oxigen Asistență mic sistemul imunitar ca microbii patogeni pot fi anaerob de des. Acest lucru înseamnă că au nevoie de un mediu lipsit de oxigen în ordine supraviețui și înmulțiți-l. Prezența oxigenului poate ucide fapt microbi uscate.

ATENȚIE!
 • În cazul în care acest produs folosi in diluat numai în conformitate cu instrucțiunile.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Oxymax - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
OxyMax
Înapoi la cuprins