Panax Ginseng - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Panax Ginseng

Panax Ginseng
Pe bază de plante
Preparat cu ginseng

100 tablete
Cantitate in stoc: 72
76.50 LEI
GinsengGinseng coreean
În perioadele de oboseală fizică și psihică severă, aceasta întărește în mod natural vitalitatea și toleranța la stres. De asemenea, ginsengul este recomandat pentru potență. Ginseng ridică libidoul atât al bărbaților cât și al femeilor, este, de asemenea, util în disfuncția erectilă.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Ginseng coreean

conţine ginseng coreean

Ginsengul coreean contribuie la îmbunătăţirea performanţelor fizice şi mentale, dar şi la reducerea stărilor de stres şi anxietate. Produsul Panax Ginseng are un efect tonic și revigorant, creşte rezistenţa la efort atât în cazul femeilor, cât şi în cel al bărbaţilor şi are un puternic efect antioxidant.


Recomandări
 • Asigură un nivel de energie constant întreaga zi
 • Contribuie la reducerea oboselii şi a senzaţiei de epuizare
 • Ameliorează simptomele de stres şi reduce anxietatea
 • Îmbunătăţeşte funcţiile cognitive precum memoria, concentrarea sau atenţia
 • Creşte rezistenţa organismului la efortul fizic
 • Datorită efectului său antioxidant, oferă suport apărării naturale a organismului
- Persoanelor care traversează o perioadă de efort intens, pentru a reduce oboseala şi extenuarea.
- Persoanelor aflate în situaţii de stres mintal intens sau în perioada examenelor, pentru a creşte concentrarea mentală.
- Persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească rezistenţa la stres

 


Ştiaţi că ?
Ştiaţi că în Orientul Îndepărtat ginsengul este considerat un afrodiziac?
100 tablete

Mod de administrare
1-2 tablete zilnic

Conţinut
Ginseng coreean 500 mg

Nu se recomandă persoanelor suferind de hipertensiune sau alte boli cardiovasculare. Datorită efectului său adaptogen, nu este recomandată folosirea lui pe perioade mai lungi de şase săptămâni.
Ginseng a fost cultivată în Orientul de 400 de ani, cu toate că omenirea a folosit-o timp de milenii. În perioadele suprasolicitarea mintea si corpul nostru, aceasta crește vitalitatea și stres toleranță în mod natural.

Rădăcina de ginseng contine mai multe substanțe nutritive benefice Inclusiv flavanoids, antioxidanti, aminoacizi, minerale, vitamine și, fiind bogat în acizi folic SPECIAL si niacina. Acesta conține, de asemenea, un compus organic unic cunoscut sub numele de ginsenoside. Ginsenoside este o saponine triterpenoide de familie și pare a avea un efect benefic asupra mai multor cai metabolice.

Studiile au sugerat ca este un adaptogen care ajută la îmbunătățirea rezistenței metabolismul este stresul si oboseala. Se pare a fi de ajutor în susținerea performanței mentale și fizice, precum și unele studii au indicat un mic ajutor spori libidoul si performantele sexuale. Aceasta Apare a contribui la susținerea sistemului imunitar, precum și sinteza de proteine ​​îmbunătățită, și a circulației. Saponinele, de asemenea, sprijin mic atingerea și menținerea nivelurilor de colesterol și trigliceride din sânge sănătoase.

ATENȚIE!
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Acest produs nu este recomandat pentru cei cu o conditie cardiovasculare sau boli, sau cei care suferă de hipertensiune arterială.
 • Datorita efectelor sale adaptogene, se recomandă să ia o pauză de la folosirea acestui produs după o perioadă de aproximativ șase săptămâni.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Panax Ginseng - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Panax Ginseng
Înapoi la cuprins