ParaProteX - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

ParaProteX

Pe bază de plante
Formulă antiparazitică şi antimicrobiană

100 tablete
Cantitate in stoc: 153
162.00 LEI
dureri de stomacDetox, o mai bună digestie și rezistență

Produsul este bogat în ingrediente antiseptice, curățare, îmbunătățește rezistența organismului

Produsul este utilizat în mod tradițional în tratamentele de curățare împreună cu probiotic Nopalin și Ac Zymes
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

curățarea corpului

Formulă antiparazitară şi antimicrobiană

ParaProtex este un produs complex, cu o formulă naturală puternică, antiparazitară şi antimicrobiană, de spectru larg. Ingredientele sale active, printre care se numără şi cunoscutul Pau d’Arco, asigură protecţia organismului împotriva infecţiilor cu viruşi, bacterii sau fungi. 


Recomandări
 • Are un efect antiviral, antifungic şi antibacterian puternic şi de spectru larg
 • Oferă suport organismului prin eliminarea patogenilor, împiedicând creșterea și dezvoltarea acestora
 • Menţine sănătatea florei intestinale 
 • Asigură buna funcţionare a sistemului digestiv, fiind folosit ca adjuvant în parazitoze digestive
 • Poate fi folosit ca adjuvant în ameliorarea simptomelor cauzate de candida sau a altor infecţii fungice
 • Fortifică sistemul imunitar, prin intermediul mucoasei intestinale

ParaProtex este un preparat cu un spectru larg, cu o compoziţie unică, ce stimulează în mod natural procesele de protecţie ale organismului împotriva bacteriilor, ciupercilor şi viruşilor. Asigură un ajutor eficient în cazul infecţiilor intestinale, menţine sănătatea florei intestinale şi fortifică sistemul imunitar prin intermediul mucoasei intestinale. Printre ingredientele sale active se numără componente binecunoscute, ca uleiul din seminţe de grapefruit, usturoi, nucă sau cuişoare, precum şi plante folosite cu succes în medicina populară timp de secole, cum sunt caprifoiul chinezesc, guma de smirnă, drăcila şi Pau d’Arco.

Ştiaţi că ?
Ştiaţi că Pau d’Arco nu are efect inhibitor asupra bacterilor benigne, dar inhibă multiplicarea bacterilor potenţial dăunătoare care se găsesc în intestine (E-coli, Clostridium perfinger)?*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* The chemical composition and biological activity of clove essential oil, Eugenia caryophyllata (Syzigium aromaticum L. Myrtaceae): a short review - Chaieb K. et al, Phytother Res. 2007 Jun; 21(6):501-6. Selective growth-inhibiting effects of compounds identified in Tabebuia impetiginosa inner bark on human intestinal bacteria - Park BS et al, J Agric Food Chem. 2005 Feb 23;53(4):1152-7.
100 tablete

Mod de administrare
3 × 1-2 tablete/ zi, în timpul mic-dejunului sau cinei.

Conţinut
Quisqualis indica - fruct 150 mg
Chenopodium - pulbere
(lămâiţă) 100 mg
Berberis vulgaris - extract
(dracila) 50 mg
Commiphora myrrha
(iarbă de smirnă) 50 mg
Eugenia caryophyllata - ulei
(cuişoare) 50 mg
Tabebuia impetiginosa, pulbere (Pau d’Arco) 50 mg
Juglans nigra - pulbere
(nuc negru) 37.5 mg
Ulei de Juglans nigra 37.5 mg
Citrus paradisi
(extract din seminţe de grefrut) 25 mg
Allium sativum - pulbere
(usturoi) 12.5 mg

Folosirea acestui produs nu înlocuieşte consultul medical şi sfatul medicului. În cazul în care observaţi orice semne ale prezenţei viermilor sau paraziţilor intestinali în organism, cereţi imediat sfatul medicului.
Parazitii - viermi, bacterii, ciuperci, virusuri - sunt prezente continuu în mediul nostru. Unele dintre ele sunt utile (de exemplu, bacterii), în timp ce altele pot fi dăunătoare pentru corpul nostru. Ei pot trece neobservate pentru o lungă perioadă de timp și de timp am observat ceva, există deja o problemă. ParaProteX poate oferi ajutor eficace împotriva paraziților care cauzează o serie de disconfort.

Există mai multe ierburi aromatice, uleiuri și fructe în natură care au demonstrat sistemul imunitar consolidarea proprietăți. Astfel de substanțe pot fi de ajutor în protejarea organismului împotriva paraziților nedorite.

Rangoon Creeper este o planta cu flori indigene de India. Fructul și semințele sale au fost mult timp folosit în medicina tradițională de est pentru (antiparazitar) proprietățile sale antiseptice și antihelmintic.

Wormseed este un nativ anual planta cu flori de America Centrală și de Sud, că atât aztecii și mayașii folosit pentru a expulza viermi intestinali (de unde și numele). Wormseed a arătat, de asemenea, să aibă antifungic, și anti-inflamatorii.

Agentul activ din Agrișă este berberina alcaloid, care a demonstrat unele proprietăți antibiotice și pot ajuta pentru a inhiba creșterea bacteriilor nocive.

Mir este rășina unui myrrha Orientul Mijlociu arbust Commifora. Acesta a fost folosit inca din antichitate ca un tonic pentru a îmbunătăți circulația, și a fost gandit sa afecteze benefic ficatului și splinei. În farmacologie moderne, smirna este cel mai des folosit în apele de gură și pastă de dinți pentru proprietatile sale antiseptice.

Uleiul de cuișoare condiment aromatice conține eugenol, o substanță care a demonstrat antihelmintic, antiseptic și proprietăți analgezice. Există indicii că cuișoare, de asemenea, ajuta la susținerea funcționării intestinale și eliminare corespunzătoare.

Coaja de copac din America de Sud Pau d'Arco conține peste 20 de compuși activi, iar unele teste au indicat faptul că unii dintre acești compuși pot avea antibiotic și efecte antifungice.

Foarte bogat în vitamine și minerale, usturoi a demonstrat, de asemenea, proprietăți antimicrobiene puternice. In medicina populara, a fost aplicat timp de secole împotriva paraziților eventual trăiesc în intestine.

Semințe de Grapefruit
Este un agent antiseptic extrem de puternic; cu toate acestea, nu dăuneze mediului. Și incredibil, este ușoară pe bacteriile intestinale prietenoase.

ParaproteX, datorita ingredientelor sale, are un efect stimulator asupra digestiei, de asemenea, și poate fi un supliment excelent pentru detoxifierea regimuri.

ATENȚIE!
Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
Acest produs este destinat doar adulților, și nu ar trebui să fie luate în timpul sarcinii sau alaptarii. Ierburi nu sunt un substitut pentru tratament medical adecvat.
În cazul unor probleme de sănătate legate de paraziți, mergeți imediat la medicul dumneavoastră! Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt. Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

Sursă bibliografică:
* The chemical composition and biological activity of clove essential oil, Eugenia caryophyllata (Syzigium aromaticum L. Myrtaceae): a short review - Chaieb K. et al, Phytother Res. 2007 Jun; 21(6):501-6. Selective growth-inhibiting effects of compounds identified in Tabebuia impetiginosa inner bark on human intestinal bacteria - Park BS et al, J Agric Food Chem. 2005 Feb 23;53(4):1152-7.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

ParaProteX pentru paraziți

ParaProteX - Ajutor împotriva intrușilor

Știați că puteți întâlni mai multe milioane de paraziți în fiecare zi? Cum te proteja împotriva lor? Prin spălarea mâinilor sau prin aerisirea camerei des? Avem tendința să credem că sistemul imunitar uman este slabit în timpul iernii decât în ​​alte perioade ale anului, dar trebuie să ne amintim că corpul nostru este expus la un atac din diferite bacterii, virusuri și ciuperci pe tot parcursul anului. Deși există microorganisme care trăiesc în simbioză cu noi, există unele care ar putea fi cu siguranta dăunătoare pentru sănătatea noastră și, prin urmare, este logic să ne protejăm împotriva lor.

Lansarea ParaProteX noastre cu formula de pe piata a fost precedată de cercetare de lungă durată, iar aceasta nu este întâmplător faptul că de la dezvoltarea sa a fost în mod constant unul dintre cele mai de succes produse ale companiei noastre.

Prin crearea ParaProteX, scopul nostru nedisimulată a fost de a ajuta la protecția organismului nostru împotriva acestor paraziți putem intra în contact cu pe o bază de zi cu zi.
Printre ingredientele sale active sunt astfel de componente bine-cunoscute, cum ar fi uleiul de semințe de grapefruit, usturoi, nuc, cuișoare, în timp ce am adăugat, de asemenea, astfel de plante utile, care au fost utilizate in medicina traditionala cu succes de mii de ani în adâncime, de exemplu Rangoon liane, smirna, dracilă precum și Pau d'Arco.
Să ne uităm pe scurt la modul în care aceste ingrediente contribuie individual la succesul formula noastră.
Rangoon creeper este o plantă indigenă în India, care este folosit in medicina traditionala în special în sezoanele virale, în timp ce ei fac, de asemenea, de vindecare pastă din frunzele sale.

Acte Clove ca un antioxidant puternic, în timp ce nuci comune din cauza conținutului lor de iod pot fi de ajutor protecție împotriva paraziților. În plus, fostul întărește stomac și în medicina tradițională este de asemenea folosit pentru curățarea internă.

Alte ingrediente pe bază de plante nostru, care este, de asemenea, un demachiant puternic, este de semințe de grapefruit, mai exact ulei sa, care în continuare avantajul este că aceasta nu poate deteriora bacteriile intestinale prietenoase.

Pau d'Arco conține cantități semnificative de vitamine și minerale. In medicina traditionala este utilizat în principal în sezoanele virale si poate ajuta, de asemenea, protecția organismului în medii fungice.

Agrișă are efecte de purificare care pot ajuta la rezistența organismului în medii bacteriene. Aceasta stimulează sistemul imunitar ca fructele sale conține vitamina C, precum și diverse oligoelemente și minerale.

Mir este bogat in potasiu, sodiu, siliciu, zinc și clor si poate ajuta la eliminarea deșeurilor din organism. Acesta protejează și ajută la funcționarea ficatului, și poate întări sistemul nostru digestiv.

Unele dintre cele mai vechi manuscrise se referă la utilizarea de usturoi de soldați egipteni pentru a ajuta la șederea lor de sănătate în stare bună. Este o alegere excelenta pentru a ajuta la purificarea organismului, deoarece este un antioxidant care stimuleaza sistemul imunitar si poate ajuta, de asemenea, păstra sănătatea noastră în fungice și bacteriene medii. Unele dintre bunicii noștri l-au aplicat cu succes atunci când au avut raceli, datorita principal ingredient activ, alicina, care are efecte antibiotice. Consumul stimulează digestia și reduce gradul de aderență colesterol pe peretii vaselor de sange.

Sunt sigur că ați văzut deja unele produse de pe piață, care sunt construite pe doar unul dintre menționate sus-, ingredientele bine-cunoscute. Dar de ce i-ai alege pe un produs, unde puteți găsi tot într-un singur comprimat, într-o combinație unică?

Încercați ParaProteX noastră de produse cât mai curând posibil, și veți vedea că supliment alimentar nostru va deveni o parte permanentă a tratamentului remediu acasă.

ATENȚIE!

Luând formula poate fi un substitut pentru examinările medicale și de consultare. Dacă observați prezența de viermi intestinali sau alți paraziți, solicitați imediat sfatul medicului.
arrow

Paraprotex - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Paraprotex
Înapoi la cuprins