Power Booster - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Power Booster

Power Booster
Altele produse Calivita
Stimulant natural pentru creştere

90 tablete
într-un depozit
Stimulant natural pentru creştere
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

aminoacizi pentru mușchi

Producţia hormonilor de creştere scade după vârsta de 30 ani şi multe persoane încearcă să reducă efectele negative ale acestui fenomen prin doze artificiale de hormoni, dar acest lucru poate avea numeroase consecinţe dăunătoare. Produsul Power Booster NU conţine hormoni de creştere sintetici, ci stimulează secreţia internă a acestora datorită ingredientelor sale naturale. Hormonii de creştere au diferite efecte benefice: sprijină funcţionarea sistemului nervos, stimulează arderea grăsimilor, ajută la buna funcţionare a pielii, cartilajelor şi ţesutului conjunctiv şi intensifică sinteza proteică.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?
  • Persoanelor care efectuează cu regularitate activităţi fizice.
  • Sportivilor, datorită efectelor pozitive pe care le are asupra dezvoltării muşchilor.
  • Vârstnicilor, pentru a preveni degradarea muşchilor datorată proceselor fiziologice naturale.

ŞTIAŢI CĂ?
în cazul pacienţilor care au suferit un atac cerebral, suplimentarea directă cu hormon de creştere a dat rezultate mai bune în timpul perioadei de refacere în ceea ce priveşte recuperarea forţei musculare şi reducerea oboselii?
90 tablete

Mod de administrare:
3 tablete pe zi, pe stomacul gol, seara, înainte de culcare sau conform recomandărilor

Conţinut:
133.33 mg Piroglutamat de L-arginină
100 mg L-lizină HCL
100 mg GABA
83.33 mg Extract de Vicia Faba Major
66.66 mg L-ornitină HCL
61 mg Lecitină (soia)
40 mg Vitamina C
16.66 mg L-glicină
2 mg Vitamina B6
4 mcg Crom

Alte Ingrediente:
Antiaglomerant-fosfat dicalcic; emulsificator-celuloză microcristalină; agenţi de întărire-acid stearic, stearat de magneziu...q.s.
Produsul nu este recomandat diabeticilor (deoarece hormonul de creştere secretat de organism are efect contrar insulinei) sau celor cu dereglări hormonale. La persoanele sub 25 ani se administrează exclusiv la recomandarea medicului!
După vârsta de 30 de ani, sinteza hormonului de creștere scade, ceea ce afectează negativ unele dintre procesele care apar în corpul nostru. Masa masei musculare scade, devenim mai puțin active, etc. Aceleași simptome apar în stresul pe termen lung. Cu ajutorul ingredientelor active Power Booster, vă puteți ajuta corpul să funcționeze.

Produsul Power Booster completează dieta printre altele în aminoacizi: L-arginina, L-ornitina, L-lizina, L-glicina, L-glutamina, care sunt utilizate pentru sinteza proteinelor. L-glutamina este cel mai abundent aminoacid liber din plasmă și mușchi.

Vitamina B6 conținută în produs contribuie la menținerea metabolismului normal de proteine ​​și glicogen, metabolismul energetic, reglarea activității hormonale și reducerea oboselii și a oboselii. Ajută la sinteza corespunzătoare a cisteinei (aminoacizii).

Cromul afectează menținerea metabolismului adecvat al macronutrienților (proteine, grăsimi și carbohidrați) și nivelul adecvat al glucozei din sânge.

Vitamina C contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat, reduce oboseala și oboseala și ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ - este un antioxidant important. Avantajul produsului este că lecitina conținută în acesta este standardizată pentru conținutul de fosfatidilcolină. Acesta participă la metabolizarea grăsimilor și sprijină buna funcționare a ficatului.

Odată cu vârsta, se observă o scădere treptată a secreției de hormon de creștere. Mulți oameni, pentru a scăpa de simptomele neplăcute asociate cu acestea, încearcă să-și completeze deficiența cu mijloace sintetice. Cu toate acestea, are multe efecte nedorite, oamenii simt aversiunea față de ea, ceea ce, desigur, este de înțeles. Power Booster NU CONȚINE (!) Hormonul de creștere sintetic - un preparat care conține ingrediente active de înaltă calitate, stimulând secreția de hormon de creștere propriu, în funcție de nevoile corpului. Eliberarea acestui hormon este influențată pozitiv de substanțe precum aminoacizii (în special arginina, ornitina, lizina) și acidul gama-aminobutiric (GABA), responsabili de transmiterea impulsurilor nervoase. Aceste ingrediente, pe baza sinergiei, lucrează de asemenea cu vitaminele B6 și C, cromul și lecitina. Același efect este cauzat de extractul de fasole largă (Vicia faba major).

Hormonul de creștere, produs în mod natural în corpul nostru, are un efect extrem de benefic asupra noastră, fără efecte secundare. Aceasta susține funcționarea corectă a sistemului imunitar. Aceasta accelerează sinteza proteinelor și, ca rezultat, mărește masa musculară - din acest motiv, atleții ajung adesea pentru aceasta. Cu rezultate similare, poate fi utilizat de persoanele mai în vârstă pentru a opri pierderea masei musculare. Este recomandat fiecărei persoane de peste 30 de ani, în special celor care duc un stil de viață activ, care nu suferă de diabet și tulburări hormonale.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
  • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
  • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Power Booster - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Power Booster
Înapoi la cuprins