Power Booster - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Power Booster

Power Booster
Altele produse Calivita
Stimulant natural pentru creştere

90 tablete
Cantitate in stoc: 45
138.00 LEI
Stimulant natural pentru creştere
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

aminoacizi pentru mușchi

Stimulant natural pentru creştere

Datorită compoziţiei sale naturale, produsul Power Booster stimulează secreţia internă a hormonilor de creştere. Aceştia sunt responsabili de funcţionarea sistemului nervos, stimularea proceselor de ardere a grăsimilor, asigurarea regenerării cartilajelor şi a ţesutului conjunctiv şi intensificarea sintezei proteice pentru creşterea masei musculare. Produsul Power Booster NU conţine hormoni sintetici.


Recomandări
  • Accelerează procesul de sinteză proteică, creşterea masei musculare şi împiedică degradarea acesteia.
  • Ajută la arderea grăsimilor şi la eliberarea de energie.
  • Sprijină rezistenţa la stres, echilibrează starea de spirit şi îmbunătăţeste somnul.

ŞTIAŢI CĂ?
în cazul pacienţilor care au suferit un atac cerebral, suplimentarea directă cu hormon de creştere a dat rezultate mai bune în timpul perioadei de refacere în ceea ce priveşte recuperarea forţei musculare şi reducerea oboselii?
90 tablete

Mod de administrare
3 tablete de 2 ori pe zi, 3 tablete fiind administrate cu 1 oră înainte de culcare. Tabletele se administrează pe stomacul gol.

Conţinut
Piroglutamat de L-arginină 133.33 mg
L-lizină HCL 100 mg
Extract de Vicia Faba Major 83.33 mg
L-ornitină HCL 66.66 mg
Lecitină (soia) 61 mg
Vitamina C 40 mg
L-glicină 16.66 mg
Vitamina B6 2 mg
Crom 4 mcg
L-glutamină 100 mg
Acid gama-aminobutiric 33.33 mg

Produsul nu este recomandat diabeticilor (deoarece hormonul de creştere secretat de organism are efect contrar insulinei) sau celor cu dereglări hormonale. La persoanele sub 25 ani se administrează exclusiv la recomandarea medicului!
După vârsta de 30 de ani, sinteza hormonului de creștere scade, ceea ce afectează negativ unele dintre procesele care apar în corpul nostru. Masa masei musculare scade, devenim mai puțin active, etc. Aceleași simptome apar în stresul pe termen lung. Cu ajutorul ingredientelor active Power Booster, vă puteți ajuta corpul să funcționeze.

Produsul Power Booster completează dieta printre altele în aminoacizi: L-arginina, L-ornitina, L-lizina, L-glicina, L-glutamina, care sunt utilizate pentru sinteza proteinelor. L-glutamina este cel mai abundent aminoacid liber din plasmă și mușchi.

Vitamina B6 conținută în produs contribuie la menținerea metabolismului normal de proteine ​​și glicogen, metabolismul energetic, reglarea activității hormonale și reducerea oboselii și a oboselii. Ajută la sinteza corespunzătoare a cisteinei (aminoacizii).

Cromul afectează menținerea metabolismului adecvat al macronutrienților (proteine, grăsimi și carbohidrați) și nivelul adecvat al glucozei din sânge.

Vitamina C contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat, reduce oboseala și oboseala și ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ - este un antioxidant important. Avantajul produsului este că lecitina conținută în acesta este standardizată pentru conținutul de fosfatidilcolină. Acesta participă la metabolizarea grăsimilor și sprijină buna funcționare a ficatului.

Odată cu vârsta, se observă o scădere treptată a secreției de hormon de creștere. Mulți oameni, pentru a scăpa de simptomele neplăcute asociate cu acestea, încearcă să-și completeze deficiența cu mijloace sintetice. Cu toate acestea, are multe efecte nedorite, oamenii simt aversiunea față de ea, ceea ce, desigur, este de înțeles. Power Booster NU CONȚINE (!) Hormonul de creștere sintetic - un preparat care conține ingrediente active de înaltă calitate, stimulând secreția de hormon de creștere propriu, în funcție de nevoile corpului. Eliberarea acestui hormon este influențată pozitiv de substanțe precum aminoacizii (în special arginina, ornitina, lizina) și acidul gama-aminobutiric (GABA), responsabili de transmiterea impulsurilor nervoase. Aceste ingrediente, pe baza sinergiei, lucrează de asemenea cu vitaminele B6 și C, cromul și lecitina. Același efect este cauzat de extractul de fasole largă (Vicia faba major).

Hormonul de creștere, produs în mod natural în corpul nostru, are un efect extrem de benefic asupra noastră, fără efecte secundare. Aceasta susține funcționarea corectă a sistemului imunitar. Aceasta accelerează sinteza proteinelor și, ca rezultat, mărește masa musculară - din acest motiv, atleții ajung adesea pentru aceasta. Cu rezultate similare, poate fi utilizat de persoanele mai în vârstă pentru a opri pierderea masei musculare. Este recomandat fiecărei persoane de peste 30 de ani, în special celor care duc un stil de viață activ, care nu suferă de diabet și tulburări hormonale.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
  • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
  • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Power Booster - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Power Booster
Înapoi la cuprins