Probio Balance - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Probio Balance

Probio Balance
Pentru digestie
Pro şi prebiotice

60 tablete
Cantitate in stoc: 203
109.00 LEI
Ideal supt probiotic

ProbioBalance este o formulă complexă (probiotică) conținând probiotice (4 miliarde CFU (unitate care formează colonii) a trei specii de bacterii probiotice: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum și Lactobacillus rhamnosus) și prebiotice (fructooligosaharide - FOS). Produsul este disponibil sub formă de pastile cu aromă de cireșe. Perfect pentru persoanele care au probleme cu înghițirea tabletelor mari.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

probiotic pentru supt

Pro şi prebiotice

ProbioBalance conţine 4 miliarde UFC (unităţi formatoare de colonii) de probiotice în fiecare tabletă masticabilă, sprijinând astfel restabilirea echilibrului benefic și natural al florei intestinale atât în cazul adulţilor, cât şi în cel al copiilor. Combinația specială de 3 tulpini probiotice (Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus) sprijină activitatea tractului gastrointestinal şi inhibă dezvoltarea bacteriilor „rele”.


Recomandări
 • Restabileşte echilibrul florei intestinale, afectată în caz de tratament cu antiobiotice, alimentaţie dezechilibrată, stres.
 • Ameliorează disconfortul abdominal (balonare, dureri abdominale, diaree, constipaţie)
 • Ajută la fixarea şi dezvoltarea probioticelor, datorită prebioticelor prezente în conţinutul tabletelor
 • Contribuie la creşterea imunităţii organismului prin susţinerea procesului de proliferare a probioticelor

Probio Balance este o tabletă masticabilă, cu o aromă plăcută, pe care fiecare copil şi adult o va lua cu plăcere. Fiecare tabletă conţine patru miliarde UFC (unităţi formatoare de colonii) de probiotice. Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compoziţia tabletei se regăsesc în flora intestinală sănătoasă. Ele contribuie la protejarea sistemului imunitar, eliminarea infecţiilor diareice şi refacerea florei intestinale distruse. Prebioticele (fructo-oligozaharide) adăugate în conţinutul tabletei ajută la fixarea şi dezvoltarea probioticelor.

ŞTIAŢI CĂ?
Anumite tulpini de Lactobacillus pot reduce frecvenţa simptomelor alergiilor şi eczemelor în perioada copilăriei?*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
* Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9.
** la data fabricării
60 tablete masticabile

Mod de administrare
1 tabletă zilnic

Conţinut
Lactobacillus acidophilus 335 mg
Bifidobacterium longum 17.87 mg
Lactobacillus rhamnosus 6.7 mg
Fructo-oligozaharide (FOS) 25 mg

Dacă suferiţi de o boală gastrointestinală gravă (ex: ulcer, boala lui Crohn), cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs. În caz de diaree, trebuie să urmaţi măsurile generale recomandate (consumul de cantităţi mari de lichide), chiar dacă folosiţi acest produs.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

ProbioBalance - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Probio Balance
Înapoi la cuprins