Produse naturale - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Produse naturale

CaliVita = Calitate

Recent, autoritățile au solicitat în mod repetat atenția asupra pericolelor suplimente alimentare de origine incertă și de calitate. Deci ar trebui să fie și mai atenți și să cumpere produse controlate doar provenind de la o sursă de încredere.

CaliVita Determinative a fost un factor de piață supliment alimentar pentru mai mult de 20 de ani. În această perioadă, atât din industrie și ale condițiilor pieței au suferit mai multe modificări, dar, în ciuda fiecare efect negativ - fie reglementări mai stricte sau o criză economică aprofundare - nu am redus asupra calității de nimic, la toate, pentru că crezul nostru este că "poate sta pe picioarele tale, dacă va oferim numai de calitate perfectă. Datorită este aceasta, sute de mii de clienți satisfăcuți consuma produsele noastre pe o bază de zi cu zi.

Ce înseamnă companie CALIVITA calitatea produsului?
 • Dacă este posibil tehnologic, în prefera folosind materii prime naturale. În plus, scopul nostru este că se aplică și utiliza ingrediente active din plante provenite din cultivarea organică ce mai expansiv.
 • În cazul extracte de plante, caută în această adauga substanțele lor utile în cantități la fel de mari ca posibil, că se prefera cele care au un raport ridicat ingredient activ.
 • În plus, calitatea și cantitatea de componente aplicate în produsele noastre îndeplinesc absolut Statutul profesional și juridice, precum și în timpul Evoluții noastre de produse din acorde atenție mai mare de utilizare a forme chimice organice, deoarece acestea au o mai buna absorbtie.
 • La elaborarea compoziției formulele noastre, avem grija suplimentare care includ ingrediente active în cantități eficiente, precum și în cazul preparatelor cu mai multe componente, este asigura coefficiency lor sinergic.
 • Pentru noi, până la data de compoziție înseamnă nu doar îndeplinirea tendințele, dar urmăm cu adevărat așteptările consumatorilor, de asemenea. Fiecare dezvoltare este precedată de un fundal științific temeinică este un studiu în ofertă, pentru voi un produs cu adevarat eficient veți fi mulțumit cu pe termen lung, fie ca un consumator sau un membru al rețelei.
 • Fabricarea produselor noastre are loc în conformitate cu orientările de calitate și calitatea controlul riguros al GMP (Good Manufacturing Practice). Mai mult decât atât, de control continuu și inspecții periodice, regulate de FDA (US Food and Drug Administration) sunt, de asemenea, garantat.
 • În plus față de cele de mai sus, acordarea de licențe de produse depinde de inspecții CaliVita în multe țări. Ce este mai mult, loc minunat accent pe controlul calității în centrul nostru european.
 • Suntem deschisi la ideile, observațiile și cererile clienților noștri și membrii, astfel încât să putem Creșterea succesul companiei noastre împreună.

Sursa: site-ul Calivita
CaliVita International este un lider global în promovarea sănătății și în creștere rapidă corporație internațională implicată în producția și distribuția de suplimente alimentare.
Luând-le în timpurile moderne este o parte integrantă a vieții moderne. În cazul în care doriți pentru a contracara efectul negativ al mediului, stilul de viață prevenirea bolilor și a rămâne sănătos, ar trebui să ne ajunge pentru suplimente fiecare zi.

CaliVita International Oferta include mai mult de 100 de formule diferite disponibile în rețeaua globală, care au fost concepute pentru nevoile individuale ale omului contemporan, folosind progresele cele mai actuale in domeniul stiintei medicale. O gamă largă de produse include: preparate mono și seturi care conțin vitamine, minerale, extracte din plante, antioxidanti si multe alte substanțe active.

CERTIFICARI

Toate produsele sunt fabricate pe bază de ingrediente naturale de grad farmaceutic și în fabrici farmaceutice. Acestea sunt fabricate în Statele Unite, de către producătorii de renume de suplimente alimentare sub supravegherea FDA SUA (Food and Drug Administration). FDA Certificat este o garanție de preparate de securitate sănătate. Producția de suplimente, din materii prime de origine naturală, are loc în conformitate cu standardele cGMP (current Good Manufacturing Practice), care permite ei pentru ao obține solvenți de ulei standarde de rezistență ale produselor de calitate. "De presă temporizat" - În producția de anumite preparate care conțin dawek mare de substanțe active tehnologiilor de acțiune prelungită aplicate. Acesta oferă un nivel de componentă mai eficientă și permanentă în organism, chiar până la 10 la 18 de ore. Minerale conținute în produsele Calivita sunt în formă de chelat, care asigură utilizarea la maximum de către organism.
ZenThonic
Principalele beneficii ale produselor

ZenThonic - Soare

Supliment alimentar cu substanţe biologic-active. CARO - (ORAC engl.) capacitatea de absorbţie a radicalilor de oxigen - măsura valorii antioxidante a unei substanţe, este mai mare decât a oricărui alt fruct.

Un supliment alimentar complet care poate ajuta la păstrarea sănătăţii la nivel celular.

 • Ajută la menţinerea greutăţii optime prin: detoxifierea şi curăţirea organismului, accentuarea efectului dietelor lichide. Este un supliment esenţial şi în curele de slăbire.
 • Ajută la fortificarea organismului.
 • Reglează nivelul de grăsimi şi glucoză din sânge.
 • Încetineşte îmbătrânirea prematură.
 • Asigură o vedere clară şi menţine sănătatea oculară.
Polinesian Noni Liquid
Noni Liquid - pământ

Este un puternic antioxidant.

 • Ajută la menţinerea greutăţii optime prin creşterea  capacităţii de absorbţie.
 • Conţine o serie de enzime care ajută la funcţionarea sistemului digestiv.
 • Întăreşte sistemul imunitar.
Ocean 21
Ocean 21 - apă

Contribuie la revitalizarea organis-mului şi la menţinerea echilibrului său biochimic.

 • Ajută la menţinerea greutăţii prin împiedicarea depunerilor de metale grele (stronţiu, cadmiu, plutoniu, bariu) şi prin facilitarea eliminării acestora din organism.
 • Scade nivelul de grăsimi  din organism.
 • Previne ateroscleroza şi scade tensiunea arterială.
 • Reglează hipofuncţiile tiroidei.
Înapoi la cuprins