Pure Inulin - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Pure Inulin

Pure Inulin
Pentru digestie
Fibre Naturale 100%

198.5 g
Cantitate in stoc: 53
116.50 LEI
inulină purăPure Inulin conține inulină pură de cicoare pură 100% din rădăcina de cicoare, ușor de dozat și preparată (se dizolvă perfect), fără adăugarea de aditivi, substanțe care susțin procesul de procesare.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

inulină pentru slăbire și IBS

Fibre Naturale 100%

Pure Inulin conţine pudră de inulină 100% pură, extrasă din cicoare, care sprijină funcţionarea sănătoasă a sistemului digestiv şi a tractului gastrointestinal. Datorită conţinutului ridicat de fibre hidrosolubile, pudra de inulină facilitează multiplicarea bacteriilor benefice din colon, inhibând dezvoltarea bacteriilor „rele”. Fiind sub formă de pudră, produsul poate fi uşor adăugat peste orice tip de mâncare sau chiar amestecat cu băutura preferată, ameliorând senzaţia de balonare, spasmele abdominale sau constipaţia.


Recomandări
 • Asigură suport intestinal prebiotic pentru refacerea florei intestinale şi stimulează creșterea bacteriilor benefice
 • Îmbunătățeşte sănătatea digestivă şi normalizează tranzitul intestinal
 • Datorită conţinutului mare de fibre asigură o senzaţie de saţietate de lungă durată
 • Sprijină pierderea kilogramelor în plus şi eliminarea surplusului de apă
 • Menține în limite normale nivelul glicemiei din sânge

ŞTIAŢI CĂ?
Unul din cinci membri CV se confruntă cu probleme digestive, conform testului vitaminelor?

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
Bibliografie:
The effects 39. of regular consumption of short-chain fructo-oligosaccharides on digestive comfort of subjects with minor functional bowel
disorders - Paineau et al. Br J Nutr 2008;99:311-318.; The bifidogenic effect of inulin and oligofructose and its consequences for gut health – Meyer et al., European Journal of Clinical Nutrition (2009) 63, 1277–1289;
198.5 g

Mod de administrare
Amestecă o linguriţă de pulbere (5g) în mâncare sau băutură, de până la trei ori pe zi.

Conţinut
Pulbere de inulină 5.8 g

În cazul în care consumaţi Pure Inulin, beţi o cantitate ridicată de lichide în fiecare zi. Vă recomandăm să creșteţi treptat cantitatea, până când atingeţi doza zilnică maximă. Alte medicamente sau suplimente alimentare trebuie consumate cu cel puţin două ore înainte sau după administrarea produsului.
Pure Inulin este o formulă care conține 100% fibre solubile care pot fi adăugate la feluri de mâncare și băuturi. Inulina derivată din îngrijirea cicorii a intestinului echilibrul microbian este implicată în descompunerea substanțelor toxice, sprijină funcționarea sistemului digestiv, ajuta corpul uman înainte de debutul simptomelor sindromului de colon iritabil, un efect benefic asupra controlului greutății are grija sistemului cardiovascular și participă la reglarea glicemia din sânge.

Sindromul intestinului iritabil (IBS)


Problema socială
Sindromul de intestin iritabil (IBS) tachineaza fiecare al cincilea pol, iar simptomele sale se agraveaza in momente de stres și nervozitate. Problema este de trei ori mai frecventă la femei și apare de obicei între 30 și 50 de ani, înrăutățind în mod semnificativ calitatea vieții ...
În plus față de diaree și constipație ar trebui să vă faceți griji să ne apară balonare, greață, o senzație de plenitudine, chiar și după o masă mică, dureri abdominale si crampe, precum și tulburările de somn, dureri de cap si probleme de concentrare. Acestea pot semnala funcționarea defectuoasă a intestinelor!

>> Nu renunta la IBS, imbunatateste calitatea vietii tale cu inocul de cicoare
Rădăcina de cicoare din compoziția sa conține până la 44% din inulină - o substanță naturală aparținând familiei de prebiotice. Este o fracție solubilă a fibrei dietetice, care nu este digerată de enzime digestive. In intestinul gros ofera un mediu excelent pentru dezvoltarea bacteriilor probiotice necesare organismului preferate din genul Bifidobacterium și Lactobacillus acidophilus, limitând în același timp creșterea bacteriilor patogene.

Efectele cicorii (inulina)

 • îngrijește echilibrul microbiologic al intestinelor,
 • participă la distribuirea de substanțe toxice,
 • sprijină funcționarea sistemului digestiv,
 • sprijină protecția organismului împotriva simptomelor de sindrom de intestin iritabil,
 • are un efect benefic asupra menținerii greutății corporale adecvate,
 • are grijă de sistemul cardiovascular,
 • este implicat în reglarea glucozei din sânge.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Pure Inulin - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Pure Inulin
Înapoi la cuprins