Resveratrol Plus - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Resveratrol Plus

Resveratrol Plus
Antioxidanți Calivita
Resveratrol cu CoQ10

60 capsule
Cantitate in stoc: 119
153.00 LEI
vin roșuProbabil știți despre proprietățile de sănătate ale vinului roșu. Resveratrol PLUS este un set unic de antioxidanți de cea mai înaltă calitate - o sursă de concentrație concentrată de polifenoli - resveratrol derivat din struguri roșii, îmbogățit cu extract de semințe de struguri și coenzima Q10.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

trans resveratrol - un antioxidant

Resveratrol cu CoQ10

Fiecare capsulă de Resveratrol PLUS conţine o combinaţie echilibrată de coenzima Q10 şi puternicul antioxidant resveratrol extras din seminţe de struguri roşii. Pentru o inimă puternică şi o viaţă nu doar mai lungă, ci şi mai sănătoasă alege Resveratrol PLUS.


Recomandări
 • Cu un conţinut extra de CoQ10 pentru un efect şi mai puternic de protecţie cardiovasculară
 • Are proprietăţi cardioprotective şi un efect puternic energizant al celulelor miocardului
 • Îmbunătăţeşte funcţia muşchiului cardiac
 • Asigură buna funcţionare a sistemului cardiovascular, prin stimularea activităţii vaselor de sânge

În acest produs de calitate premium, am combinat resveratrol din seminţe de struguri, care stimulează activitatea vaselor sanguine, şi coenzima Q10, care conferă energie celulelor, pentru a asigura o protecţie cât mai completă posibil pentru sistemul cardiovascular.  În plus, ingredientele acestui produs contribuie la realizarea protecţiei împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi astfel pot încetini procesul de îmbătrânire.

ŞTIAŢI CĂ?
Ar trebui să beţi 10 sticle de vin roşu şi să consumaţi 4 kg de somon pentru a obţine cantitatea de resveratrol şi CoQ10 care se găseşte într-o singură capsulă de Resveratrol Plus !

Ştiaţi că francezii, faimoşi pentru consumul lor moderat de vin, sunt mai sănătoşi şi trăiesc mai mult în comparaţie cu alte popoare care consumă cantităţi asemănătoare de acizi graşi saturaţi? S-a descoperit că efectul benefic nu este rezultatul alcoolului în sine, ci a  resveratrolui care se găseşte în vinul roşu.*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
*The French Paradox; Lessons for other countries - Ferrieres, J. (2004).  Heart 90 (1): 107–111
60 capsule

Mod de administrare
1 capsulă zilnic

Conţinut
Resveratrol extras din struguri 100 mg
Extract din seminţe de struguri 50 mg
Coenzima Q10 20 mg

Dacă suferiţi de o boală cronică sau urmaţi un tratament medicamentos, cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs.
Resveratrol PLUS este un set unic de ingrediente de cea mai bună calitate - o sursă de concentrație concentrată de reseratrol polifenol derivat din struguri roșii, îmbunătățită cu extract de semințe de struguri și coenzima Q10.

Efectul benefic al resveratrolului din vin rosu

Potrivit vechiului adevăr, un pahar de vin roșu bun are un efect foarte pozitiv asupra sănătății noastre. La începutul anilor nouăzeci, această înțelepciune a fost confirmată de numeroase studii științifice privind fenomenul "paradoxului francez". Se pare că, în ciuda dietă bogată în grăsimi saturate, societatea franceză are în mod semnificativ mai puține cazuri de boli cardiovasculare decât în ​​alte țări observate. Explicația acestui fenomen nu este în predispoziția genetică a francezilor, ci în consumul regulat de vin roșu de înaltă calitate, bogat în polifenoli. Cel mai caracteristic polifenol al vinului roșu este resveratrolul, care este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra sistemului cardiovascular.

În natură, acest compus are loc în patru forme chimice, dintre care cel mai activ din punct de vedere biologic este trans-resveratrolul. Cea mai mare parte a acestei substanțe se găsește în piele și semințe de struguri, ceea ce explică, de asemenea, prezența sa în vin roșu (mediu de 2-3 mg / l de vin roșu).


Cine vă recomandăm să utilizați în special resveratrolul?

 • Persoanele care doresc să ajute la funcționarea sistemului circulator.
 • Oamenii care fac efort fizic și mental intens.
 • Oamenii cu un stil de viață stresant.
 • Oamenii care doresc să profite de proprietățile benefice ale resveratrolului fără a fi nevoie de un consum excesiv de alcool.
 • Toți care doresc să se bucure de o viață lungă și sănătoasă.
 • fumătorii de tutun.

Știți asta?
Va trebui să beți 10 sticle de vin roșu și să consumați 4 kg de somon pentru a obține cantitatea de resveratrol și coenzima Q10 conținută într-un Resveratrol Plus!
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Resveratrol Plus - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Resveratrol Plus
Înapoi la cuprins