Rhodiolin - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Rhodiolin

Rhodiolin
Pe bază de plante
Preparat Antistres

120 capsule
Cantitate in stoc: 195
150.00 LEI
Rhodiola roseaRhodiola (Rhodiola rosea) este clasificată ca fiind așa-numita adaptogeni sau plante care întăresc rezistența organismului la stresul fizic și mental, precum și efectele acestuia.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Rhodiola rosea

Preparat Antistres

Rhodiolin conţine extracte din Rhodiola rosea, o plantă adaptogenă cu efecte benefice asupra sistemului nervos. Este un excelent tonic fizic şi psihic, reduce oboseala, stimulează puterea de concentrare şi ajută la restabilirea echilibrului emoţional. Conţine şi zinc, un mineral ideal pentru ameliorarea stărilor de anxietate şi depresie.


Recomandări
 •  Susţine capacitatea naturală a organismului de a se adapta schimbărilor fizice sau psihice
 •  Contribuie la gestionarea mai uşoară a situaţiilor stresante şi oferă claritate mentală
 •  Sprijină performanţa mentală, stimulează atenţia şi îmbunătăţeşte abilităţile de învăţare

Ingredientul principal al acestei capsule, Rhodiola rosea, este o plantă adaptogenă. Ingredientele active ale acestei plante au efecte benefice asupra sistemului nervos central, ceea ce poate duce la creşterea concentrării mentale şi performanţelor fizice şi mentale. Este extrem de utilă în situaţii de studiu, practicarea unui sport sau control al stresului; reduce oboseala mentală şi contribuie la îmbunătăţirea stării generale. Completat cu zinc, Rhodiolin îmbunătăţeşte rezistenţa organismului la îmbolnăviri şi, în acelaşi timp, reduce stresul şi simptomele cauzate de un stil de viaţă agitat.

Ştiaţi că ?
Ştiaţi că plantele adaptogene sunt folosite de către organism numai în cantitatea de care are acesta nevoie? Nici mai mult, nici mai puţin! Datorită acestei caracteristici excepţionale, aceste plante, spre deosebire de medicamente, nu provoacă dependenţă, nu au efecte adverse cunoscute, cooperează blând cu organismul nostru şi efectele lor rămân la fel de puternice, chiar dacă le luaţi perioade mai îndelungate de timo, aşa că nu puteţi deveni dependenţi de ele.
120 capsule

Mod de administrare
1 - 3 capsule zilnic

Conţinut
Rhodiola rosea concentrat 5:1
(echivalent cu 500 mg pulbere) 100 mg
Zinc 5 mg


Omul este expus la stres continuu pe tot parcursul zilei. Încercarea de a satisface așteptările de la domiciliu și locul de muncă, conflicte, probleme financiare, zgomotul și poluarea mediului este stresant și toate acest lucru ar putea fi deosebit de dăunătoare pentru organismul nostru pe termen lung. Rhodiola a fost aplicată timp de secole și este o solutie naturala pentru toate astea.
 
Rhodiolin (Rhodiola rosea) este un membru al familiei Crassulaceae de plante, și crește în regiunile reci din emisfera nordică. Se gaseste in regiunile arctice din Siberia, și în climate mai temperate, este limitată la regiuni montane. Rhodiolin este bogat in substante nutritive benefice, inclusiv mai multe flavanoids, taninuri, uleiuri esențiale, și antioxidanți. Cele mai multe dintre interesul sănătății în Rhodiolin, cu toate acestea, este din cauza conținutului său de mai multe tipuri de fitochimicale, numite fenilpropanoide. Fenilpropanoide în Rhodiolin, cum ar fi rhodioniside, rosavin, și rosiridin par a fi responsabil pentru proprietatile adaptogenic Rhodiolin lui. Un adaptogen este o substanță care ajută organismul să facă față, și să reziste condițiilor nefavorabile, cum ar fi stresul mental sau fizic, și exercită o influență de normalizare asupra metabolismului.

Mai multe diferite hormoni monoaminei neurotransmitting (ex: serotonina, dopamina) joacă un rol important în reglarea starea de spirit, de somn, atenție, cunoaștere, activitatea motorie și sexualitate. Aceste neurotransmitatori sunt defalcate pe monoaminooxidazei enzimă (MAO). Unele studii au sugerat că fenilpropanoide din Rhodiolin poate juca un rol în inhibarea acțiunii MAO, și, astfel, pot ajuta pentru a optimiza nivelul de starea de spirit ridicare neurotransmitatori. Unele studii au indicat de asemenea că Rhodiolin poate sprijini nivelul de endorfine beta in organism. Endorfine Beta sunt analgezice naturale (antialgice) produse în corpul nostru.

Suplimentarea cu Rhodiolin poate oferi sprijin nutrițional pentru detensionare, vigilență mentală și vitalitate, precum și un sentiment general de bine.

ATENȚIE!
 • Consultați-vă cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Rhodiola pentru stres și depresie

Relaxează-te. Live de cel puțin 100 de ani.

Natura ne-a înzestrat cu mai multe ierburi cu care putem calma sau reîmprospăta sistemul nostru nervos. Rhodiola rosea L. este una dintre cele mai populare plante adaptogene de efecte antistres.

Planta are o istorie de secole in medicina traditionala. Medicii tibetani a considerat pentru proprietatile sale generale de restabilire, precum și esența ei de vitalitate si poate fi folosit și de boală de munte. Medicii mongolă folosit pentru a prescrie împotriva tuberculozei în timp ce în China, a fost folosit pentru purificarea ei de sânge și circulația sanguină stimularea efecte. Mai multe înregistrări scrise de oameni din Asia menționa aceasta planta, rădăcina de care le-au folosit pentru a face ceai, și au crezut că oricine bea zilnic ar trăi a fi de 100 de ani.

În secolul trecut efectul adaptogen a fost dovedit științific. Ingredientele active ale acestor plante au un efect benefic asupra sistemului nervos central, și în consecință capacitatea de concentrare, și performanța mentală și fizică pot fi de asemenea îmbunătățită. Acestea pot oferi ajutor în procesul de învățare, activități sportive, poate reduce epuizare mentală și pot spori bunăstarea generală. Ingredientele active pot stimula, de asemenea, rezistența corpului împotriva bolilor, ajuta la atenuarea stresului, precum simptomelor cauzate de un mod de viață stresant. (Puteți citi articolul nostru despre stres în problema toamna lui CaliNews.)

Planta Rhodiola Rosea utilizate în capsula Rhodiolin a fost obiectul de studiu continuu în mai multe țări din întreaga lume. Dar ce dezvăluie aceste studii?

Ei sugereaza ca experimentele pe animale de la Universitatea degli Studi di Camerino au confirmat că administrarea unei doze individuale de extract de plante medicinale reduce stresul acut. *

Conform studiilor efectuate de Kaunas Universitatea lituaniană de Medicină, acesta poate fi eficace în cazul în care există condiții însoțite de slăbiciune generală și poate crește rezistența generală a celulelor împotriva efectelor externe negative. Acesta poate avea un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, cu apar probleme cum ar fi aritmie sau stres. Conform unor date formule Rhodiola rosea poate opri creșterea tumorilor maligne, precum și formarea de metastaze în ficat. **

CaliVita Rhodiolin
Capsula Rhodiolin a fost introdusă în rețeaua globală de CaliVita mai mult de un deceniu în urmă și succesul său a fost neîntrerupt de atunci. Pe baza feedback-ul unii l utilizați pentru a reduce sau a controla tensiunea de zi cu zi sau în situații de stres în mod neașteptat în curs de dezvoltare. Alții îl folosesc pentru a menține nivelul de general de energie. Daca se administreaza inainte de culcare poate ajuta dormit toată noaptea prin echilibrarea nivelului de stres acumulat în timpul zilei.
In plus, aceasta poate fi o componentă naturală suplimentar pentru vindecarea depresiei.

Deci, amintiți-vă.

aceasta nu este de exemplu dependență. nu provoaca dependenta,
nu are efecte secundare cunoscute,
colaborează într-un mod ușoară cu corpul nostru, în scopul de a menține sau a restabili echilibrul,
efectul său este gestionată de continuare utilizarea pe termen lung de exemplu. aceasta ar duce la obișnuință.

Acesta poate fi excelent completate cu tablete managementul stresului sau MagneZi B6, precum și dispozitiv BioHarmonex®.

Deci, este logic să se recurgă la ajutorul naturii, dacă vă simțiți sistemul nervos și corpul are nevoie de sprijin ușoare și echilibrat.

Adaptogen
Este ceva relativ de adaptor, nu-i așa?

La fel ca un adaptor pentru aparate electrice de exemplu lămpi, calculatoare etc. măsoară efectueze o sumă precisă și necesar de curent de care au nevoie pentru funcționarea ireproșabilă, sunt utilizate plante adaptogene exact în sumele corpul nostru le cere. Nici mai mult nici mai puțin. Datorita acestei proprietati excelente acestor plante, spre deosebire de medicamentele, nu sunt susceptibile de a provoca dependenta, nu au efecte secundare cunoscute, ele colaborează cu corpul nostru ușor și efectele lor continuă, chiar dacă este folosit pe termen lung.
(Imunomodulatoarele mai cunoscute sunt: ​​usturoi, patrunjel, și Rhodiola rosea.)

* Sursa: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18515456
** Sursa: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15252224
arrow

Rhodiolin - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Rhodiolin
Înapoi la cuprins