SambuRex - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

SambuRex

SambuRex
Suplimente pentru întărirea sistemului imunitar
Formulă lichidă pentru întărirea sistemului imunitar

240 ml
Cantitate in stoc: 80
169.00 LEI
samburex - pachet promotional
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Extract de soc negru

concentrat de soc negru

Produsul SambuRex este o adevărată sursă de vitamine şi extracte din plante pentru susţinerea şi întărirea sistemului imunitar. Printre ingredientele sale se regăseşte o doză mare şi concentrată de extract de soc negru, precum şi un complex de plante care conţine Echinaceea, Astragalus şi un plus de vitamina C. 

Fiind sub formă lichidă, produsul poate fi amestecat cu apă sau cu diferite alimente, în funcţie de preferinţe sau se consumă ca atare, câte 5 ml zilnic. Nu conţine adaos de zahăr, arome artificiale sau coloranţi.


Recomandări
 • Oferă protecţie şi suport imunitar
 • Este recomandat în caz de durere în gât şi dificultăţi la înghiţire prin natura compuşilor pe care-i conţine
 • Ameliorează simptomele şi reduce timpul de recuperare în caz de gripă şi răceală
 • Recomandat pentru întreaga familieO doză mare şi concentrată de extract de soc negru, în combinaţie cu un complex de plante ce conţine Echinacea, o plantă folosită de secole, un plus de vitamina C şi zinc. Toate acestea se prezintă sub forma unei formule lichide cu un gust plăcut, astfel încât toţi membrii familiei voastre să poată aştepta lunile reci ale anului şi riscul de gripă cu un sistem imunitar bine pregătit. Nu conţine adaos de zahăr, arome artificiale şi coloranţi.

DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?
Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 30 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.
Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

ŞTIAŢI CĂ?
Astragalus este folosit în medicina chineză de peste 2000 ani pentru a proteja sistemul imunitar şi a creşte energia vitală (chi)?
240 ml

Mod de administrare
1 linguriţă (5 ml) pe zi.Poate fi amestecat cu apă sau alimente. După deschidere a se păstra la frigider.

Conţinut
Fruct de soc negru (5:1, echivalent cu 7500 mg fructe) 7500 mg
Amestec patentat de plante mg
Flori de Echinacea purpurea (3,4:1; std la 3,5 polifenoli, echivalent cu 102 mg flori proaspete) 102 mg
Rădăcină de Echinacea angustifolia (3,2:1; echivalent cu 48 mg rădăcină proaspătă) 48 mg
Rădăcină de Astragalus membranaceus(2:1; echivalent cu 10 mg rădăcină proaspătă) 10 mg
Vitamina C 100 mg

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la plantele din familia Cruciferae, pacienţilor cu boli autoimune şi persoanelor care urmează tratamente imunosupresoare. Nu este recomandat copiilor sub vârsta de 3 ani. A nu se folosi o perioadă mai lungă de opt săptămâni de la desfacerea recipientului. Scuturaţi bine sticla înainte de utilizare. După deschidere a se păstra la frigider. Dacă sunteţi însărcinată / alăptaţi sau luaţi medicamente, consultaţi medicul înainte de a consuma produsul.
Produs lichid pentru creşterea imunităţii

Samburex este un supliment alimentar sub formă lichidă, fabricat de CaliVita şi recomandat, mai ales, pentru fortificarea sistemului imunitar. Principalul constituent al Samburexului este socul negru, dar mai conţine şi un amestec patentat de Echinacea, Astragalus, vitamina C şi zinc.

Pentru cine recomandăm ?
Socul negru este originar din Europa, Asia şi Africa de Nord, fiind apoi naturalizat şi în America de Nord. Are o lungă tradiţie în medicina populară, diferitele părţi ale plantei fiind utilizate în primul rând în perioadele reci ale anului, împotriva răcelii şi tusei. Proprietăţile benefice ale socului negru au fost îndelung studiate şi redescoperite în zilele noastre. Menţionăm în acest sens utilizarea sucului de soc negru în 1995, în Panama, cu rezultate bune în lupta cu epidemia de gripă.

Fructele socului negru conţin aminoacizi, bioflavonoide, carotenoide, flavonoide, zaharuri, taninuri, vitamina A , B şi C în cantităţi mari.

Socul negru este deosebit de eficient în caz de răceală şi gripă pentru faptul că distruge abilitatea virusurilor de a infecta celula. S-a descoperit că fructele au constituenţi care neutralizează activitatea hemaglutininelor ce se găsesc pe suprafaţa a numeroase virusuri. Atunci când hemaglutininele sunt dezactivate, virusul nu mai poate perfora pereţii celulelor, deci nu poate pătrunde în celule şi astfel nici să se multiplice. Pe lângă eficienţa sa în caz de răceală (diminuarea sau chiar înlăturarea simptomelor specifice într-o perioadă foarte scurtă) şi fortificarea sistemului imunitar, socul are şi puternice proprietăţi antioxidante. De asemenea, poate scădea nivelul colesterolului, îmbunătăţi vederea şi activitatea inimii.

Amestecul patentat de plante din Samburex conţine două specii de Echinacea:

Echinacea Purpurea şi Echinacea Angustifolia.

Echinacea Purpurea are, de asemenea, o tradiţie îndelungată în utilizarea sa împotriva durerilor de gât, de dinţi, răcelii şi a inflamaţiilor. Ştiinţa modernă recunoaşte efectele benefice ale plantei, ca stimulent al sistemului imunitar. Într-un studiu realizat în anul 1997, cercetători ai Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii din California au arătat că extractul de Echinacea Purpurea îmbunătăţeşte funcţia imună a leucocitelor atât la subiecţii sănătoşi, cât şi la cei care prezentau sindromul oboselii cronice. Dar, în primul rând, extractul de Echinacea Purpurea ajută la refacerea mai rapidă a organismului după răceli sau alte probleme ale căilor respiratorii.

Echinacea Angustifolia este cunoscută pentru proprietăţile sale antiinflamatorii şi a fost utilizată în Statele Unite încă de pe vremea coloniştilor şi a grănicerilor, care, în timpul colonizării ţinuturilor de vest, au descoperit numeroase plante utilizate de către băştinaşii indieni. Indenii Sioux aplicau rădăcina proaspătă a plantei ca pe o cataplasmă împotriva hidrofobiei cauzate de muşcăturile animalelor turbate. Ei utilizau planta în primul rând în cazul muşcăturilor de şarpe. Se spune că Dr. Meyer – de origine germană, era atât de convins de puterea benefică a Echinaceei Angustifolia, încât a încercat cu orice preţ să convingă comunitatea medicală de efectele benefice ale plantei. În acest scop, Dr. Meyer s-a oferit să facă o demonstraţie pe viu la o întâlnire a medicilor, aducând, pe de o parte un şarpe, care să îl muşte, pe de altă parte, planta, despre care era convins că îl va proteja. Însă medicii invitaţi nu au fost interesaţi de această demonstraţie.

Echinacea Angustifolia este deosebit de eficientă în caz de inflamaţii, infecţii ale căilor respiratorii, herpesuri, în caz de arsuri, muşcături de şarpe, ulceraţii ale pielii şi chiar anumite tipuri de cancere. Echinacea stimulează producerea leucocitelor (celulele albe ale sângelui) care luptă împotriva infecţiilor din organism şi supraveghează fagocitele în îndeplinirea sarcinilor pe care le au, adică înglobarea toxinelor în vederea eliminării acestora.

Astragalus Membranaceus este o plantă originară din nordul Chinei, zona muntoasă, iar utilizarea sa de către chinezi are o istorie îndelungată, de peste 2000 de ani. În medicina tradiţională chineză era utilizată pentru fortificarea a ceea ce numeau „energie protectoare”, adică a sistemului imunitar. Era utilizată şi pentru îmbunătăţirea funcţiilor splinei.

Astragalus este bogat în aminoacizi, antioxidanţi, flavonoide, polifenoli şi microelemente, cum ar fi seleniul. Aceşti compuşi naturali îi conferă proprietăţi antibacteriene, antiinflamatorii, antivirale şi diuretice. Antioxidanţii împiedică acţiunea radicalilor liberi asupra celulelor organismului. Alte acţiuni benefice ale Astragalusului: ajută la creşterea energiei, combătând astfel oboseala cronică; protejează ficatul, fiind util în caz de hepatită; îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi absorbţia fierului din alimente; are efecte benefice în caz de infecţii cronice ale căilor respiratorii, simptome ale răcelii şi gripei; poate accelera recuperarea în cazul persoanelor care fac radioterapie sau chimioterapie; consumat sistematic, poate îmbunătăţi şi starea de sănătate a persoanelor cu HIV; cercetătorii chinezi cred că proprietăţile antioxidante ale Astragalusului sunt capabile să îmbunătăţească funcţiile inimii.

Vitamina C are un rol important în componenţa enzimelor implicate în sinteza colagenului şi al carnitinei şi este cel mai important antioxidant hidrosolubil din organism. Are o importanţă crucială pentru menţinerea sănătăţii sistemului imunitar. În anul 1970, dublul laureat al premiului Nobel, dr. Linus Pauling, a propus un consum obişnuit de vitamina C mai mare decât Doza Zilnică Recomandată pentru a combate răceala şi a scurta durata acesteia. Deşi ideea a întâmpinat o puternică opoziţie, multe persoane au crezut în afirmaţia doctorului Linus Pauling şi au consumat o cantitate mai mare de vitamina C. Aproape imediat s-a constatat o scădere a frecvenţei şi severităţii răcelii. Cercetări medicale recente au confirmat ideea doctorului Pauling. Vitamina C acţionează prin stimularea sistemului imunitar, oferind protecţie împotriva radicalilor liberi eliberaţi de organism în lupta acestuia împotriva infecţiilor.

Zincul este, de asemenea, esenţial pentru numeroase funcţii biologice, având un rol vital în mai mult de 300 de enzime din organism. Cel mai puternic, efectul zincului se manifestă asupra sistemului imunitar. Zincul joacă un rol unic în celulele T. Un nivel scăzut de zinc duce la scăderea numărului de celule T, precum şi la pierderea capacităţii acestora de recunoaştere a anumitor infecţii şi de luptă împotriva acestora. Zincul, de asemenea, poate reduce severitatea şi durata infecţiei.
Samburex fabricat de CaliVita poate fi consumat în amestec cu alte băuturi şi este deosebit de util mai ales în perioadele în care suntem expuşi răcelii şi gripei, stresului sau când dorim un plus de energie şi vitalitate.
SambuRex este o formulă care țintește în primul rând protecția sistemului imunitar; principalele sale componente sunt soc si Echinacea care au fost folosite pentru mult timp in medicina populara, iar Astragalus care se aplică cu predilecție în medicina de Est. Datorită forma sa lichidă, acest amestec de plante special poate fi adecvate chiar și pentru cei care dintr-un motiv sau a altor nu le place formule de tablete și capsule.

Soc (Sambucus nigra) este una dintre plantele care au fost utilizate pentru cel mai lung din medicament. A fost sacru plante medicinale german. Acesta a fost privit ca un fel de panaceu împotriva tuturor tipurilor de boli *, în alte domenii, în special în vreme rece, a fost folosit pentru a întări sistemul imunitar, împotriva tuse, precum și pentru a promova digestie. Din păcate, în zilele noastre doar florile sale sunt folosite în cele mai multe locuri de consum uman, mai ales în industria alimentară ca materie primă de siropuri, de exemplu. Putini stiu ca fructele sale, dacă este pregătită în mod adecvat, este de asemenea potrivit pentru consumul uman, deoarece conține mai multe ingrediente active pretioase care pot contribui în mod semnificativ la funcționarea sănătoasă a organismului nostru. Acesta este, de exemplu abundent in antioxidanti, cum ar fi: flavonoide, acizi de fructe, precum vitamina A și C.

Cealaltă componentă importantă a formula este un amestec de plante special, care conține Echinacea și Astragalus, care este popular in medicina de Est. Echinacea (coneflower) este una dintre cele mai frecvent utilizate plante pentru a sprijini sistemul imunitar, și este de asemenea potrivit pentru a ajuta la menținerea sănătății tractului urinar inferior. Acesta provine din America de Nord, și a fost unul dintre cele mai importante medicamente de localnici indiene. Ea are mai multe specii cunoscute cu efecte similare. SambuRex conține două specii de Echinacea, Echinacea purpurea și Echinacea angustifolia. Astragalus a fost folosit pentru mai mult de două mii de ani în medicina chineză, în primul rând pentru a proteja sistemul imunitar, precum și pentru a stimula vitalitatea si energia vitala (Chi).
În plus față de plante, ne-am completat cu formula withvitamin C și zinc, precum și, ceea ce poate contribui, de asemenea, la buna funcționare a sistemului imunitar.

Cele din plante ingrediente active cu formula sunt prezente într-un extract non-alcoolice, astfel încât să poată fi aplicat în condiții de siguranță de către cei care conduc o mașină sau de a folosi utilaje. Deoarece este fără alcool, acesta poate fi administrat la copii, deși nu este recomandat pentru copii sub varsta de un an. (A se vedea AVERTISMENT mai jos). Este un gust placut, dulce lichid, care nu conține zahăr adăugat, îndulcitori artificiali sau conservanți artificiali.

AVERTISMENT
 • Păstrați frigorifică odată deschis.
 • Nu este recomandat pentru cei sensibili la familie Cruciferae.
 • Nu este recomandat pentru copii cu vârsta sub 1.
arrow

Samburex - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
SambuRex
Înapoi la cuprins