Senior Formula - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Senior Formula

Senior Formula
Multivitamine Calivita
Multivitamine pentru vârstnici

90 tablete
Cantitate in stoc: 79
98.50 LEI
senioriSănătate pentru seniori

Preparatul a fost conceput în funcție de nevoile nutriționale ale persoanelor în vârstă. Setul de nutrienți selectat cu grijă vă permite să păstrați forma vârfului în toamna vieții.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

vitamine pentru seniori

Multivitamine pentru vârstnici

Produsul Senior Formula este un complex de multivitamine şi minerale creat special pentru persoanele de peste 50 ani. Acesta conţine minerale, oligoelemente, antioxidanţi, bioflavonoide, extracte vegetale, precum cele din frunze de ginkgo biloba, seminţe de struguri, scoarţă de pin şi alte ingrediente active care susţin şi protejează organismul.

 


Recomandări
 • Formulă special concepută pentru a asigura necesarul zilnic de vitamine şi minerale al persoanelor cu vârsta de peste 50 ani
 • Îmbunătățește starea generală a organismului și oferă un plus  de energie
 • Îmbunătăţeşte puterea de concentrare, stimulează capacitatea de memorare, susţinând echilibrul mental
 • Susţine echilibru mental şi contribuie la conservarea funcţiei cognitive
 • Susţine şi protejează bariera imunitară a organismului
 • Ajută la menţinerea unei vederi sănătoase
 • Reduce riscul depunerii de colesterol pe pereții arteriali şi încetinește procesele de ateroscleroză
 • Reduce riscurile bolilor cardiovasculare
 • Are proprietăți puternic antiinflamatoare și antioxidante

DEFICIENŢELE
Simptomele deficienţei de vitamine pot include: fatigabilitate, oboseală, depresie, stări de disconfort, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale, îmbolnăviri mai dese datorate rezistenţei scăzute a organismului.
90 tablete

Mod de administrare
1 tabletă zilnic

Conţinut
Vitamina C 60 mg
Vitamina E 10 UI (10 mg)
Niacină 10 mg
Frunze de Ginkgo Biloba 10 mg
Colină 5 mg
Inozitol 5 mg
Zinc 5 mg
Complex de bioflavonoide din citrice 5 mg
Acid para aminobenzoic 4 mg
Acid pantotenic 3 mg
Fier 3 mg
Beta-caroten 1770 mcg
Vitamina B2 1.5 mg
Vitamina B6 1.5 mg
Vitamina B1 1.2 mg
Complex hesperidinic 1 mg
L-glutation 1 mg
Extract din scoarţă de pin 1 mg
Extract din seminţe de struguri 1000 mcg
Mangan 0.8 mg
Luteină 500 mcg
Cupru 0.3 mg
Acid folic 70 mcg
Biotină 50 mcg
Crom 50 mcg
Molibden 25 mcg
Iod 20 mcg
Seleniu 20 mcg
Superoxid dismutază 15 mcg
Vitamina B12 1 mcg

 • Consumul de Ginkgo biloba nu este recomandat în cazul administrării de anticoagulate sau înaintea unor operaţii chirurgicale, deoarece ar putea duce creşterea perioadei de timp necesare coagulării sângelui.
 • Consumul acestui produs trebuie evitat în perioada sarcinii şi a alăptării.
 • Pacienţii suferind de diabet trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.
Produsul Senior Formula este destinat în special persoanelor cu vârsta peste 50 de ani, în special pentru cei a căror dietă nu este pe deplin echilibrată și pentru persoanele active din punct de vedere profesional. Formula superioară, pe lângă vitamine și minerale, conține și ingrediente de plante, cum ar fi frunza ginkgo japoneză. Ginkgo japonez este o specie de copac existent pe Pământ de 200 de milioane de ani. Are activitate antioxidantă, susține fluxul sanguin adecvat, asigură aprovizionarea adecvată a sângelui ochilor și a auzului, ajută la menținerea memoriei bune și corectarea proceselor cognitive. Produsul are, de asemenea, un acid para-aminobenzoic, care, ca o componentă a țesutului conjunctiv ajută la menținerea pielii, unghiilor și părului în stare bună și luteina, care, în calitate de bloc de construcție a retinei și a cristalinului ajută la îmbunătățirea acuității vizuale.

De-a lungul anilor, necesarul de nutrienți al organismului se schimbă. Schimbările fiziologice în curs de desfășurare și o dietă echilibrată necorespunzător sunt probleme frecvente ale persoanelor în vârstă. Metabolismul lor încetinește, iar absorbția nutrienților devine mai puțin eficientă. Prin urmare, în vârstă înaintată suplimentarea vitaminelor și a mineralelor poate fi foarte recomandată.

După vârsta de 50 de ani, factorii care sporesc nevoia organismului de vitamine și minerale încep să se înmulțească. Acest lucru se datorează în principal schimbărilor fiziologice importante care au avut loc de-a lungul anilor. Metabolismul devine mai lent, iar absorbția nutrienților este mai puțin eficientă. Ritmul vieții se schimbă, de asemenea. În plus față de creșterea cererii de vitamine și minerale, factori cum ar fi: fumatul, consumul de cafea în cantități mari, stresul sau diverse schimbări de mediu negative.

Cercetarea științifică confirmă un spectru larg de proprietăți benefice ale ginkgo biloba, inclusiv activitate antioxidantă. Datorită conținutului de flavonoide, aceasta susține funcționarea adecvată a sistemului circulator și fluxul sanguin, sporind oxigenarea și nutriția celulelor, ceea ce asigură o mai mare capacitate fizică și mentală. Celelalte componente ale produsului sunt luteina și extractul de struguri cu proprietăți antioxidante. Din acest motiv, aceștia participă la inhibarea proceselor de oxidare dăunătoare care apar în organism.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Senior Formula - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Senior Formula
Înapoi la cuprins