Shark Aid - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Shark Aid

Shark Aid
Lumea vie a mărilor
Cartilaj de rechin

90 tablete
Cantitate in stoc: Produs momentan indisponibil
155.00 LEI
rechinShark Aid este un supliment care conține cartilaj de rechin. Ingredientele active ale cartilajului rechinului contribuie la starea sănătoasă a articulațiilor și la procesul corect de formare a coardei. Este recomandat mai ales pentru atleții și persoanele care fac o muncă fizică grea, cântărind articulațiile.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Cartilaj de rechin

Cartilaj de rechin

Tabletele produsului Shark Aid conţin cartilaj de rechin bogat în sulfat de condroitină, care favorizează producerea de lichid sinovial, reduce procesele inflamatoare responsabile de durerile de la nivelul sistemului articular şi contribuie în mod eficient la funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor. 

Ai grijă de articulaţiile tale cu produsul Shark Aid!


Recomandări
 • Oferă suport şi protecţie articulaţiilor, mai ales în cazul unui stil de viaţă activ
 • Calmează durerea şi reduce inflamația de la nivelul sistemului osos şi articular
 • Susţine producerea lichidului sinovial şi redă mobilitatea articulațiilor
 • Ajută la menţinerea sănătăţii, elasticităţii şi flexibilităţii articulaţiilor
 • Adjuvant în tratamentul artritei reumatoide

Shark Aid este un supliment alimentar care conţine cartilaj de rechin, contribuind în mod eficient la funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor. Cartilajul de rechin este bogat în substanţe care se regăsesc şi în cartilajele umane, cum este sulfatul de condroitină, care, printre altele, este cunoscut pentru efectul său anti-inflamator.
90 tablete

Mod de administrare
3x2 tablete zilnic

Conţinut
Cartilaj de rechin 750 mg

Datorită efectului inhibitor asupra formării de noi vase sanguine, cartilajul de rechin nu poate fi folosit în perioada sarcinii şi alăptării şi înainte sau după operaţii şi intervenţii chirurgicale. Nu consumaţi acest produs, dacă sunteţi alergici la peşte sau moluşte. Dacă suferiţi de o boală cardiovasculară, cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs.

Se interzice categoric administrarea acestui preparat la cei care au suferit fracturi osoase sau infarct miocardic. Utilizarea lor se recomandă doar după 5-6 săptămâni de la accident sau de la intervenţiile chirurgicale.
Cartilaj de rechin

Ce ne oferă comorile mărilor?
Lumea vie a mărilor nu ne încântă doar privirea, ci reprezintă şi un izvor de substanţe nutritive care protejează sănătatea. Faceţi cunoştinţă cu un produs al cărui materie primă provine din mări şi oceane.

Pentru cine recomandăm ?
Cartilajul de rechin - Rechinii există pe Terra de peste 400 de milioane de ani, având o morfologie nemodificată. Au un sistem imunitar puternic şi eficient. Rănile lor se vindecă repede. 99% dintre peşti se pot îmbolnăvi de cancer, în schimb, organismul rechinilor împiedică întotdeauna dezvoltarea formaţiunilor tumorale. Organismul lor este lipsit de oase, fiind constituit doar din cartilaje. Acestea conţin o proteină ce inhibă dezvoltarea reţelei sanguine care asigură nutriţia tumorilor şi, deci, proliferarea lor. Glucidele din cartilajul de rechin au efect imunomodulator şi antiinflamato
Rechinii trăiesc pe Pământ pentru mai mult de 400 milioane ani într-o formă neschimbată. Aceste așa-numitele pesti cartilaginoase procesa sănătate excelentă, și fiecare parte a corpului lor servește supraviețuirea lor. Aplicat ca un supliment alimentar, cartilajul de rechini susține funcționarea sănătoasă a articulațiilor.

Rechinii au apărut în urmă peste 400 de milioane de ani, și sunt considerate a fi primele animale pentru a dezvolta un sistem imunitar complex în mai multe etape. Deși mecanica sistemului imunitar rechin nu a fost pe deplin studiat sau citit, rechini par să fie deosebit de rezistente la boli și infecții. Unul dintre motive ar putea fi faptul că, în timp ce oamenii au anticorpi, care sunt "dormit" și trebuie să fie activat pentru a răspunde la un agent patogen, rechinii par să aibă anticorpi care sunt codificate genetic să fie gata tot timpul. Astfel, rechinul poate avea un raspuns imun mult mai rapid și mai eficient decât oamenii. De asemenea, rechinii au doua organe limfatice, unic (epigonal și glanda Leydig), care se găsesc în nici alte tipuri de animale. Având două glande suplimentare implicate în leucocite (ex: globule albe) formarea pot oferi sprijin superioara a sistemului imunitar, dar ar putea fi, de asemenea, despăgubiri pentru faptul că rechinii nu au oase, care este locatia tipic pentru producția de leucocite la om.

Schelete Shark sunt realizate integral din cartilaj, iar acest lucru poate fi un alt factor, deoarece unele studii au sugerat ca cartilaj de rechin tinde a inhiba formarea si dezvoltarea de noi vase de sange. Astfel de acțiuni pot inhiba unele evoluții patogene în organism, deoarece astfel de evoluții poate fi necesară o creștere de oxigen și sânge de aprovizionare să crească și să-și extindă influența lor asupra metabolismului.

Alte studii au concentrat pe cartilaj de rechin ca un ajutor alimentar pentru articulatii. Acesta vă poate ajuta aportul de substanțe nutritive, care sunt utilizate în chondrification propriu (construirea de tesut nou cartilaj), iar unele studii au indicat că cartilaj de rechin are proprietati anti-inflamatorii.

ATENȚIE!
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Acest produs nu este recomandat pentru cei cu până la intervenții chirurgicale sau operație, fie înainte, fie după procedura.
 • Nu luați acest produs în timpul sarcinii sau alaptarii.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Shark Aid - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Shark Aid
Înapoi la cuprins