Smokerade - Magazine Calivita International

Go to content

Smokerade

Smokerade
Antioxidanți Calivita
Antioxidant pentru plămâni sănătoşi

90 tablete
În stoc
cum să renunți la fumat
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow
Calivita Smokerade

antioxidanti pentru fumatori

Smokerade este un produs care conţine ardei roşu, completat cu vitamine şi minerale, precum şi cu efectele benefice ale rodiei, ceaiului verde şi  coenzima Q10. Vă poate ajuta organismul în lupta de zi cu zi împotriva efectelor nocive ale mediului înconjurător sau pericolelor fumatului activ şi pasiv.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?
 • Fumătorilor activi şi pasivi şi persoanelor al căror organism este agresat zilnic de poluarea din mediul înconjurător, contribuind la protecţia celulelor şi în special la cea a sistemului respirator.
 • Tuturor, pentru a stimula metabolismul şi a ajuta la detoxifiere şi eliminarea substanţelor nocive.
 • Persoanelor care doresc să sprijine funcţionarea normală a sistemului lor cardiovascular şi să stimuleze circulaţia sangvină normală.
 • Persoanelor care doresc să încetinească procesul de îmbătrânire a celulelor.

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că fumatul poate reduce nivelul câtorva antioxidanţi protectori şi vitamine de mare importanţă din organism? În plus, fumatul afectează sistemul cardiovascular şi plămânii şi reduce nivelul oxigenului din sânge, care este necesar pentru funcţionarea sănătoasă a celulelor.
90 tablete

Mod de administrare:
3 x 1 tabletă pe zi

Conţinut
300mg Ardei roşu
60mg Vitamina C
10mg Vitamina E
5mg Acid elagic
5mg Zinc
5mg Extract de ceai verde (20% polifenoli)
2.5mg Coenzima Q10
20mcg Seleniu

Alte Ingrediente:
Stabilizator – celuloză microcristalină; antiaglomerant - acid stearic; emulsificator – hidroxipropil celuloză; agent de afânare – croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi – stearat de magneziu, dioxid de siliciu; agenţi de glazurare – glazură farmaceutică, talc...............q.s.
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat, înainte de a lua orice supliment.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
Smokerade este un antioxidant formulă remarcabil, care susține corpul nostru în lupta celulă distrugere efectele proceselor oxidative rezultate din fumat. Datorită efectelor benefice ale ingredientelor sale complexe este recomandat în mod egal pentru smokersl activă și pasivă. Datorită efectului său antioxidant extraordinar, acesta poate fi utilizat de către nefumatori prea.

Daca fumezi, ai cu siguranță știți că ar fi cel mai bine să-l dea în sus, așa cum aceasta este cea mai bună modalitate de a rămâne sănătoși. Dar sunt într-adevăr conștienți de efectele nocive ale fumatului și ale faptului că fumatul pasiv este la fel de periculos?

În afară de bine-cunoscute efectele cancerigene ale mai multor compuși în fumul de tutun, fumat are și alte efecte negative asupra sănătății. Monoxidul de carbon din fumul de se leaga de hemoglobina reducerea capacității de sânge pentru a transporta oxigenul. De asemenea, ea daune sau distruge multe dintre substantele naturale antioxidante gasite in hrana noastră, făcând astfel celulele organismului mai sensibile la daune oxidative cauzate de radicalii liberi. Teoria științifică pretinde că daunele provocate de radicalii liberi este una dintre cauzele principale ale îmbătrânirii și de anumite probleme de sănătate. Din acest motiv, suplimentarea cu antioxidanti poate fi deosebit de util pentru fumatori.

CaliVita Smokerade este un complex antioxidant remarcabil, de înaltă calitate, special formulate pentru a ajuta la furnizarea de suport nutritional optim pentru fumatori, precum și cei care ar putea fi expuse la mâna a doua sau fum indirect. Ingredientele active din Smokerade include unele dintre cele mai eficiente antioxidanti cunoscute, cum ar fi ceaiul verde, coenzima Q10, vitamina C, vitamina E, zinc, seleniu și acid elagic, un antioxidant polifenoli găsite în multe fructe și legume. Aceasta echipa puternica de antioxidanti sunt destinate să lucreze sinergic, pentru a oferi protecție optimă împotriva celulelor și țesutului daunelor cauzate de radicalii liberi. Deși este formulat pentru fumatori, acest produs poate fi utilizat de oricine care doresc pentru a adăuga mai multi antioxidanti la dieta lor.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Smokerade - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Smokerade
Back to content