Spirulina Max - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Spirulina Max

Spirulina Max
Lumea vie a mărilor
Produs de Alcalinizare cu alge

60 tablete
Cantitate in stoc:
0.00 LEI
spirulinaSpirulina Max este un produs care conține alge - spirulina, bogată în vitamine, minerale și alte substanțe utile care susțin efectiv starea de sănătate a noastră.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

spirulina pură în tableteRecomandări

ŞTIAŢI CĂ?
Știaţi că studiile ştiinţifice au stabilit rolul pozitiv jucat de spirulină în procesele anti-inflamatorii şi reglarea nivelului grăsimilor din sânge, astfel că poate contribui în mod eficient la sănătatea sistemului cardiovascular?*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
*Sursă bibliografică: Hypolipidemic, Antioxidant and Antiinflammatory Activities of Microalgae Spirulina - Ruitang Deng et al, Cardiovasc Ther. 2010 August ; 28(4): e33–e45

Mod de administrare

Conţinut

Pacienţii suferinzi de hipertiroidism trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a consuma produse pe bază de alge.
Făina și flora apei nu sunt doar elemente ale ecosistemului, ci și elemente nutritive valoroase. Spirulina Max este un produs care conține alge - spirulina, care susține efectiv starea sănătății noastre.

Ce este spirulina

Spirulina este o algie microscopică sub formă de pudră de apă dulce. Algele marine sunt plante cu o structură simplă, care locuiesc în rezervoare de apă. Printre algele cele mai neobișnuite sunt: ​​algele verde smarald-verde și verde-albastru. Ambele specii sunt o sursă excelentă de nutrienți cu o compoziție ideală. 40-60% din substanța lor uscată este fabricată din substanțe ușor absorbite de organism. Ele sunt, de asemenea, potrivite pentru vegetarieni deoarece conțin o proteină plină, un supliment excelent de aminoacizi. Algele conțin cantități extrem de mari de substanțe minerale: iod, brom, mangan, potasiu, fier. Fierul prezent în ele are o formă organică, astfel încât algele marine sunt excelenta sursă naturală. Ambele tipuri de alge conțin un spectru larg de vitamine. Aceasta include toate vitaminele B, precum vitaminele C si E. Există, de asemenea, o sursa naturala de vitamina A de acid linoleic și acid. Algele marine conțin, de asemenea, cantități substanțiale de acizi nucleici (ARN, ADN) și clorofil. Ultima substanță este un tonic minunat și deodorant intern.

Cum funcționează spirulina?

 • afectează în mod pozitiv mecanismele naturale de apărare ale organismului
 • sprijină menținerea nivelului adecvat de glucoză în sânge
 • sprijină controlul greutății

Cine recomandăm mai ales utilizarea spirulinei

 • Toți oamenii care vor să ajute să reziste.
 • Pentru a menține nivelul adecvat de glucoză în sânge.
 • Oamenii care sunt pe o dietă, în timpul unui tratament de slăbire.
 • Ca suport pentru dieta de curățare.
 • Oamenii care au grijă să mențină un echilibru adecvat acid-bază.
 • Oamenii care nu sunt iraționali.
 • Pentru a suplimenta aminoacizii esențiali.

Stiati ca ... Spirulina este bogat în proteine ​​ușor de digerat constând din aminoacizi necesare pentru masa musculara buna? Acest lucru promovează conservarea masei musculare, de exemplu în timpul unei diete de slăbire!
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Spirulina Max - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Spirulina Max
Înapoi la cuprins